Herkese merhaba:)
Ben şuan 7+3 teyim, yaşım 26 ilk gebeliğim.
Bir kaç haftadır sürekli girip konuşmalarınızı okuyordum, kalp atışını duymadan yazmak istemedim ama artık yazayım dedim. Önümüzdeki hafta doktora gitmeyi düşünüyorum kalp atışı için. Umarım herkes sağlıklı bir gebelik süreci geçirir:)
Kizlar bugün hicbirsey yiyemedim hiç iştahım yok ben neyapicam böyle ya genelde hep böyleyim iki üç çizi attım ağzıma okadar midem almıyor.. Neolacak böyle bilmiyorum
Canım ilk hamileliğimde otobüse bindim orta kapıdan da bebek arabalı bi bayan binmeye çalışıyordu bana tutarmışım dedi boş bulundum tuttum bebek arabasını kaldırıp otobüse bindirdik bebek de vardı içinde
Niye yaptım ki diye kızdım kendime o an bişey aktı bide eve gidene kadar ağlamıştım
Şükür ki normal akımtıymış bişey de olmadı oğlum sağlıkla geldi
Sağlıklı olan gebeliğin düşmesi hiç kolay değil
Üzmeyin kendinizi
Kizlar bu arada doktorum coraspirini birakmami soyledi kafam karisti doktorun lekelenme olunca neden kesmedi progestani verirken coraspirini kesmesi lazimdi dedi kanamayi arttirir hangi mantikla sana devam et dedi biraktirmadi dedi banada mantikli geldi aslinda kani sulandiriyor kanamayi arttirabilir demek ikisini ayni anda kullanan varmi
Ben kullaniyorum ikisini birden kanama alanimi bugun olusmus ama coraspirinim bitiyor dedim tekrar yaziyorum dedi. Receteye yazdi. Daha once bir kaybim var doktor riske atmak istemiyor diye dusundum. Pruluton progestan hepsini kullaniyorum
Kizlar bugün hicbirsey yiyemedim hiç iştahım yok ben neyapicam böyle ya genelde hep böyleyim iki üç çizi attım ağzıma okadar midem almıyor.. Neolacak böyle bilmiyorum
Canım bugün doktor yemek için kendini çok zorlama dedi.bebek şimdilik depolardan alıyor allah'tan.ama senin için zor işte halsiz kalıyorsun keyfin olmuyor demi.canim sağlıklı olsun yavrularimiz bugünler gecicek inşallah sabır sabir
Corasprin yazan bir arkadaş vardı gerilerde kalmış mesaj görür umarım benim yoğun kanamam oldu pozitif haberinden beri o an kan sulandırcıyı keselim şimdilik dedi canım kesti ama bana pıhtılaşma testi falan yapılmamıştı bilgin olsun
Canım bugün doktor yemek için kendini çok zorlama dedi.bebek şimdilik depolardan alıyor allah'tan.ama senin için zor işte halsiz kalıyorsun keyfin olmuyor demi.canim sağlıklı olsun yavrularimiz bugünler gecicek inşallah sabır sabir
Bende aynıyım doktorum depolardan kullanır kendini ayakta tutacak kadar yesen yeter dedi ama ben de yiyemedim için kendim de ayakta duramıyorum . Bulantı ilacı alıyorum ben çünkü çıkarıyorum da ben .
Herkese merhaba:)
Ben şuan 7+3 teyim, yaşım 26 ilk gebeliğim.
Bir kaç haftadır sürekli girip konuşmalarınızı okuyordum, kalp atışını duymadan yazmak istemedim ama artık yazayım dedim. Önümüzdeki hafta doktora gitmeyi düşünüyorum kalp atışı için. Umarım herkes sağlıklı bir gebelik süreci geçirir:)
Bende aynıyım doktorum depolardan kullanır kendini ayakta tutacak kadar yesen yeter dedi ama ben de yiyemedim için kendim de ayakta duramıyorum . Bulantı ilacı alıyorum ben çünkü çıkarıyorum da ben .