2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok şükür, geçmiş olsun canım

Ne desem bilemedim, ev huzursuzluğu çok kötü inşallah çabuk düzelir, Allah babanın yardımcısı olsun cnm.

sozlesmede 2 ay deneme sureci wardi hamilelikle ilgili bisey warmiydi bilmiyorum cok tesekkur ederim canim bakicam artik bi caresine ya
O zaman çıkartamazlar
Ben de vardiyalı çalışıyorum hamileliğimi belgeledim gündüze geçirdiler
Ayrıca hamileler izinli işyerinde benide izne çıkarttılar

Ne desem bilemedim, ev huzursuzluğu çok kötü inşallah çabuk düzelir, Allah babanın yardımcısı olsun cnm.
Amin canim baska diyecek birsey bulamiyorum bende. Allah babama peygamber sabri vermis. Bosanacagim geri turkiyeye gidecegim falan diyor

Kizlar bu arada doktorum coraspirini birakmami soyledi kafam karisti doktorun lekelenme olunca neden kesmedi progestani verirken coraspirini kesmesi lazimdi dedi kanamayi arttirir hangi mantikla sana devam et dedi biraktirmadi dedi banada mantikli geldi aslinda kani sulandiriyor kanamayi arttirabilir demek ikisini ayni anda kullanan varmi

Bende özel sektör çalışanıyım şuan izinliyim önceki haftada yıllık izinlerimi bitirdiler
Yasal bi durum demekki her yer aynı şeyi yapıyor
Evet demek ki ama haksızlık keyfi bir izne cıkmadık En azından bi bir kısmını kullandırtsalardı yıllık iznimizden bir kısmı kalsaydı

Kaldırma Canm bidaha ilk 3 ay riskin olsada olmasada tehlikeli şuan riskli değilim ama eğilip kalkarken bile dikkat ediyorum hassas dönemlerdeyiz,

Ben hala ikisininde kullanıyorum ama kanama yok başından beri kulandırıyor 12 ye kadar kullancam sanırım, ama kanama riskini falan arttırmaz öle olsa kimse kullanmaz

Bende korkuyorum ama sakinleştiriyorum kendimi başından beri bulantı olmadı hafif ağrılar dışında iyiyim çok şükür yüreğine vesvese yapma
Kızlar belirtim yoktu zaten saglıksızmış,düşük yaptım vb yazıyorsunuz ya ben cok korkuyorum o zaman
e

Ben de 8+2 yim sata gore. Sat kac benim 4 mart.

Ben hala ikisininde kullanıyorum ama kanama yok başından beri kulandırıyor 12 ye kadar kullancam sanırım, ama kanama riskini falan arttırmaz öle olsa kimse kullanmaz
Neden kan sulandırıcı kullanıyorsunuz kızlar ? Pıhtılaşma sorunu için mi

Bende korkuyorum ama sakinleştiriyorum kendimi başından beri bulantı olmadı hafif ağrılar dışında iyiyim çok şükür yüreğine vesvese yapma

e
Doğru söylüyorsun canım içimizi ferah tutmamız lazım sadece bütün odak noktam bu calısmıyorum şuan coronadan dolayı evdeyim herşey Allahtan tabi ki

Neden kan sulandırıcı kullanıyorsunuz kızlar ? Pıhtılaşma sorunu için mi
Bende yok canım tedbir amaçlı kulandırıyor doktorum yaşım 31 ilk hamileyim risk etmeyelim dedi bide üstüne foliğe başladım

Doğru söylüyorsun canım içimizi ferah tutmamız lazım sadece bütün odak noktam bu calısmıyorum şuan coronadan dolayı evdeyim herşey Allahtan tabi ki
Öyle zaten Rabbime teslimiz o bizim için en hayırlısını bilir kendimizi strese sokmak bize bşi kazandırmaz

Ben hem coraspin, hem lan sulandırıcı igne hem de progesteron aynı anda kullanıyorum. 10 gün sonra günlük progesteronu bırakıp 3 günde bir iğne versiyonuna gecicem.
Ben de 8+2 yim sata gore. Sat kac benim 4 mart.
Benim sat 5 Mart , 8+3'um aramızda 1 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…