2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende uc tane meyva aserdim yerken cok farkli oluyor normal yemiyosun yani boyle salyalarin meyvenin falan suyu akiyor cenene kadar bi degisik oluyor yani boyle bi ohhh diyosunben oyle olsum yani neyseki ucunude bulduk

canım bir arkadasım Medicanada Süleyman Beye gitti gectiğimiz yıl süresince cok da memnundu. tedirgin etmediğini ve rahat oldugunu soylemişti. bir arastır istersen. telefonla da ulaşabiliyordu.
Demeyi unuttum önceliğimiz kadın doktor pek rahat hissediyorum erkek hekimde bu alanda

o duyguyu biliyorum, ikinci gebeliğimde öyle olmuştum, oğlum 2 yaşındaydı psikolojim bozulmuştu ona ihanet gibi bile hissediyordum. uykularım kaçmışresmen
Umarım düzelir bi an önce.bir de bu günlerin sanssıxlıgına denk gelmek kötü.sokağa çıkma yasağı vardı 4gün cıkamadım ondan önce de doktora gitmiştim sadece yani 8 gün oldu buhran resmen ailem burdadeğil kimseyle görüşemiyorsun off of

Öncelikle strese sokma kendini canım. Şu an sata göre kaç haftalıksın ve ultrasonda kaç girmişler? Sonrasında da kese içinde bebiş var mı?
Canim sata gore 5+1 deyim suan sadece kese olusmus haftaya pazartesi tekrar gidecegim. Yanlislik olmus duzelttiler onu.

Ben bugun saglik ocagina gittum dort tup kan ve idrar verdim ordan esim markete gidelim dedi markete ben girdim esim kizla arabada bekledi markete girince kendimi kaybetmisim esimi cagirdim bunlar az olmus marketi alsaydin dedi ordanda pazar var bizim burda bugun pazara girdim bi okadarda pazari talan ettim eve geldik esim diyo ki markete pazara cikmayinca uzun zamandir yeni cikinca kendini kaybettin dimi diyo virusten beri hep esim alirdi ilk defa 1.5 ay sonra market ve pazar olunca biraz abartmis olabilirim nasil rahatladim havada cok guzel virus olmasa sanirim bugun devamli disarda dururdum iyi geldi hava almak ama sanirim yorulmusum simdi uyku moduna gecebilirim

Uzun bir aradan sonra merhaba ben hala çok fena mide bulantıları yaşıyorum halsizlik hiçbirşey yapamıyorum telefonu bile elime alamıyorum telefona bakmak midemi bulandiriyor

Canim cok sukur yanlislik olmus degerim 2260 cikti haftaya pazartesi tekrar cagirdi progestan hap verdi cevredeki kanama icin .Eki Görüntüle 2626129
Gozun aydin canim sat tarihi tabiki cok onemli iyiki uyarmissin , haftaya ne icin cagirdi? Kalp atisi icin mi kanama icin mi?
Bende bugun 5+3'um ama 7. Haftada gitmeyi dusunuyorum

Merhaba kizlar yazilanlari hep okuyorum ama yazmaya pek firsatim olmuyor kizim surekli pesimde surekli oyun oyun oyun benim kasik ve karin agrilarim baya azaldi sukur, ama istah tavan surekli ac hissediyorum kendimi kendimi durdurmasam vay halime dogurana kadar kac kilo olurum bilmem, bide sigarayi birakanlar nasil biraktiniz yaa ben az da olsa iciyorum ama cok vicdan yapiyorum cok uzuluyorum sonrasinda

Gozun aydin canim sat tarihi tabiki cok onemli iyiki uyarmissin , haftaya ne icin cagirdi? Kalp atisi icin mi kanama icin mi?
Kalp atisi icin degildir kanama icin birde bebek olusacakmi diye kesesi yeni olusmus dedi canim kanama filan yoksa gitme yada her ihtimalleri degerlendirmek istiyosan gidebilirsin Allah korusun.

5.hafta öğrendim hamile olduğumu ve günde 1 paket sigara içen bir insan olarak o hafta çok zor geçti ama yalan söylemeyim günde 1 tane içtim dışarı üfleyerek dumanı.şu anda mide bulantılarımdan mıdır nedir tiksindim gibi kokusuna tahammül edemiyorum.allahım nolur tiksindir demiştim baska bişey daha isteseymişim diyorum inşallah tinsinti gelir sana da amma cok tiksinti dedim :)

Canim kalp atisi icin erken olur sanirim. Bebegin olusumu icin bir de kanama icin cagirdigini söyledi.

Bende uc tane meyva aserdim yerken cok farkli oluyor normal yemiyosun yani boyle salyalarin meyvenin falan suyu akiyor cenene kadar bi degisik oluyor yani boyle bi ohhh diyosunben oyle olsum yani neyseki ucunude bulduk
Yok o zaman ben henüz aşermemişim

Canim cok sukur yanlislik olmus degerim 2260 cikti haftaya pazartesi tekrar cagirdi progestan hap verdi cevredeki kanama icin .Eki Görüntüle 2626129
Evet 9+2 yazıyor. Dikkat etmek lazım en ufak yalnışlık nerelere kadar götürebilir. Çok şükür çözülmüş olay.
İnşallah geçer kanaman da canım. O zaman şimdi 5haftalık mı oluyosun?

Bizde bahçeli ev ya. Sabah uyanır uyanmaz kendimi bi attım bahçeye. Kahvaltımı da bahçede yaptım. Büyük salıncağımız var yattım oraya üzerime de battaniye örttüm. Mis gibi hava vardı. Yeni geldim eve ben de uyku moduna geçiyorum

Ben de öyle yaptım canım. Çok şükür duyduk kalp atışını darısı sana inşallah

Yo denemedim 3 keremi yapmam lazım
Canım iğne durana kadar devam ediyorsun kaç olursa. Kaçıncı denemende duruyorsa o kadar çocuğun olacak guya. Benim 3.denemede iğne durdu kımıldamadı. Ama ilk ikisinde ileri geri gitti. 2erkek çocuk anlamına geliyor
Ay birini bulsam da denesem yaa. Kocamı bekliyorum akşam gelsin deniycem inşallah. Demin telefonda anlattım merak ettim gelince yaparsın diyor. Yaparım yapmasına da benimkinden fazla çıkarsa bitiririm seni dedim heyecanla bekliyorum

Uzun bir aradan sonra merhaba ben hala çok fena mide bulantıları yaşıyorum halsizlik hiçbirşey yapamıyorum telefonu bile elime alamıyorum telefona bakmak midemi bulandiriyor
Canım doktorun ilaç verir belki bir sor istersen.
Açlık bende de çok oluyor ya, kilo almamak için yemiyim diyorum bu sefer açlık midemi bulandiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…