2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aventin biberonu ile veriyorum ama biberona resmen tapıyor o kadar kolayına geliyor ki memeyi vermek istediğimde hircinlasip ittiriyor üzüntümden sütüm kesilecek diye endişe duyuyorum

Karnına nazikçe masaj yapın.Bacaklarına da gaz masajı olarak geçiyor internette.Ben ayrıca yediklerime dikkat edip hergün kimyonlu rezene çayı içiyordum kızım rahatlasın diye.

Kızlar doğum yapmadan önce de terleme artmıştı ama doğumdan sonra aşırı bir hal aldi. Uyuduğumda su gibi terlemiş uyanıyorum yastik çarşaf ıslanıyor terden. Normal mi bu kadari ne kadar daha böyle sürecek bilginiz var mi

Aventin biberonu ile veriyorum ama biberona resmen tapıyor o kadar kolayına geliyor ki memeyi vermek istediğimde hircinlasip ittiriyor üzüntümden sütüm kesilecek diye endişe duyuyorum
Aventi ben de verdim. Sonra lansinoha geçtim. Hem meme hem biberon aliyor. Çünkü dokusu da farklı. Bir dene yine de canım. Sabırlı ol mutlaka alacaktır. Her gün her beslenme öncesi dene. Elinle destekle. Once ucuna sütü getir dudaklarina degdir. Cok ac olmadigi sakin bir an yap bunu. Orada bir süre tut. Biraz açınca ağzını Kahverengi kismin hepsini agzina almasini sagla. Eminim sen de böyle yapıyorsundur. Sadece sabırlı ol memeyi almaması için daha çok erken. Kazanan sen olacaksın

Eğer geceden bahsediyorsan çok normal. Mesela 12'de yattığında gece üçte kalktığımda İlk başlarda su gibi kalkıyordum bebeğimi emzirmek için. hatta terli uyanmaktan soğuk algınlığı kaptım. Ama ilginç Şu anda öyle olmuyor

Bende öyleyim artık yastık altında yedek kıyafetle uyuyorum oğlan mıkırdandıpında önce üstünü değiştiriyorum kızımda da böyle olmuştu süt işi bitti terleme bitmişti ama dikkatli olmak lazım kıZda sürekli hasta oluyordum ben terle üşü terle üşü çarpıyordu beni

yok canim ilk basta 2-3 gun bi gogsumu almadi tek meme emiyordu ama sonra ona da alisti. Pes etme gogsunu hep vermeyi dene

ÇEkerken acı var mı acı
Yalancı emzik yapıyorlar bizi iste memede uyuyup dinlenip meleklere gülücük atıp tekrar emmeleri de çok tatlı ama yav
Dur dürteyim de uyansın emsin
aci azaldi 2-3 gundur biraz cok yara olmustu ama agliyodum emzirirken simdi daha iyi Su an bunu yazarken emiyor benim minik sincabim

Bizim oğlanın saçlarını kazıdı babası bir haftalıkken mecburen bere takıyorum tam bir keltoş oldu çünkü kırkı çıkana kadar eldiven de takacağım . Emzirirken arada ellerini açıyorum.

Hamileyken bu kadar acıkmazdım emmiyor da beni yiyor sanki ben sürekli atıştırma halindeyim sizde de öyle mi kızlar?
Emzirirken Kilo vereyim derken kilo almasak bariii
Aynı durumdayım sürekli acıkıyorum hep birşeyler olsa da yesem modundayım.
İlk doğumum sezeryandı . İkinciyi 5 aralıkta normal doğumla doğurdum . Ssvd yi araştırın. Facebook ta ssvd grubu var takip edin ordan bilgi edinirsiniz. İnstagramda bir sezeryan hep sezeryan değildir diye bir sayfa var yine onu da takip etmenizi tavsiye ederim. Doktorunuz neden öyle söylemiş anlamadım . Asla sezeryan olacaksınız diye bir şey yok tabi zorunlu bir durum olur o ayrı o zaman sezeryan hayat kurtarıcı olur. Ama dediğim gibi siz ssvd yi bir araştırın.

Aşırı oluyor bende de özellikle de emzirmek için uyandığımda terden sırılsıklam kalkıyorum. Üstelik sadece atletle yatıyorum ona rağmen böyle . Ne kadar sürer bilmiyorum ama inşallah kısa zamanda biter bu durum.

P perlasmom kızlar kanamalarınız ne durum da 26 Kasım da doğum yaptım dünle bugün regli olmuş gibi ağrılarım var kanamam da cokk regli mi oldum acaba
Benim lohusa kanamam devam ediyor canım. Kanama bazı günler fazla bazı günler az olabilir demişti doktorum. Regl için kanamanın tamamen kesilmesi gerekmez mi

Karnına nazikçe masaj yapın.Bacaklarına da gaz masajı olarak geçiyor internette.Ben ayrıca yediklerime dikkat edip hergün kimyonlu rezene çayı içiyordum kızım rahatlasın diye.
Masaj yapıyorum. Bir de çayı 4 gündür içiyorum dün akşam daha rahattık yeni mi etki etmeye başladı acaba

P perlasmom kızlar kanamalarınız ne durum da 26 Kasım da doğum yaptım dünle bugün regli olmuş gibi ağrılarım var kanamam da cokk regli mi oldum acaba
Cnm dogumdan beridir her gun kanamam var. Doktorum 30 -40 gun surer dedi. Minik minik kanamalar. Gunluk ped yetiyor. Ama regl olayi sonrasinda nasil olacak bilmiyorum . Rahîm alanında kanama alanı vardı. O bitecek bu surede. Belki seninki de öyle bir seydir

Kızlar gece üç buçukta sol göğsümün açısıyla uyandım sonra titreme başladı göğsümün koluma yakın olan kısmı çok acıyor. Göğsümü soğuk suyun altına tutup ucundan salladım ama sonra ateşim yükseldi baygınlık geçirdim. Biraz sagmayi denedim ama hâlâ çok acıyor ne yapmalıyım öldüm resmen

Hemen de olabilir 1 yıl sonra da. İlk doğumumda 7 ay sonra olmuştum.

Olur. Hemen çocuk istemiyorsanız çok sağlam korunun .
aylik igne dusunuyorum. Hormonlari mahfediyor diyolar ama yine de denemek istiyorum en guvenilir o gibi geliyor

Canım sıcak duşu da dene, ama belirtiler mastite benziyor. Doktora gidersin iyi olmazsan, antibiyotik falan veriyor doktor sanırım böyle durumlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…