Ben de korkuyorum açıkçası kardeşlerim yaptırma diyor ama benim ilk çocuk acemilik yapmasam sonra bir şey cikarsa diye de düşünüyorum 20 Mayıs'ta 12 haftalık olacak doktor çağırdı yaparız tarama testini de dedi ama kararsizimYaaa kizlar ben mi coo ince ayrintiya variyorum sizlerde düşünüyormsunuzzzz?
Acaba bisi olurmu bi sknti çıkarmı 11 haftada 2 li taramada bisi cikarmi hep byle aklimda allahim hayirlisini sagliklisini versin hep dua ediyorum ama icim de hep düşünüyor
Aa süper. Belki de konuştuk formu daBen de 2016 ekim annelerindeydim 2020 aralık Simdi de.! :)
Tsh normal değerde cıkmış canimEvet allahım yarabbim insalllaaaahhh heyecandan uuyamiyorum esimde sahur yapalım dio ama ben bekleyemem artık ac karna gel demisti doktorum tsh 4 kusur cikti tok.karna ac karna bakacak bakalim.birde eger yine yuksek ise ilacla dusururuz demisti ya 8 saat kaldiiii❤❤❤
Genden dolayi iste olsun cok sukur insallah saglicakla kucaga almak nasip olurBenim babam ikiz ve bir amcamla halam da ikiz annemin de 2 ikiz kardeşleri varbenim ilk düşük çift keseydi ama sonra nasip olmadı şimdi de tek zaten 3. Olduğu için Rabbim en hayırlısı tekmiş öyle nasip etmiş ama Allah isteyene versin hele de ilk gebeliği olanlara
Pilates topunun üstünde ondan mı zıplıyorlar hamişler?Yok canim suyu patlatiyor acilma rahat olsun diye 10 cm avilma olunca dogum gerceklesiyor nekadar surede 10 cm ulasirsa yani kisoden kisiye degisiyor hemende olur 5 saat sonrada olur
Aynen canim benimki biraz sıkıntılıydi gec dollenmis kesem cok kucuktu yeni olustu kahverengilerle ben hamile oldümu ogrendim ilk degerim 675 di bi gun sonra 743 oldu igne vuruldum doktor saglikli gorunmuyo dedi katlanmasini bekleyecegiz dedi pazartesi de kesem gorundu her ihtimale karsi beta istedi cok sukur yuzde 70 artmis cok guzel keseye gore uyumlu dedi haftaya pazartesi tekrar gidecegimİnsallah canım ben de öyle yapayım. Ama benim beta geçen hafta 2459 çıkmıstı o takildi kafama senin 5+1demi 2260 tı canım
Geçen gece benim de aşşırı sızladı hepsi. Sonra geçti şu an sorun yok. Sen ne durumdasın canım?Kızlar diş sorunu yaşayan var mı? Acayip dişlerim ağrıyor ne yapacağımı bilmiyorum
Büyük çocuklar, küçük çocuklardan beterörmeye bi başlarsam bütün hayvanlardan ister kesin, hiç ilişmiyim ben. Ama kızıma bebek örmek isterim, o çok seviyo, şu bulantılar bi geçsin de
O kadar kolay olur mu hiçben ilki normal Doğum yaptım, biraz sıkıntılı bi süreçti, bunda normal Doğum istemiyorum.
