- 29 Mart 2020
- 404
- 267
- 53
- 37
Hafif bir şekilde devam ediyor tansiyonum dusuk mu yüksek mi bilmediğim için de doğru dürüst birşey yiyemiyorum şimdi yarim tuzlu ayran yaptım ekmekle unu içiyorumCanım ne durumdasın? Herşey yolunda mı?
Ah canım burda olsan bakardim tansiyonuna bende var aletiHafif bir şekilde devam ediyor tansiyonum dusuk mu yüksek mi bilmediğim için de doğru dürüst birşey yiyemiyorum şimdi yarim tuzlu ayran yaptım ekmekle unu içiyorum
Benimde aklıma birşey geldi. Keseyi görmeye gittiğim gün beklerken bir çift cıktı kayıt kısmındakilere yatış yapacagız kurtaj için bebegin kalp atışını duyamadık dediBen alerji ilacı içmiyordum hiç. Kaşınmam başladığında ya da gıcık tuttuğunda içiyordum bi tek. Onu da kesinlikle içme dedi. Benim birçok meyveye de alerjim var onları hiç tüketmiyorum. Hamile değildim ginekolog muayenesine gitmiştim. Beklerken bir hamile kadın da bekliyordu ama çok kaşınıyordu kolları kafası falan durmadan kaşıyordu. Neyse girdi çıktı bebeğin kalbi durmuş dedi. Tanımasam da yıkıldım o an o kadın için. Ve çok korktum artık azcık bi yerim kaşınsa hemen doktorumu arıyorum.
Evet maalesef çok kadının başına geliyor bunlar. Rabbim korusun hepimizi. MiniklerimiziBenimde aklıma birşey geldi. Keseyi görmeye gittiğim gün beklerken bir çift cıktı kayıt kısmındakilere yatış yapacagız kurtaj için bebegin kalp atışını duyamadık dediEşimle o kadar kötü olmuştuk ki
Ben cebimde peçeteyle dolaşıyordum evde. Çok çok sık baktığım için artık tuvalete koşmak yoruyordu. Yattığım yerden peçeteye siliyordum temiz olunca binlerce kez şükrediyordum
Evet azalıcak bu ağrıların inşallah sağlıkla gelsin miniğin
Ah canım burda olsan bakardim tansiyonuna bende var aletisipariş mi verdin ne zaman gelir inşallah? Yakın bi eczaneye gidip baktırsan mı acaba?
Bu kadar uzun sürmesi normal mi bilemedim. Araştırma yaptın mu ya da doktorunu aradın mı?
İnşallah geçer tez zamanda canımcım
Allah korusun canım. Bende kol bacak vs kaşıntısı olmuyor daha çok burun kaşıntısı, gözlerde kızarıklık, şişme, sürekli hapşırma ve nefes darlığı şeklinde ama bu yoğun olunca insana eziyet oluyor . İnşallah yaşamayız bu süreçte.Ben alerji ilacı içmiyordum hiç. Kaşınmam başladığında ya da gıcık tuttuğunda içiyordum bi tek. Onu da kesinlikle içme dedi. Benim birçok meyveye de alerjim var onları hiç tüketmiyorum. Hamile değildim ginekolog muayenesine gitmiştim. Beklerken bir hamile kadın da bekliyordu ama çok kaşınıyordu kolları kafası falan durmadan kaşıyordu. Neyse girdi çıktı bebeğin kalbi durmuş dedi. Tanımasam da yıkıldım o an o kadın için. Ve çok korktum artık azcık bi yerim kaşınsa hemen doktorumu arıyorum.
