Ben geldim kizla sukur bebegim iyi bir sorunumuz yok igne olduk yatiyorum doktor istersen igne yapalim dedi icin rahat olacaksa dedi kese etrafinda kanlanma olmus bu arada doktorumu degistirdim bu doktoeum herseyi daha ayrintili anlatti yakinlastirdi ekrani olctu diyer doktora tam 8+0 da gitmistim ultrason kagidinda 6+5 gozukuyordu birazda o korkuttu beni gec falan gorduk bu doktor hicbir sorunu yok masallah saglikli gunuylede uyumlu dedi icim rahatladi 10 gun sonra tekrar gel bidaha kontrol edelim dedi lekelenmem igneden sonra kesildi
Takmayim diyorum düsünmemeye calisiyorum ama duydukca sinirlerim tepeme cikiyor. Annem evde cingar cikartiyor babama yasami haram etmeye calisiyor. Yakisacak hareketlermi bu illerde anneanne olacak kadina. Hamile oldugumu acikladiktan iki gün sonra ugrastigim sorunlara bak. Cocukca hareketler resmen. Arayip kizim iyimsin bir istegin var mi caninin cektigi birsey var mi diye soracagina azar isitiyorum babasinin kizi oldum anlayacaginiz. Annemdeb bekledigim hareketler kaynanamdan geliyor. Esimde bana baski yapiyor cocuga birsey olursa senden bilirim dedi iki gun once daha da sinirlerim atti.
O zaman çıkartamazlar
Ben de vardiyalı çalışıyorum hamileliğimi belgeledim gündüze geçirdiler
Ayrıca hamileler izinli işyerinde benide izne çıkarttılar
Kizlar bu arada doktorum coraspirini birakmami soyledi kafam karisti doktorun lekelenme olunca neden kesmedi progestani verirken coraspirini kesmesi lazimdi dedi kanamayi arttirir hangi mantikla sana devam et dedi biraktirmadi dedi banada mantikli geldi aslinda kani sulandiriyor kanamayi arttirabilir demek ikisini ayni anda kullanan varmi
Kızlar ya az önce 9 kg ağırlığında bebek kaldırdım lucğaımdaydı o an anneeside yoktu ağlayınca ayağa kalktım sonrada içime kurt düştü bir şet olur mu diye. İlki düşğk ve şimdide risk var dedi doktor vicdanım sızlıyor nasıl kalktın diye. İnternete de hep riski olanlar ağır kaldırmasın diyor. Her şey Allahtan Allah korur elbet ama vicdan yaptım çok Geldim uzanıyorum şimdi ama çok korktum
Kizlar bu arada doktorum coraspirini birakmami soyledi kafam karisti doktorun lekelenme olunca neden kesmedi progestani verirken coraspirini kesmesi lazimdi dedi kanamayi arttirir hangi mantikla sana devam et dedi biraktirmadi dedi banada mantikli geldi aslinda kani sulandiriyor kanamayi arttirabilir demek ikisini ayni anda kullanan varmi
Ben hala ikisininde kullanıyorum ama kanama yok başından beri kulandırıyor 12 ye kadar kullancam sanırım, ama kanama riskini falan arttırmaz öle olsa kimse kullanmaz
Sat a göre 6+6 da gittim bebek 7+2 cıktı duymuştum canım.Şimdi 8+5 im sata göre.P.tesi gidicem doktora dedim ben dayanamam o kadar diye,22mayısta aslında esas randevum ben p.tesi pandemi olmayan bir tıp merkezine gidecegim.
Ben hala ikisininde kullanıyorum ama kanama yok başından beri kulandırıyor 12 ye kadar kullancam sanırım, ama kanama riskini falan arttırmaz öle olsa kimse kullanmaz
29 şubat benim sat :) Bebiş son gittiğimde 3 gün ileri cıkmıştı suan ne durumda bilmiyorum tabi:) Hala aynıysa sata göre 8+5 bebiş 9+1 :) Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimizin
Ben hem coraspin, hem lan sulandırıcı igne hem de progesteron aynı anda kullanıyorum. 10 gün sonra günlük progesteronu bırakıp 3 günde bir iğne versiyonuna gecicem.