Ben canım 14 martta transfer oldum. 23 martta kan verdim negatif çıktı az da olsa bir değer çıkmayınca ilaçları kestim 3 gün sonra adet oldum 26 martta normalde 28 güne bir adet olurum takvime göre bugün adetin 4.günü olmalı şimdilik gelen giden yok
Benim ilk tedaviden kızım var 2 yaşında bu ikinci tedavimdi hamileliğimi normal insandan daha normal geçirdim sıfır bulantı sıfır halsizlik her şey normaldi sanki hamile değilmişim gibi şükür sağlıklı bir doğum yaptım 2 yaşında kızım var
Ben Doğum gününe göre hesaplıyor sanmıştım senin mesajından ama 4 yıla çıkmış ikimiz de pisik biz insan merak ediyo tabi ama hepsi de sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
Judy_K
Kan 4yılda bir değişiyormuş. Eğer kocanın kanı tazeyse seninki değilse erkek evladın olucak. İkisi de tazeyse kız olucak demektir. Daha net inşallah akşam öğrenicem
Bende dün akşam epeyce ayakta durdum. Eşim arkadaşlarıyla görüntülü konuşuyordu. Dedim bende mutfağı toplayayım. İpin ucunu kaçırdım sanırım, 1 saati geçmiştir ayakta kalma sürem, sonra kasık ağrım başladı. Uykuya dalarken daha ağrıyordu. Sabah uyandım geçmişti çok şükür.
Bhcg istemedi keseyi gördük gerek yok dedi.hastnenin sitesinden sonucları online olarak kontrol ettim zaten fakat sorun bu değil ben kendim bakabilirim yorumlayabilirm bi yere kadar fakat bi iki değerim yüksek çıkmış bunun çaresine bakamam belki sıkıntılı bir durumum var doktorun ilgili bilgili olmasını istiyorum
o zaman haklısın, değiştir bence de. benim de en önem verdiğim şey o dur. doktor hastasıyla ilgilenmeli. hamilelik bir hastalık değil çünkü, anne adayının ilgiye ve bilgiye çok ihtiyacı oluyor.
kizlar naber nasilsiniz. dun aksam ruyamda bir meyve gordum soylemeyeym simdi size. sabah uyandim dedm ondan istiyorum. baktim evde yokmus. komsudan istedim yedim. bu simdi asermemiydi. asermek nasil bi his ay her aklima dusen acaba aseriyorum mu diye dusunduruyo
o zaman haklısın, değiştir bence de. benim de en önem verdiğim şey o dur. doktor hastasıyla ilgilenmeli. hamilelik bir hastalık değil çünkü, anne adayının ilgiye ve bilgiye çok ihtiyacı oluyor.
Bir de plansız bir gebelik olunca insan iyice panik oluyor ne yapacağımı bilmiyorum zaten.öğrendiğim günden beri o kadar şey değişti ki hayatımda.uyum sağlamaya çalışıyorum bu duruma psikolojik anlamda cok sarsıyor beni bu hormon denen naneler
Öğrencem canım bugün iftarda bi ağzını ararım bakalım
Evet yapcam koydum kafaya inşallah öğrenip gelcem akşam
Amin canım. Senin transferden bir ay mı yoksa iki ay mı geçti?
Kan 4yılda bir değişiyormuş. Eğer kocanın kanı tazeyse seninki değilse erkek evladın olucak. İkisi de tazeyse kız olucak demektir. Daha net inşallah akşam öğrenicem