2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Benimkinin bazen 3,5 veya 4 gibi başlıyor en az üç saat devam zeytinyagiyla biraz daha rahat çıkarıyor tabi yine çok gazi var.

Merhaba öğretmen olan annelere sorum vardı ücretsiz izin aldığımızda sigorta yatıyor mu bilginiz var mı? Kimisi evet kimisi hayır diyor anlayamadım.Ben yatmıyor diye biliyorum ama

Benimkinin bazen 3,5 veya 4 gibi başlıyor en az üç saat devam zeytinyagiyla biraz daha rahat çıkarıyor tabi yine çok gazi var.
Ben birde kakasını yapsın diye sürekli uyarmak durumunda kalıyorum. Bir gün yapmasa sanki 8-10 gündür yapmamış gibi ağlıyor deli gibi ıkınıyor kıpkırmızı kalıyor. Korkuyorum tembellik olacak diye

Bizimde genelde 6 gibi başlıyor 7 buçuğa kadar sürüyor

B
Test icin bugün 250 ödedim bi de doktor muayene ucreti ayri

2 bacak icin 140 liraymis bizim gittigimiz hastanede

Allah sabrınızı bol versin. Annesi yemek temizlik saplantılı erkek çocuklar malesef küçük prensler olarak büyüyorlar. Benim eşim de çok farklı değildi aslında. Evlendigimizde ben de çalışıyordum, eşim surekli kendi isiyle benim isimi kolaylık yonunden kiyaslar kendinin cok yorulduğunu soylerdi evdeki işlerin hepsini benim yapmam gerektiğini anlatmak için. Ben hiç firsat vermedim, çoraplarını çıkarıp attıysa o alana kadar attığı yerde kaldı. Evi süpürmüyorsa bir süpürüyorsam ikinciye süpürmüyordum, her yerde tozlar yumaklaniyordu ama ben de yorgunum, canım istemiyor diyip yapmıyordum. Sonunda dayanamayıp kendi süpürüyordu. Sofrayı kuruyordum, kaldırmıyordu, ben de dokunmuyordum, pis bekliyordu öyle. Bazen canım cicim diyerek binbir rocayla yaptırdım, bazen oram ağrıyor buram ağrıyorla, bazen şaka yollu kavgayla. Bunu her konuda yaptım. Egemenlik savaşı verdiğimi hissettirmeden yaptım ama. Çünkü o da kılıcını çeksin, evliliğim zarar görsün istemedim. 7 senelik evliyim, birden olmadı ama yavaş yavaş işlere kendi iradesiyle el atmaya başladı. Kızımı büyütürken beni çok yalnız bırakmıştı, gece çocuk ağlasa duymazdı, şu an en az benim kadar ilgileniyor bebekle de kızımla da. Yemek konusunda eşim iştahsız biri olduğu için başından beri şanslıydım ama hayatın yükünü paylaşmak konusunda eşimi bu kıvama dişimle tırnağımla getirdim :) Bence ta evliligin başından rahata alısmalarına izin vermemek lazım. Kadin bastan sabredip erkegin beklentilerine yetismeye çalıştı mi o duzeni bir daha bozmak cok zor. Bir 7 seneyi gözden çıkarıp en azından kendi arkasını toplamayı öğretebilirsiniz bence siz de eşinize

Bizimkide öyle herseye aşırı şekilde aglayarak tepki veriyor. Bazen ufacık bir gaza bile öyle bağırarak ağlıyor ki

Maşallah size gerçekten, çok sorumluluk alıyoruz biz kadınlar zaten annesinin elinde el bebek gül bebek büyüyen erkekler aynı bakımı eşlerinden fazlasıyla bekliyor. Bebek bakımı konusunda benim esimde cok yardımcı olmuyor onu nasil dahil edecegim bilmiyorum da çünkü bebeğe bi zarar gelir yanlış tutar vs diye korkuyoruz. En azından beslenme ve ev işleri konusunda cok zorluk çıkarmıyor.

Ben bugün kurumumun insan kaynakları dairesine yaptım, evraklarımı muheberata bıraktım, tahakkuk müdürlüğüne iletecekler, onlar işlemleri yapacak.

Merhaba öğretmen olan annelere sorum vardı ücretsiz izin aldığımızda sigorta yatıyor mu bilginiz var mı? Kimisi evet kimisi hayır diyor anlayamadım.Ben yatmıyor diye biliyorum ama
Ben kamuda memurum, bizde %7 genel sağlık sigortası yatırılıyor sadece.

Ya benim eşimde yapmaz özellikle kızımda şok zorlandım şimdi 2 Çoçuk olunca mevçcbur yardım ediyor oda ne bulaşık makinası yerleştirme 15 de ev süpürme alışveriş ve onları yerleştirme ama açıkçası şükür övünemem koysan yer hiç temizlik aramaz annesi biraz bırakmış temizlik işlerini benim yaptığım fazla gelir ona

Yediklerne nals dkkat ediosn neler yemiyorsn. Ben gaz konusunda cok cektm dogurdugm gunden beir gazla ugrasiyorm daha yeni hafifledi. Ama girdigim diyet okadr kati oldu ki. Yumurta ve tavuk etini kestim. (İcinde yumurta olan hersey dahil makarna vs) sut ve sut urunlerini kestm ayni sekilde. Tum turuncgilleri ve kis sebzelerni cayi ve kahveyi kestm ve clcuk rahatladi. Smdi yavas yavas eklmeye basliorm ucer gun ust uste birinden yiyip tepkisine bakiorm gazlanmiorsa digerine geciorm. Ornegin peyniri denedim tepki vermedi. Ama bir cay bardagi laktozsuz sut ictm ve cocuk.kudurdu biraz zor bir diyet ama isterseniz deneyin

Merhabalar ya benim oğlum doğru düzgün zaten uyumuyor da uyudugu yarim saat yada 15 dk tilki uykusunda resmen dalarak uyumuyor sizlerde de varmi böyle şeyler

Merhabalar ya benim oğlum doğru düzgün zaten uyumuyor da uyudugu yarim saat yada 15 dk tilki uykusunda resmen dalarak uyumuyor sizlerde de varmi böyle şeyler
Emzik kullanıyomusun canım ben philips avent emzik aldım sayesinde rahat ettım emziriyorum sonra emzikle besıge koyuyorum uyanmıyo dıger türlü kucagımda uyuyp besıge koydugumda gozlerını acıyodu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…