Çoğumuz öyleyiz cnm, sen mideni boş bırakmamaya çalış
Eğer erkek olursa bizim de ilk ismi belli Abdullah. Ocak ayında babamı kaybettim, ilk adı onunki olacak inşallah
Ooo isimler konuşulmuşBizim isimlerde belli-di
Eşim güneydoğulu baba adı vermek onlarda gelenek. Bilmem kaç nesildir sülalenin erkekleri x_y_x_y_x_y olarak gidiyorkayınpederimin adı olacak sağlam bir isim hediyesiyle birlikte.. Bugüne kadar her dede kendi adı verilen torununa ev almış. Dedim bayıldım bu geleneğe. Kız olursa da net şekilde Elfida diyorduk. Ama anlamı kafamızı bulandırdı. Feda edilen, gözden çıkarılan demek. İsme ölüyoruz bayılıyoruz.. Ama anlamı bizi bi durdurtuyor. ☹☹
Allah rahmet eylesin babanaCanim basin sagolsun benimde babam 28 aralikta vefat etti hic beklenmedik bi anda ve adi abdullah aydindi insan konduramiyo hala atlatamadim ben bugum 4 ay oldu hala dun gibi gecen zaman bizden gidiyo bu bebek o acidan bize cok iyi gelecek kayinpederimde vefat etti esim onun ismini koymak istiyo
Benim de baba ve anne tarafımda vardıı eşimin tarafında yoktu gerçi. Ama tek çocuk. Benim de aklıma ikiz geliyordu hep ama tekmiş Rabbimin takdiriGebeligi ikiz olan varmi benim anne tarafinda esiminde baba tarafinda mevcut insanin aklina gelmiyo degil
Aramıza hoşgeldinMerhaba hanımlar. Benimde reglim 6 gün geçmişti bugün test yaptım. Çok şükür hamileyim Allah kısmet ederse Aralık annesi olacağım. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Dedenin ismini merak ettimBenim kayınpeder aksine ismini vermek istemiyorbiz de kocamın dedesinin ismini koycaz. Anlattıklarına göre tam adam gibi adammış. Eşim inşallah ismine çeker diye onun adını koymak istiyor. Bide annesine jest olsun istiyor
Elfida ismi güzel ama anlamlı isim koymak lazım. Sonra yavrucak büyüdüğünde demesin bu ne
Bizde ilk bebeğin herşeyini kız tarafın ailesi alıyoreBeklenti değil ki canım adetleri öyle.Eşime de dedesi ev vermiş doğunca, kayınpederime de.. Garip bir sülaleler. Odasını kendin yap boşver beklentiye girme
Gebeligi ikiz olan varmi benim anne tarafinda esiminde baba tarafinda mevcut insanin aklina gelmiyo degil
Aynen canım bugün benimde belim çok fena ağrıyor azıcık ayakta kalmaya gelmiyor ben de yatarken hangi tarafa yatarsam o tarafa sanki karnım gidiyor gibi elimle kasıklarıma baktigimda dolgun olan taraf sert diğer taraf kemiğe kadar iniyor artık bebişin ne tarafta olduğunu saplayabiliyorum bu ara sağda ilk zamanlar soldaydı
Biz Azeriyiz canım. Türkiyede yok öyle isim.Dedenin ismini merak ettim
Şimdi daha çok merak ettimBiz Azeriyiz canım. Türkiyede yok öyle isim. ☺
Amin insallah hep icine doguyodu zaten yeni evliyim 4 ay oldugunda onu kaybettim ve kayinpederimle arkadastilar oda bir bucuk yil once aniden hayatini kaybetti cok seviyodu bu sefer dunurum olacak diyodu onuda yasayamadi her seyi kendimiz ustlendik daha beklemeyelim bi aci icin dedik zor oldu ama ustesinden geldik. Kayinpederim ruyama girdi babam ameliyat oldugu gun bi yanimiz cok kalabalikti babam ortadaydi kayinpederim elinde bi erkek bebek vardi uzulme kizim bu bebek size iyi gelecek atlatscaksiniz dedi ve kucagima verip gittiler. Bir gun sonrada ben babami maalesef kaybettim ruyamin etkisiyle tam caprazinda yer bulduk oraya defnettik ailemde kabul etti. Ve bu bebegi ogrenince tam dort ay gecti ustunden zaman dilimi cok ayri bisey hissettiriyo Allahim tum olmuslerimizin mekanini cennet eylesin gani gani ...Allah rahmet eylesin babanainsan nasıl atlatır ki zaten böyle acıyı. Rabbim bi yerden alıyor bi yerden veriyor inşallah bu bebiş umut olur sana. Acını bi nebze olsa alır. Cennette kavuşmanız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?