2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende aynı canim ilaç kullanıyorum ona rağmen bu haldeyim çıkarıyorum sürekli
Ne kullanıyorsun ben dramamine kullanıyorum onu aldığım zaman gözüm 4 5 saat açılıyor o ara yersem tamam bşeler . Çok halsiz kalırsan doktorum gel serum bağlayalım dedi eğer hiç bir şey yiyemiyorsan doktoruna danış canım

Kizlar bugün hicbirsey yiyemedim hiç iştahım yok ben neyapicam böyle ya genelde hep böyleyim iki üç çizi attım ağzıma okadar midem almıyor.. Neolacak böyle bilmiyorum
Bende aynıyım ne yapsam bilmiyorum daha ilaç alamadım doktordan kullanan herkeste tamamen geçti demiyor

1. merhaba kızlar bugün stresli bir gün oldu bizim için. dün akşamdan başlayan yoğun lekelenmeyle sabah doktoruma gittim. kalp atışı var gayet iyi, içerdeki kanamayı atmıştır vücudun dedi ve haftalık iğne yaptırıp eve gönderdi, eve geldiğim an alttan bir şeyler gittiğini farkettim ve lavaboya gittiğimde günlük pedim tamamen kanla dolmuştu, sanki reglin en yoğun günü gibi. hemen başka bir doktoru aradım zar zor araya sokup aldılar,doktor baktı kalp atışı var, kese düzgün, rahim içinde herhangi bir kanama gözükmüyor. haftalık iğneyi 3 günde 1 yaptır dedi. bir de progestan fitil verdi. yani sorun görmüyorum fakat kanaman olduğu için üst düzey tedaviyi uygulayacağım dedi. hala ped var, kanama azalsa da devam ediyor. var mı böyle bir şey yaşayan duyan?

Çok şükür canım dr degistirmen çok daha iyi olmuş bütün soru işaretlerin kalkmıştır kafandan

Benim oldu canım doktora gittim koşarak hiç sorun görünmüyor dedi haftada 1 pruluton yaptırdım günde 3*200 progestan fitil kanama olduğu zamanlarda göbekten prolutex yap dedi dinleniyorum genelde evde iş yapmıyorum uzanıyorum . Doktor bazı gebeliklerde oluyor stres yapma dedi ama tuvalete gitmeye korkuyorum hala bende kahve lekeye dönerse sorun yok canım

Canım herşey yoluna girer sen kendini ve bebeğini düşün hiç canını sıkma

kaçıncı haftanda oldu? ben şu an 7+6 yım

aynen benim de ama hiç bugün olduğu gibi olmamıştı bildiğin reglin yoğun günü gibi oldu
Bşe olmaz korkma sen ben kanamam olduğundan beri neler okudum duydum sen yat dinlen iş yapma . Ben iş yapmıyorum uzanıyorum dinleniyorum yatmaktan sırtım ağrıdı ama yapacakda bşe yok . Ben şunu fark ettim o gün çok zorladıysam kendimi kanamam ağrım oluyor dinlenirsem yok denecek kadar az geliyor . Benim ikiz gebelik bu arada

Teşekkür ederim canım biraz su serptin içime. Bugun kendimi yedim nesne yaptım diye çok pimprikli oldum bu da iyi bir şet değil . İnşallah sağlıkla alırım bende kucağıma

hımm. doktor gerekçe olarak ne diyor peki? benimki dedi ki bebek gayet sağlıklı kese şekli düzgün, kese etrafında kanama da yok. bugünki anlık bir kanama olmuş ve anında dışarı atmıştır dedi. bakalım inşallh kesilir , Allah sana da bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Şükür canım bende bugün gittim şimdilik herşey yolunda aynen iğneden sonra kanamam azaldı şimdi az az geliyor o da biterse iyi beni 1 hafta 10 güne çağırdı

Bende de kanama alanı görünmedi keselerde sorun yok yani ikiz gebeliklerde olabilir dedi bana tüp bebek doktorum ama 11 Mayıs’a başka doktora randevu aldım bakalım o ne diyecek canım amin canım hepimiz sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza

Dün bende aynısı oldu canım ped olduğu halde eşofman sırıl sıklam kan olmuştu lavaboda da çok fazla kan gitti acile gittim akşam iğne yazdı ama haftada bir yaptır dedi Bi de bende fitil kullanıyordum yut kanaman olunca fitil olarak kullanma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…