Ben tam 7 haftalıkken duymuştum canım tabiki de duyulur inşallah. Eğer duyulmasa bile endişe etme bazılarında 8.haftada bile duyulabiliyor. Doktorun söyliycektir zaten sana bunları canım.Amiiin inşallah seninki de sağlıkla gelsin
Peki bişey daha sorsam 7+0da gitsem kalp atışı duyulur mu acaba ?
canım benim teşekkür ederim güldürdün beni.. aynen gece sipariş verdim gelir salı gününe bende şimdi onu düşündüm eczaneye gidip ölçtürecem benim doktorumun ulaşılamama sorunu vardı ki ulaşamadım bende diyorum kadın doğum devlet hastanesinin aciline gidiyim baksınlar bi kalp atisi falan yerinde mi diye kan testi veririm birde içim rahat eder kafam allak bullak
Benim de burun göz çene bu kısımlar kaşınıyor sonra geçmeyince başlıyor nefes darlığı.Allah korusun canım. Bende kol bacak vs kaşıntısı olmuyor daha çok burun kaşıntısı, gözlerde kızarıklık, şişme, sürekli hapşırma ve nefes darlığı şeklinde ama bu yoğun olunca insana eziyet oluyor . İnşallah yaşamayız bu süreçte.
Ben onu bilmiyorum canım nerde anlaşılıyor ki bir sürü kan testi yapıldı ama.genetik test yaptirmistim orda çıktı düşük düzey dedi doktor ama bilmiyorum 0.4 mu seninki?Canım yaa çok geçmiş olsun. Bide iğneyi yaparken çok yavaş yapmalısın canım. Birden tüm sıvıyı ittirmemelisin. Çok yavaş yapınca sızlama da olmuyor. İyiki yolunu buldum görünüşe bakılırsa bu iğne benimle doğuma kadar gidecek. 4dakkada pıhtılaşıyor kanım. Seninki?
amiiiiinnnnnn insallah canimmİnşallah güzel haberlerle dönersin canım
owwwww mide agrisi cok felaket yaa allah yardimcin olsun canim yaaBenim mide ağrısından kaynaklıymış canım spazm varmış ondan. İlaç içtim uyudum şimdi azcık atıştırdım sanki geçti gibi çok şükür. Doktorum bu günlerde yemene dikkat et dedi. İnşallah tekrarlanmaz. Kusmaya razıyım ama midemdeki sert ağrı bitirdi beni
Ben tam 7 haftalıkken duymuştum canım tabiki de duyulur inşallah. Eğer duyulmasa bile endişe etme bazılarında 8.haftada bile duyulabiliyor. Doktorun söyliycektir zaten sana bunları canım.
İnşallah ne zaman gideceksin?
Bana doktorum anlattı. Normal insanda 5-10 dakka arasında pıhtılaşma olur seninki 4:46 dakkada pıhtılaşıyor iğne kullanmana rağmen. O yüzden trombass diye bi ilaç var onu da yazdı.Ben onu bilmiyorum canım nerde anlaşılıyor ki bir sürü kan testi yapıldı ama.genetik test yaptirmistim orda çıktı düşük düzey dedi doktor ama bilmiyorum 0.4 mu seninki?
Benim bebeğim sol yumurtadan yerleşti. Ogurdukce sol kasigima bıçak saplanır gibi ağrı giriyoKusan kızlara soruyorum. Kasık ve bel ağrınız oluyormu kusunca?
Aynen benim de çok oluyor zorlanmaktan oluyor sanırımKusan kızlara soruyorum. Kasık ve bel ağrınız oluyormu kusunca?
Evet çok fenaydı canım ALLAH hepimizin yardımcısı olsunowwwww mide agrisi cok felaket yaa allah yardimcin olsun canim yaa
Doktorun ne zaman diyorsa o zaman git canım. Keseyi görmek önemli.Aslında bu pazartesiden sonra gel dedi keseyi görelim diye. Ama ben sonraki hafta gideyim kalp atışıni da duyarız belki dedim.
Canım ya. Allah yardımcımız olsun. Bu ağrıların bebeğe zararı olmaz dimi?Benim bebeğim sol yumurtadan yerleşti. Ogurdukce sol kasigima bıçak saplanır gibi ağrı giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?