1 yaşına kadar geçer demişlerdi 7 aylıkken geçti düzelmezse 1 yaşından sonra ufak bir operasyonla düzeltiyorlarmış gitsen de bişi yapmayacaklardır şu an canım
1 yaşına kadar geçer demişlerdi 7 aylıkken geçti düzelmezse 1 yaşından sonra ufak bir operasyonla düzeltiyorlarmış gitsen de bişi yapmayacaklardır şu an canım
Evet kizlar yatmış odeme aşamasında demek yattgini gösteriyormuş ocak ayında yatmış ben hesaba gelecek diye bekliyordum meğersem PTT den alınacakmış ilk cocugumda ben almamıştım eşimde unutmuş nasil oldugunu ☺☺☺
Doğuştan göbek deliğinin altındaki boşluk dolmuyormuş çocuk ıkınıp ağladıkça da bağırsağı o boşluğa itiliyor o yüzden fıtık oluyormuş. Bizim 1. ayında oldu şimdi 3 aya yaklaştı küçülmeye başladı. Genelde büyüdükçe o boşluk dolup sertleşiyor normal halini almaya başlıyor
Arkadaslar bebeklerinizin gobegi nasil burda daha oncede sormustum benim bebegimin disinda diye normal demistiniz bazilariniz ama fotograf atiyorum anlayanlar bakabilir mi? Bana pek normal gibi gelmiyor fitik olabilir mi diye dusunuyorum Eki Görüntüle 2776855
Arkadaslar bebeklerinizin gobegi nasil burda daha oncede sormustum benim bebegimin disinda diye normal demistiniz bazilariniz ama fotograf atiyorum anlayanlar bakabilir mi? Bana pek normal gibi gelmiyor fitik olabilir mi diye dusunuyorum Eki Görüntüle 2776855
Canım bizimkide doğustan beri disinda ve şişti. Arada para koyup tulbentle sardım ben eşim sarma diyor doktor da gerek yok sarmaniza demisti 3 ay ikinma ve gaz ile surekli disina cikar ondan sonra duzelir endiselenmeyin dedi. Gecenlerde bu sekilde icine girdi birden simdi eskisi kadar sismiyor kuculdu sanirim duzeliyor.
Kızlar bir şey soracam sizlere bu güneşli havalarda çocuğunu dışarı çıkaran var mı 2 aylik oğlum com çıkarmak istiyorum temiz hava alsın diye. Ama üşütür diye de korkuyorum
Kızlar bir şey soracam sizlere bu güneşli havalarda çocuğunu dışarı çıkaran var mı 2 aylik oğlum com çıkarmak istiyorum temiz hava alsın diye. Ama üşütür diye de korkuyorum
Disari degil de evim ust katta gunes goruyor balkonum kapali pencereyi acip 10 dakka gunestw bekletmeye calisiyorum ama dediğin gibi icerdeyken bile ruzgar geliyor usutur diye korkuyorum yuzde doksan gunesten aliniyor D vitamini