2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
yaa ebenin kurbani olcaktim desene buraya yazmasaydim doktor beni kontrole cagirmadı ki ona sorayimilk reglde giderim artik ozaman garanti olsun
Canım ben regl olmayı beklemeden 40 çıkınca gittim kızımda da öyle yapmıştım dr smear alıyor benimki bunpazartrsi sonuç çıkacak regl ne zaman olacağı belli değil alttan muayenemi de yaptı Rahime baktı iyi toplanmış dedi

Gazı olunca kusacak diye birşey yokki canım. Yarım saat emiyorsa ver emsin canım çünkü yağlı süt en son geliyor doyurucu olan da o.

Eline sağlık canım
Benim tarih 13 ü

Ben 13 aralıkta doğum yaptım
Geçen hafta kontolde doktorum 1 hafta sonra sonra düşmeye başlar dedi.

Ben 13 aralıkta doğum yaptım
Geçen hafta kontolde doktorum 1 hafta sonra sonra düşmeye başlar dedi.
Allah Allah. Ben 17 kasımda yaptım hala düşecek. Bi tanesinin düştüğünü gördüm peçeteye geldi. Gerisi duruyor baktım da. Bir düşse içim rahat edecek. Doktorum da ancak düşer ancak toparlanırım diye sanırım doğumdan iki ay sonrasına randevu verdi kontrol için. 3. Günü kontrol etmişti şimdi 25 ocakta son kontrolüm. O gün korunmayı falan da konuşcaz dedi. O zamana kadar ilişki yasak dedi.

Ben bere de eldiven de takmıyorum canım. Ayağını sıcak başını serin tut demişler eldiveni de dokunması hissetmesi gerektiği için takmıyorum emerken memeye sarılıyor ya da parmağımı sıkıyor ilk bebek olunca insan tereddütte kalıyor bende ilk kızımda 40 çıkana kadar takmıştım sanırım şimdi banyodan banyoya takıyorum

Canım benim dikiş 3 tane ve derin diniş değil yüzeysel belki ondan kısa bir süre vermiştir. Bana 40 bitimce kontrole gel dedi

Canım benim dikiş 3 tane ve derin diniş değil yüzeysel belki ondan kısa bir süre vermiştir. Bana 40 bitimce kontrole gel dedi
Anladım canım belkide. Benim 5 tane kesindi benim saydığım fazlası yok sanırım. Bir tanesi düştü gerisi duruyor. Geç düşecek sanırım ben anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…