Aslinda 10. Haftada geçiyormus genelde ben 9un icindeyim su an sata göre. Gerci su an böyle agzim aci yine. Ama dünkü gibi bir bulanti da yok.sen git bi gör bebisi ptesi bana da haber et kuzum
Ben duz sade ajanda istiyorum guzel dışı olan ben herseyi yazmak istiyorum normal bi kitap okur gbi okusun istiyorum yavrukusumun dogtuldan sonrada devam etmek istiyorum ona bi sure bitince birakirim bi ani kalir diyorum bakalim nasip
Ben hamilelik ajandası alıcam inşallah. Doğduktan sonra da bebeğimin ilk yılı diye ajandalar var onlardan almayı düşünüyorum inşallah güzel işte sen yazabiliyorsun. Benim bi çok sanat dalına yeteneğim var ama duygularımı güzel ifade etme yeteneğim yok. O yüzden soru cevap şeklinde olsa benim için yeterli
Büyüdü ne alaka bende blmiyorum popo sepet oldubenimmm esim de farketti goren herkes dio arkadaslarim bende farkindayim esofmanlarim olmuyor goguslerimde degisiklik cok az
Kizlar eşim ilacı alıp geldi zofer 8mg normalde yarısını içiyordum hep doktorum 1 e çıkardı tam icicem artık ama şunu farkettim sabah çok aşırı bulantım oldu kahvaltıdan sonra bu saate kadar rahat ettim ilk defa. Şimdi bulanmaya başladı ilacimi ictim. 10.cu haftam giriyorum yarın umarım yavas yavaş geçer oğlumda ki gibi 9 Ay sürmez
Kızlar sabahtan beridir bi gariplik var ya. Midem bulandı geçti derken tansiyonum düştü başım dönmeye başladı, o da geçti mide ağrısı başladı yumruk yemiş gibiydim, bişeyler atıştırdım mecburen. Şimdi de adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var. Psikolojikman çökmüş durumdayım. Demin ağlayacak gibi oldum ya. Şu an mide ağrısı ve kasık ağrım var
Aslinda 10. Haftada geçiyormus genelde ben 9un icindeyim su an sata göre. Gerci su an böyle agzim aci yine. Ama dünkü gibi bir bulanti da yok.sen git bi gör bebisi ptesi bana da haber et kuzum
Ben hamilelik ajandası alıcam inşallah. Doğduktan sonra da bebeğimin ilk yılı diye ajandalar var onlardan almayı düşünüyorum inşallah güzel işte sen yazabiliyorsun. Benim bi çok sanat dalına yeteneğim var ama duygularımı güzel ifade etme yeteneğim yok. O yüzden soru cevap şeklinde olsa benim için yeterli
Yaa ben kendi el emegim goz nurum olsun isdiyorum.o yuzden o deftere cok emek vermek.istiyorum Evlendigimz tarihden doğumdan sonra ve ilerledikce yazmak.istiyorum.ona benden bi ani kalsin inşallah gerceklestirmek.nasil olur oda okur buyyyunce o gunleride gorururz
Kızlar sabahtan beridir bi gariplik var ya. Midem bulandı geçti derken tansiyonum düştü başım dönmeye başladı, o da geçti mide ağrısı başladı yumruk yemiş gibiydim, bişeyler atıştırdım mecburen. Şimdi de adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var. Psikolojikman çökmüş durumdayım. Demin ağlayacak gibi oldum ya. Şu an mide ağrısı ve kasık ağrım var
Kuzum hic kendini korkutma allahi izniyle nisi olmaz ama sen yine bi git kafan rahatlasin mide bulantisi bende5 dk var oluo sonra bi anda gidio bende halsizlik cok var zor duruom ayakda
Kuzum hic kendini korkutma allahi izniyle nisi olmaz ama sen yine bi git kafan rahatlasin mide bulantisi bende5 dk var oluo sonra bi anda gidio bende halsizlik cok var zor duruom ayakda
Benim de bir günüm bir günümü tutmuyor Kızlar . Sakin olmaya çalışalım bebişlerde içerde rahat olsun . Bir gün çok iyi hissediyorsam diğer gün çok halsiz oluyorum . Hormonal normal bir durumdur inşallah