2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben de korkuyorum açıkçası kardeşlerim yaptırma diyor ama benim ilk çocuk acemilik yapmasam sonra bir şey cikarsa diye de düşünüyorum 20 Mayıs'ta 12 haftalık olacak doktor çağırdı yaparız tarama testini de dedi ama kararsizim

miyaww__ benim toxo testim negatif doktor yavru kedilerden uzak dur dedi bizimki 1 yasinda zamaninda da yaptiriyoruz asilarini çiğ et kesinlikle vermiyoruz yas mama arada veriyoruz dedim tamam o zaman dedi.
Simdi benim bağışıklığım yok mu yani ?

Günaydın kızlar kaç gündür migdem çok fena girmedim bir türlü bu gün kontrol var 11e 10 kal ama erken uyandım nedense fasulyemi gorcez inşallah

Tsh normal değerde cıkmış canim neden düşürürüz dedi ki. Benim 1.26. Seninki de normal aralıkta görülüyor.

Genden dolayi iste olsun cok sukur insallah saglicakla kucaga almak nasip olur

Yok canim suyu patlatiyor acilma rahat olsun diye 10 cm avilma olunca dogum gerceklesiyor nekadar surede 10 cm ulasirsa yani kisoden kisiye degisiyor hemende olur 5 saat sonrada olur
Pilates topunun üstünde ondan mı zıplıyorlar hamişler?

İnsallah canım ben de öyle yapayım. Ama benim beta geçen hafta 2459 çıkmıstı o takildi kafama senin 5+1demi 2260 tı canım
Aynen canim benimki biraz sıkıntılıydi gec dollenmis kesem cok kucuktu yeni olustu kahverengilerle ben hamile oldümu ogrendim ilk degerim 675 di bi gun sonra 743 oldu igne vuruldum doktor saglikli gorunmuyo dedi katlanmasini bekleyecegiz dedi pazartesi de kesem gorundu her ihtimale karsi beta istedi cok sukur yuzde 70 artmis cok guzel keseye gore uyumlu dedi haftaya pazartesi tekrar gidecegim o degerler herkeste ayni degil zaten ama sen kesin gorursun bayagi katlanmistir

Kızlar diş sorunu yaşayan var mı? Acayip dişlerim ağrıyor ne yapacağımı bilmiyorum
Geçen gece benim de aşşırı sızladı hepsi. Sonra geçti şu an sorun yok. Sen ne durumdasın canım?

Ya ne diyorsun Rabbim sabır versin. Allah rahmet eylesin babana. İnşallah Cennette kavuşursunuz. Kötü oldum ya. Allah tüm anne babaları korusun

Benim kayınpeder aksine ismini vermek istemiyor biz de kocamın dedesinin ismini koycaz. Anlattıklarına göre tam adam gibi adammış. Eşim inşallah ismine çeker diye onun adını koymak istiyor. Bide annesine jest olsun istiyor
Elfida ismi güzel ama anlamlı isim koymak lazım. Sonra yavrucak büyüdüğünde demesin bu ne

Allah rahmet eylesin babana insan nasıl atlatır ki zaten böyle acıyı. Rabbim bi yerden alıyor bi yerden veriyor inşallah bu bebiş umut olur sana. Acını bi nebze olsa alır. Cennette kavuşmanız dileğiyle

Gebeligi ikiz olan varmi benim anne tarafinda esiminde baba tarafinda mevcut insanin aklina gelmiyo degil
Benim de baba ve anne tarafımda vardıı eşimin tarafında yoktu gerçi. Ama tek çocuk. Benim de aklıma ikiz geliyordu hep ama tekmiş Rabbimin takdiri

Aramıza hoşgeldin bak yine test yapasım geldi

Dedenin ismini merak ettim

Beklenti değil ki canım adetleri öyle. Eşime de dedesi ev vermiş doğunca, kayınpederime de.. Garip bir sülaleler. Odasını kendin yap boşver beklentiye girme
Bizde ilk bebeğin herşeyini kız tarafın ailesi alıyore

Ben hep sağda hissediyorum canım

Dedenin ismini merak ettim
Biz Azeriyiz canım. Türkiyede yok öyle isim.

Kızlar günaydın
Gece yoktum maşallah amma da konuşmuşsunuz. Oku oku bitiremedim. Bide iğrenç bi özelliğim var izlediğim dizinin bir saniyesini kaçırsam geriye sarıp onu mutlaka izlemem lazım. O yüzden okumadan giremiyorum konuya 14-15 sayfa bitirdim

Bugün kontrole gidecek olan beybiler inşallah hepiniz güzel musmutlu haberlerle dönün heyecanla bekliyorum sizii

Allah rahmet eylesin babana insan nasıl atlatır ki zaten böyle acıyı. Rabbim bi yerden alıyor bi yerden veriyor inşallah bu bebiş umut olur sana. Acını bi nebze olsa alır. Cennette kavuşmanız dileğiyle
Amin insallah hep icine doguyodu zaten yeni evliyim 4 ay oldugunda onu kaybettim ve kayinpederimle arkadastilar oda bir bucuk yil once aniden hayatini kaybetti cok seviyodu bu sefer dunurum olacak diyodu onuda yasayamadi her seyi kendimiz ustlendik daha beklemeyelim bi aci icin dedik zor oldu ama ustesinden geldik. Kayinpederim ruyama girdi babam ameliyat oldugu gun bi yanimiz cok kalabalikti babam ortadaydi kayinpederim elinde bi erkek bebek vardi uzulme kizim bu bebek size iyi gelecek atlatscaksiniz dedi ve kucagima verip gittiler. Bir gun sonrada ben babami maalesef kaybettim ruyamin etkisiyle tam caprazinda yer bulduk oraya defnettik ailemde kabul etti. Ve bu bebegi ogrenince tam dort ay gecti ustunden zaman dilimi cok ayri bisey hissettiriyo Allahim tum olmuslerimizin mekanini cennet eylesin gani gani ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…