2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Midesi bulanmiyor diye erkek bebek tahmininde bulunanlara diyecegim: bir oğlum var 9 Ay boyunca kusmustum cinsiyete alakası yok yani. Her hamilelik farklı geçiyor
Tam ben yazıcaktım 2 erkek kardeşim var ve annem üçümüzde de 9 ay kusmuş ona benzedim heralde perişan haldeyim salı günü gidicem doktora ilaç almak için o zamana kadar böyle devam

Canım ikiz annesi sen değilmiydin? İsimler karışıyor benim hep ya

Benim.popom büyüdü bariz bi sekilde anlaşılıyor goguslerim de büyükte popom dahada belirginlesdi dümdüz olan popom guzellestiii
Kız popo ne alaka benim normaldi popom şu an fazla haraket etmemekten yatmaktan selülitlerim azdı

Ben duz sade ajanda istiyorum guzel dışı olan ben herseyi yazmak istiyorum normal bi kitap okur gbi okusun istiyorum yavrukusumun dogtuldan sonrada devam etmek istiyorum ona bi sure bitince birakirim bi ani kalir diyorum bakalim nasip

Kız popo ne alaka benim normaldi popom şu an fazla haraket etmemekten yatmaktan selülitlerim azdı
Büyüdü ne alaka bende blmiyorum popo sepet oldubenimmm esim de farketti goren herkes dio arkadaslarim bende farkindayim esofmanlarim olmuyor goguslerimde degisiklik cok az

Acaba hangi genlerdeydi 0.6 vermis ya ondan merak ettim.benim mthfr 'ler hetorozigot paı de homozigot mesela
Sonuç Kağıdı duruyordu ca im.ona bakıp yazarım
Benim doktorum haftada sadece 1 gün çalışıyor. Tüp bebek bölümü olduğu için tedaviler durdu yapilmiyor sadece hamile hastalarini takip için geliyor hastaneye. Ben whatsaptan yaziyorum bana gün söylüyor ona göre gidiyorum.

Merhaba neden Serklaj olacaksınız ikiz gebelik mi ?

Bende cep tel numarasını alsam çok iyi olacak sanırm.

Hayır canım ikinci hamileligim ilk hamileligimde düşük tehlikem vardı cocugum5 aylıkken doğmaya kalktı o yüzden şimdi de tehlikeye atmamak için mutlaka serklaj olacağım
Anladım geçmiş olsun canım sağ Salim al inşallah kucağına Benim de ikiz gebelik hep duyuyorum serklaj o yüzden mi diye korkuyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…