- 19 Şubat 2015
- 229
- 408
- 103
- 34
Aventin biberonu ile veriyorum ama biberona resmen tapıyor o kadar kolayına geliyor ki memeyi vermek istediğimde hircinlasip ittiriyor üzüntümden sütüm kesilecek diye endişe duyuyorumCnm TEMAS Emzirme ve Anne Sütü Gönüllüleri Derneği – TEMASDER burdan emzirme danışmanlarından watsup üzerinden ben ücretsiz yardim alıyorum. Aklında olsun. Her soruna cevap veriyorlar. Umudumu kaybettiğim bir an Çok yardımcı oldular bana.
Sabırlı ol, memeyi tam kavrayabilirse illaki alır. Meme reddi bu aylarda başlamıyor diye okumuştum
Bir de biberonlardan Lansinohun anne memesine en yakın biberonu var. Biberondan memeye, memeden biberona geçişi kolaylaştıran bir ürün. Bunu kullan. Belki faydası olur.
Gaz sancılarıyla bizim de başımız dertte. 8 günlükken kontrolde doktor gazlı bir bebek değil kaka yaparken zorlanıyordur dedi ama akşam 21.00-01.00 arası sakinleştiremiyoruz meme masaj kucakta gezdirme döngüsüyle geçiriyoruz 4 saati. Çok ıkınıyor hatta uykusunda bile. Kakası güzel gaz da çıkarıyor ama yetersiz sanırım. 1 aylık kontrolü beklesem mi yoksa gitsem mi damla falan verir en azından kafama göre de kullanmak istemiyorum
Aventi ben de verdim. Sonra lansinoha geçtim. Hem meme hem biberon aliyor. Çünkü dokusu da farklı. Bir dene yine de canım. Sabırlı ol mutlaka alacaktır. Her gün her beslenme öncesi dene. Elinle destekle. Once ucuna sütü getir dudaklarina degdir. Cok ac olmadigi sakin bir an yap bunu. Orada bir süre tut. Biraz açınca ağzını Kahverengi kismin hepsini agzina almasini sagla. Eminim sen de böyle yapıyorsundur. Sadece sabırlı olAventin biberonu ile veriyorum ama biberona resmen tapıyor o kadar kolayına geliyor ki memeyi vermek istediğimde hircinlasip ittiriyor üzüntümden sütüm kesilecek diye endişe duyuyorum
Eğer geceden bahsediyorsan çok normal. Mesela 12'de yattığında gece üçte kalktığımda İlk başlarda su gibi kalkıyordum bebeğimi emzirmek için. hatta terli uyanmaktan soğuk algınlığı kaptım. Ama ilginç Şu anda öyle olmuyorKızlar doğum yapmadan önce de terleme artmıştı ama doğumdan sonra aşırı bir hal aldi. Uyuduğumda su gibi terlemiş uyanıyorum yastik çarşaf ıslanıyor terden. Normal mi bu kadari ne kadar daha böyle sürecek bilginiz var mi
Bende öyleyim artık yastık altında yedek kıyafetle uyuyorum oğlan mıkırdandıpında önce üstünü değiştiriyorum kızımda da böyle olmuştu süt işi bitti terleme bitmişti ama dikkatli olmak lazım kıZda sürekli hasta oluyordum ben terle üşü terle üşü çarpıyordu beniKızlar doğum yapmadan önce de terleme artmıştı ama doğumdan sonra aşırı bir hal aldi. Uyuduğumda su gibi terlemiş uyanıyorum yastik çarşaf ıslanıyor terden. Normal mi bu kadari ne kadar daha böyle sürecek bilginiz var mi
yok canim ilk basta 2-3 gun bi gogsumu almadi tek meme emiyordu ama sonra ona da alisti. Pes etme gogsunu hep vermeyi deneAl bendende o kadar.30 40 cc süt sağıp veriyorum mememi kabul etmiyor.Eliylr ittiriyor ağlamaya başlıyor çünkü.Sütüm yetmeyince dr yine aynı şekilde mama veriyorum 30 cc falan ağzına kadar doldursam biberonu hepsini alacakdoktor kademeli bırakıcaz mamayı dedi.Ama mememi almadığı itirdiği zaman çok üzülüyorum.Sende de var mı aynı problem meme reddi yani.
aci azaldi 2-3 gundur birazÇEkerken acı var mı acı
Yalancı emzik yapıyorlar bizi istememede uyuyup dinlenip meleklere gülücük atıp tekrar emmeleri de çok tatlı ama yav
Dur dürteyim de uyansın emsin
Hemen de olabilir 1 yıl sonra da. İlk doğumumda 7 ay sonra olmuştum.Ne zaman regl olcaz acaba
Olur. Hemen çocuk istemiyorsanız çok sağlam korunun .regl olmadan hamilelik olur mu ki?
