Bizimki de yaklaşık 2-3 hafta öncesine kadar 12 buçuk 1’den önce gece uykusuna geçmiyordu. Ne olduysa artık 21:30 en geç 22:30’da uyuyor. Tabi tam dalmıyor yatağında yanında bekliyorum arada bir gözlerini açıyor o sırada beşiğini hafif sallayıp geri uykuya döndürüyorum. Sonra 12 buçuk gibi emmek için uyanıyor, emziriyorum ondan sonra derin uykuya geçiyor. Mesela bugün 21:20’de uyudu ama ana kucağında uyudu yerine alsam uyanır o yüzden acıkana kadar yerine almıyorum. Kıpırdanmaya başlayınca alıp emzirip yatağına yatırıcam. Oğlum erkende uyusa 5 buçuk 6 gibi mutlaka uyanıyor doğduğundan beri. Hadi öncesinde ciddi gaz sancısı oluyordu. O saatte gaz çıkarmaya çalıştığı için uyanıyordu şimdi hafifledi ama yinede uyanmaya devam ediyor umarım geçer.
Erken uyuması için erken kaldırmak gerekiyormuş. Ama şuan için pek mümkün olmuyor, uykusu gelince basıyor yaygarayı uyumak için.
4,5 aylıkken uyku eğitimi vermek istiyorum çok araştırdım. Hep ücretli
İnstagramda tunalihayat diye bir sayfa buldum. Kadın uyku eğitimcisi değil ama öncesinde oğlu için eğitim almış. Ve her şeyi paylaşıyor. Takip edebilirsin eminim faydası olacaktır