Ben hep enox aldım o güzel daha iyiymis. Ben kendim yapiyorum canım bakalım bugün nasıl olcak evet rapor çıkartsak daha rahat olcakCanım o biraz iğneyi yapış şeklinden de kaynaklanıyor galiba çünkü eşimin eli iyice alıştı, son yaptıkları öncekiler kadar morarmadı.bir de ben bazen Oksapar, bazen Enox alıyorum her zaman aynısı olmuyor eczanede. Doktor bana hangisni bulursan onu al dedi. Oksapar'in iğnesi daha kalın ve uzun sanki. Ben inşallah haftaici kontrole gittigimde eğer hersey yolundaysa inşaallah rapor cikarticam ignelere.
Bana 2 hafta sonra kontrol yazmıştı canım ama 20 gün falan olcak sanırım ptesi baktircam tshTsh hormonu yüksek olan hamislerrrr bgun ilaca basladim
Doktoruma haziranin basinda gidicem
Acaba ne zamana duser bu tsh ne zaman saglik ocagina gidip.kan vereyim?
b3nde ne zaman hawa atsam ayni gun kotulesiyorum bu sabah kahwalto yapiyodum hic biseyi myok tu sofra basinda basladi bulantiBen zaten dün yaşadıklarımdan sonra ay bulanmıyor falan filan bidaha demem zaten dün yaşadıklarım ders oldu bana :)
Canım ben de ilaç icmedim dün gece ilk defa ve sabah uyandım bulantim yok 2 gün önce gördüm bebegimi ama valla insan korkuyor günlerdir ilaçla durabilirken 2 gündür yok dün ilaç da icmedim yine yok ya normaldir inşallah yaaa ofgunaydn kizlar bu sabah yine uyandim ve bulantim yok. ben ptesi bebisi gormeden icim rahat etmick
Tabiki normal. Benim de oluyordu ilk başlarda sık sık. Şimdi azaldı ama arada oluyor gene.
Evet canim ben çok defa regl olacakmışım hissine kapıldım o ilk haftalar
Inşallah güzel haberlerle gelceksin canım allahin izniyle. Beni etiketle kesin aynı durumdayiz.Ya şöyle düşünelim Allah yazdiysa olacak bu dünyada nasibi varsa gelir doğar Allah izin verir.Hayirlisiyla güzel olur inşallahgunaydn kizlar bu sabah yine uyandim ve bulantim yok. ben ptesi bebisi gormeden icim rahat etmick
Ay bende de alerji var ve doktor bana aylar oncesinden alerji ilacimi bıraktırdı. Hamilelikte alerji ilaçları sakincaliymis. Çok şükür uzun zamandır problem yaşamıyorum,bu bahar aylarında çok korkuyordum ama şimdilik iyi gidiyor.Yabancı değil 8-9 senedir bizimle çalışıyor. Hem mecburdum benim alerjik astımım var tozdan uyuyamıyordum artık.
İnşallah canım kolay atlatırız hepimiz
Canım, benim nerdeyse bitti bulantim.9.haftaya giriyorum. Doktorum her seyin yolunda olduğunu söyledi. Dün çok güzel kahvalti yapabildim. Şu aralar ne yesek bebek için önemli.Günaydin kizlar bende dün sabah çok kötüydüm ilacim olmadığı için icmemistim ama kahvaltıdan sonra baya bi iyiydim akşam 7 ye kadar hiç bulantım olmadı ilk kez. Sonra neolur neolmaz ilacimi ictim bu sabahta bulantım çok çok az. İlginç. Belkide geciyor negüzel olurdu hayata dönerdim. Ama endişeliyim bende biraz tabi. Neyseki salı kontrolüm var.
İnşallah güzel haberlerle dönersin canımrandewu aldim canim 2 gun sonraya bakalim nasipse.bi gidicem
Canım yaa çok geçmiş olsun. Bide iğneyi yaparken çok yavaş yapmalısın canım. Birden tüm sıvıyı ittirmemelisin. Çok yavaş yapınca sızlama da olmuyor. İyiki yolunu buldum görünüşe bakılırsa bu iğne benimle doğuma kadar gidecek. 4dakkada pıhtılaşıyor kanım. Seninki?Ay hadi yaa benim morarmayi bir görsen şok olursun pancar gibi oldu yaptigim yer.ayni yere yapmoyorum da biraz uzak yapiyorum sanirim 5 parmak .bugunkini biraz daha yaklastiracagim canım sağol
Demekki geçmiş bulantın canım. Endişe etmene gerek yok. İnşallah pazartesiye ne kaldı gidip görürsün sağ salim olduğunu sonra kızarsın kendine boşuna evham yaptım diye :)gunaydn kizlar bu sabah yine uyandim ve bulantim yok. ben ptesi bebisi gormeden icim rahat etmick
Yeni uyandım gece kadar değil ama nala devam eden bir başdönmesi varNasıl oldun, geçti mi
Benim mide ağrısından kaynaklıymış canım spazm varmış ondan. İlaç içtim uyudum şimdi azcık atıştırdım sanki geçti gibi çok şükür. Doktorum bu günlerde yemene dikkat et dedi. İnşallah tekrarlanmaz. Kusmaya razıyım ama midemdeki sert ağrı bitirdi benib3nde ne zaman hawa atsam ayni gun kotulesiyorum bu sabah kahwalto yapiyodum hic biseyi myok tu sofra basinda basladi bulanti
Ben cebimde peçeteyle dolaşıyordum evde. Çok çok sık baktığım için artık tuvalete koşmak yoruyordu. Yattığım yerden peçeteye siliyordum temiz olunca binlerce kez şükrediyordumEvet ya ben de sanki regl olacakmışım gibi geliyor hatta akıntı da geldiği için bazen lavaboya koşturuyorum.
Neyse alışacağız zamanla
Evet canim normalmiş ama kısa süreli olan benimkisi akşamdan sabaha kadar devam edince korkuttuhamileyken baş dönmeleriyle bulantılar olurmuş hamilelikte enfeksiyondanda olurmuş bu şikayetler
Benim hiç azalmadi akşamları yoğunlaştıBugün ve dün aralık annelerinin bazılarının (Hatta cogunun) bulantılarının azaldığını,birden kesildiğini endiselendiklerini falan okudum. Kendim de dahil...sizce bu tesadüf olabilir mi :)) azalıyor işte. Lütfen rahat olun artık
Ben alerji ilacı içmiyordum hiç. Kaşınmam başladığında ya da gıcık tuttuğunda içiyordum bi tek. Onu da kesinlikle içme dedi. Benim birçok meyveye de alerjim var onları hiç tüketmiyorum. Hamile değildim ginekolog muayenesine gitmiştim. Beklerken bir hamile kadın da bekliyordu ama çok kaşınıyordu kolları kafası falan durmadan kaşıyordu. Neyse girdi çıktı bebeğin kalbi durmuş dedi. Tanımasam da yıkıldım o an o kadın için. Ve çok korktum artık azcık bi yerim kaşınsa hemen doktorumu arıyorum.Ay bende de alerji var ve doktor bana aylar oncesinden alerji ilacimi bıraktırdı. Hamilelikte alerji ilaçları sakincaliymis. Çok şükür uzun zamandır problem yaşamıyorum,bu bahar aylarında çok korkuyordum ama şimdilik iyi gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?