Al benden de o kadar. Bayilcakgibi oluyorum
sorma ya geceleri cok cok zor gozler kapanıyor bebegin burnu kapancak diye ödüm kopuyor resmen
Bizim oğlanın saçlarını kazıdı babası bir haftalıkken mecburen bere takıyorum tam bir keltoş oldu çünküBen bere de eldiven de takmıyorum canım. Ayağını sıcak başını serin tut demişlereldiveni de dokunması hissetmesi gerektiği için takmıyorum emerken memeye sarılıyor ya da parmağımı sıkıyor ilk bebek olunca insan tereddütte kalıyor bende ilk kızımda 40 çıkana kadar takmıştım sanırım şimdi banyodan banyoya takıyorum
Aynı durumdayım sürekli acıkıyorum hep birşeyler olsa da yesem modundayım.Hamileyken bu kadar acıkmazdımemmiyor da beni yiyor sanki ben sürekli atıştırma halindeyim sizde de öyle mi kızlar?
Emzirirken Kilo vereyim derken kilo almasak bariii
İlk doğumum sezeryandı . İkinciyi 5 aralıkta normal doğumla doğurdum . Ssvd yi araştırın. Facebook ta ssvd grubu var takip edin ordan bilgi edinirsiniz. İnstagramda bir sezeryan hep sezeryan değildir diye bir sayfa var yine onu da takip etmenizi tavsiye ederim. Doktorunuz neden öyle söylemiş anlamadım . Asla sezeryan olacaksınız diye bir şey yok tabi zorunlu bir durum olur o ayrı o zaman sezeryan hayat kurtarıcı olur. Ama dediğim gibi siz ssvd yi bir araştırın.Merhaba arkadaşlar nasipse şubat annesiyim bende 2.bebeğim ilki sezeryan olduğu için ikincide sezeryan dedi doktorum size bir sorum olacak sezeryanla doğumda normalde 2 gün kalınıyordu hastanede pandemi dolayısıyla bu süre değişiyor mu acaba
Aşırı oluyor bende de özellikle de emzirmek için uyandığımda terden sırılsıklam kalkıyorum. Üstelik sadece atletle yatıyorum ona rağmen böyle . Ne kadar sürer bilmiyorum ama inşallah kısa zamanda biter bu durum.Kızlar doğum yapmadan önce de terleme artmıştı ama doğumdan sonra aşırı bir hal aldi. Uyuduğumda su gibi terlemiş uyanıyorum yastik çarşaf ıslanıyor terden. Normal mi bu kadari ne kadar daha böyle sürecek bilginiz var mi
Benim lohusa kanamam devam ediyor canım. Kanama bazı günler fazla bazı günler az olabilir demişti doktorum. Regl için kanamanın tamamen kesilmesi gerekmez mi
Masaj yapıyorum. Bir de çayı 4 gündür içiyorum dün akşam daha rahattık yeni mi etki etmeye başladı acabaKarnına nazikçe masaj yapın.Bacaklarına da gaz masajı olarak geçiyor internette.Ben ayrıca yediklerime dikkat edip hergün kimyonlu rezene çayı içiyordum kızım rahatlasın diye.
Evet yaa o gevrek gülüş yok muuÇEkerken acı var mı acı
Yalancı emzik yapıyorlar bizi istememede uyuyup dinlenip meleklere gülücük atıp tekrar emmeleri de çok tatlı ama yav
Dur dürteyim de uyansın emsin
Cnm dogumdan beridir her gun kanamam var. Doktorum 30 -40 gun surer dedi. Minik minik kanamalar. Gunluk ped yetiyor. Ama regl olayi sonrasinda nasil olacak bilmiyorum . Rahîm alanında kanama alanı vardı. O bitecek bu surede. Belki seninki de öyle bir seydir
aylik igne dusunuyorum. Hormonlari mahfediyor diyolar ama yine de denemek istiyorum en guvenilir o gibi geliyorHemen de olabilir 1 yıl sonra da. İlk doğumumda 7 ay sonra olmuştum.
Olur. Hemen çocuk istemiyorsanız çok sağlam korunun .
Canım sıcak duşu da dene, ama belirtiler mastite benziyor. Doktora gidersin iyi olmazsan, antibiyotik falan veriyor doktor sanırım böyle durumlarda.Kızlar gece üç buçukta sol göğsümün açısıyla uyandım sonra titreme başladı göğsümün koluma yakın olan kısmı çok acıyor. Göğsümü soğuk suyun altına tutup ucundan salladım ama sonra ateşim yükseldi baygınlık geçirdim. Biraz sagmayi denedim ama hâlâ çok acıyor ne yapmalıyım öldüm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?