2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
evet genelde mide bulantisiyla geciyordu ama gunde 2 3 defa kusuyordum hele gecen hafta yogundu baya. bu sabah bi kalktim resmen iyiym
Sen yarin gor kendini cok gecmez bak yine ayni olcan canim belkidr tamamen bitmistir bulantıların cunku kimisi 1 ay çekiyor kimisi 1 hafta kimisi 9 ay

Midemi üşütmüşüm gene. Karın mide bel ağrısı heryerim ağrıyor. Berbat hissediyorum dokunsalar ağlarım
Taze nane çok iyi gelir mide üşütmesine zararlımı bize bilmiyorum ama değilse iç rahtlarsın kuzum

Kızlar göğüsleri inanılmaz derecede büyüyen var mı? Benim küçücüktü kocaman oldular küçülecek mi tekrar deneyimi olan var mı,küçülmez inşallah
[/
Bende de durumlar fena her gün tartılıyorum zayıflamıştım, tekrar eski kiloma döndüm. Sanırım geri aldıklarımın hepsi onlara gitti

Temizlik yaptırıyordun kadının peşinde çok mu dolandın acaba farkında olmadan yoruyorsun bence kendini. Havalar tam ısınmadı cnm bahçede de çok vakit geçirmemeye çalış çabucak geçer inşallah.

Inşallah canım bende ilaçlarla dün daha iyi gibiydim ama bugün yine çok fenayim bide boş kusma başımı ve midemi ağrıtıyor

Kızlar bende dün hastaneye gittim diş ağrım için maalesef apse başlangıcı dedi ve 3 ay bitene kadar ilaç kullanamazmışım bende kötü olayları duydukça korkuyorum p.tesi ya da salı gideyim diyorum 9+4 olacam o zaman

İnstagramda eylülonline dan duymuştum mide bulantısı için birtane çiğ kurufasülye yutuyormuş çok iyi gelmiş.bulantım şiddetlenirse yapıcam bende .
Varmı duyan ya da deneyen Kızlar ?
Benimde gün içinde midem bulaniyor bazen sürekli değil çok şükür 3-4 gün önce çok kotuydum limonu sıkıp içine bir tutam şeker attın içtim biraz yaktı içimi uyumuşum sonra bulantım geçmişti şükür limon da çok iyi geliyor sık sık yiyorum limonu bak agzim sulandı

Evet ondan oldu sanırım. Cam falan da açtık koku falan çıksın diye. Cereyanda kaldım sanırım. Midem fena ya. Bitmiş durumdayım.

Benim azcık sarkıktı. Şimdi şiştiler ya dikler. İnsan hep böyle kalsın istiyor
Canm ya benim doğumdan önce 80 beden olan göğüslerimi doğumdan sonra hiç bir numaraya sığdıramadim demem o ki daha cokk sisecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…