2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende ayağını başını sıcak tut diye okudum bende pek bere takmam da eyvah yalnıs mi yaptım dedim arada hapsiriyoruz da

Anladım canım belkide. Benim 5 tane kesindi benim saydığım fazlası yok sanırım. Bir tanesi düştü gerisi duruyor. Geç düşecek sanırım ben anlamadım..
P perlasmom kızlar kanamalarınız ne durum da 26 Kasım da doğum yaptım dünle bugün regli olmuş gibi ağrılarım var kanamam da cokk regli mi oldum acaba

2-2.5 saatte bir veriyorum. benim bebis cok istahli versem surekli emecek gibi
Al bendende o kadar.30 40 cc süt sağıp veriyorum mememi kabul etmiyor.Eliylr ittiriyor ağlamaya başlıyor çünkü.Sütüm yetmeyince dr yine aynı şekilde mama veriyorum 30 cc falan ağzına kadar doldursam biberonu hepsini alacak doktor kademeli bırakıcaz mamayı dedi.Ama mememi almadığı itirdiği zaman çok üzülüyorum.Sende de var mı aynı problem meme reddi yani.

Eline sağlık kuzum bizim tarih 11 olacaktı ama önemli değil uğraşma bi daha

Bulamaç nasıl oluyor

Benimkide küçük doğdu ya bereyi takiyoduk uyurken elini yüzüne götürüp hareket ediyordu burnunun altına kdr indiriyordu bereyi
İnternete yaz çıkıyor yapımı kolay içine pekmez de katabilirsiniz bende işe yaradı kardeşime de kayın validesi öyle yapmıştı 2 sene emzirdikardesim sende dene derim

Bi de bebekleriniz kac dk emiyor benimki ben cekmezsem nerdeyse hic birakmiyor cok yoruluyorum 25-30 dakikadan sonra cekiyorum
ÇEkerken acı var mı acı
Yalancı emzik yapıyorlar bizi iste memede uyuyup dinlenip meleklere gülücük atıp tekrar emmeleri de çok tatlı ama yav
Dur dürteyim de uyansın emsin

Hayırlı olsun Canım hangi hastanede dogum yaptın

Son düzenleme:
25 kasimda dogumbyaptım yeni gördüm dikisin düstügunü dügüm atılan yerde ssllaniyodu oda düser bugün yarin kabul baglamis dikis yerlerim

Kızlar 3 gün önce sezaryan doğum yaptım ilk gün sütüm gelmedi hastanede biberon ile mama verdik 3.gun sütüm geldi ama bebeğim bir türlü memeyi tutmuyor sürekli mamayı istiyor sütü sagip veriyorum ama biberon ile mama yemek kolayına geliyor memeyi tutmazsa diye artik korku oluştu ne yapmam gerekiyor bana tavsiyeleriniz var mi

Cnm TEMAS Emzirme ve Anne Sütü Gönüllüleri Derneği – TEMASDER burdan emzirme danışmanlarından watsup üzerinden ben ücretsiz yardim alıyorum. Aklında olsun. Her soruna cevap veriyorlar. Umudumu kaybettiğim bir an Çok yardımcı oldular bana.
Sabırlı ol, memeyi tam kavrayabilirse illaki alır. Meme reddi bu aylarda başlamıyor diye okumuştum
Bir de biberonlardan Lansinohun anne memesine en yakın biberonu var. Biberondan memeye, memeden biberona geçişi kolaylaştıran bir ürün. Bunu kullan. Belki faydası olur.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar nasipse şubat annesiyim bende 2.bebeğim ilki sezeryan olduğu için ikincide sezeryan dedi doktorum size bir sorum olacak sezeryanla doğumda normalde 2 gün kalınıyordu hastanede pandemi dolayısıyla bu süre değişiyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…