2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende dün e nabıza baktım progestan 3 tane yazıyordu eczacı 2 demiş doktorda bana nasıl kullanacağımı söylemedi 2 yuttum ama İnş sıkıntı olmaz

bugün nasıl peki kanaman ?

Bende dün e nabıza baktım progestan 3 tane yazıyordu eczacı 2 demiş doktorda bana nasıl kullanacağımı söylemedi 2 yuttum ama İnş sıkıntı olmaz
Ben vajinal alıyorum daha etkili imiş canım 200 mg mı

Şükür canım bende bugün gittim şimdilik herşey yolunda aynen iğneden sonra kanamam azaldı şimdi az az geliyor o da biterse iyi beni 1 hafta 10 güne çağırdı
Benide 10 gun sonra cagirdi ama pazar gunune geliyor sokagi cikma yasagi var o yuzden 8 gun sonra tekrar gidicem benimde cok az miktarda devam ediyor lekelenme insallah bir an once gecerde ayaklaniriz saglikla aliriz meleklerimizi kucagimiza

200 mg bende vajinal kullanıyordum dün kanama başlayınca doktor kanama olunca fitil olarak kullanma bunu yut dedi
Doktoruna ulaşmaya çalış bakalım canım miktarını sor bakalım e nabızda 3 görünüyorsa 3tür belki de

Azaldı şükür canım pede gelmiyor lavaboya gidene az bişey geliyor o da pıhtılı gibi koyu dünkü gelen su gibiydi
evet benim de bugün öyleydi hatta lavaboya oturdum çiş gibi aktı kan. ama şimdi bile koyu kırmızıya döndü sanki

Ya canım riskli diyorsun bide. Niye yapıyorsun çok dikkat etmen lazımken. 2kgdan fazla kaldırmamalısın 9 kg diyorsun. Rabbim yardımcınn olsun inşallah bidahakine dikkat et. Şimdilik atlattın bence. Çünki ALLAH korusun bişey olsa hemen olurdu

Anladım canım peki bu test isteşe bağlı mu yapılıyor
Genellikle düşük veya sebepsiz bebek kayiplari için isteniyor. Ben 4 yıl önce aşılama için gün beklerken doğal yolla ikiz gebelik yaşadım fakat 11. Haftada gelişim durdugu için kürtaj oldum. Zaten uzun süredir gebelik için bekliyorduk, böyle bir durum olunca tüp bebek bolumunden genetik test istediler o zaman belli oldu. Sonucun çıkması da yaklaşık 1 buçuk ay sürüyor

Kızlar belirtim yoktu zaten saglıksızmış,düşük yaptım vb yazıyorsunuz ya ben cok korkuyorum o zaman
Niye canım? Hamilelik öyle bişey ki herkeste farklı olabiliyor. Hergün 10 kere çıkaran arkadaşlar var burada. Hamileliğinden beri hiç kusmayanlar da, benn de dahilim bu gruba.

Evet adet tarihime gore 7+6 görünüyor ama kese ve embriyo boyutuna gore 6+6 gorunuyor bakalim artik su iccem gari icim dışıma cikana kadar
Boşver adete göre ben 9+5 falan olmam lazım ama minnoşum 8+4. Geç yumurtlayanlardanız herhalde. :)
Evet su şart. İç bolbol minnoşun da rahat rahat büyüsün orda küçük kese içinde sıkışmasın yavrucak

Merhaba arkadaşlar
acaba kan testlerinizi yaptırdınız mı. Benden daha önce doktorum istemedi sağlık ocağında yaptırdım tsh 6.4 çıktı baya yüksek bebek için tehlikeliymiş sizde bu gibi durumlar var mı

Bu aralar konuşma annenle. Canının bi parçası ama hamileliğini olumsuz etkileyecek şeylerden uzak durmalısın. Ben de ablama kırgınım onla konuşunca hep ağlıyorum ondan konuşmama kararı aldım bu aralar. En azından riskli dönemleri atlatana kadar. O da senin annen gibi çocukça şeyler yapıyor. Bizim bu şeyler için kendimizi hatta bebeğimizi üzmeye hakkımız yok. Eşin çok çok haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…