Midesi bulanmiyor diye erkek bebek tahmininde bulunanlara diyecegim: bir oğlum var 9 Ay boyunca kusmustum cinsiyete alakası yok yani. Her hamilelik farklı geçiyor
Tam ben yazıcaktım 2 erkek kardeşim var ve annem üçümüzde de 9 ay kusmuş ona benzedim heralde perişan haldeyim salı günü gidicem doktora ilaç almak için o zamana kadar böyle devam
Merhaba kızlar, ben de kontrolden geldim çok şükür fasulyem de iyi ,sata uyumlu. Doktor 20 Mayıs'ta gel ikili tarama da yaparız dedi ,12 haftalık olmuş olacak o zaman kısmetse ama bana kalsa her hafta giderim benim de arada midem bulanıyor ,doktora dedim hiç belirtim yok korkuyorum ,ne güzel rahatsin tadını çıkar ,herkeste bulantı kusma olacak diye bir şey yok dedi ,onun için siz de endişelenmeyin
Ben daha kocamla sevgiliyken "bize dair herşey" diye bi kitap aldım. Ajanda gibi bişeydi. Çok çok beğendim orda sorular oluyor sevgilin ve sen cevaplıyorsun resimler yapıştırıyorsunuz falan. Aynı onun gibi istiyorum. Yoksa evde boş defterim çok süsler püsler başlarım. Ama ajanda tarzı bişey istiyorum.
Ben duz sade ajanda istiyorum guzel dışı olan ben herseyi yazmak istiyorum normal bi kitap okur gbi okusun istiyorum yavrukusumun dogtuldan sonrada devam etmek istiyorum ona bi sure bitince birakirim bi ani kalir diyorum bakalim nasip
Büyüdü ne alaka bende blmiyorum popo sepet oldubenimmm esim de farketti goren herkes dio arkadaslarim bende farkindayim esofmanlarim olmuyor goguslerimde degisiklik cok az
Ne güzel randevu felan alıyorsunuz benim dr um virüs yüzünden sadece 3 gun çalışıyor oda sabah 9 dan öğlen 3 e kadar randevulu çalışmıyorlar artık ben ancak 12.hafta gideceğim kontrole oda serklaj olma günümü belirlemek için
Benim doktorum haftada sadece 1 gün çalışıyor. Tüp bebek bölümü olduğu için tedaviler durdu yapilmiyor sadece hamile hastalarini takip için geliyor hastaneye. Ben whatsaptan yaziyorum bana gün söylüyor ona göre gidiyorum.
Ne güzel randevu felan alıyorsunuz benim dr um virüs yüzünden sadece 3 gun çalışıyor oda sabah 9 dan öğlen 3 e kadar randevulu çalışmıyorlar artık ben ancak 12.hafta gideceğim kontrole oda serklaj olma günümü belirlemek için
Hayır canım ikinci hamileligim ilk hamileligimde düşük tehlikem vardı cocugum5 aylıkken doğmaya kalktı o yüzden şimdi de tehlikeye atmamak için mutlaka serklaj olacağım
Benim doktorum haftada sadece 1 gün çalışıyor. Tüp bebek bölümü olduğu için tedaviler durdu yapilmiyor sadece hamile hastalarini takip için geliyor hastaneye. Ben whatsaptan yaziyorum bana gün söylüyor ona göre gidiyorum.
Hayır canım ikinci hamileligim ilk hamileligimde düşük tehlikem vardı cocugum5 aylıkken doğmaya kalktı o yüzden şimdi de tehlikeye atmamak için mutlaka serklaj olacağım