2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hafif bir şekilde devam ediyor tansiyonum dusuk mu yüksek mi bilmediğim için de doğru dürüst birşey yiyemiyorum şimdi yarim tuzlu ayran yaptım ekmekle unu içiyorum
Ah canım burda olsan bakardim tansiyonuna bende var aleti sipariş mi verdin ne zaman gelir inşallah? Yakın bi eczaneye gidip baktırsan mı acaba?
Bu kadar uzun sürmesi normal mi bilemedim. Araştırma yaptın mu ya da doktorunu aradın mı?
İnşallah geçer tez zamanda canımcım

Benimde aklıma birşey geldi. Keseyi görmeye gittiğim gün beklerken bir çift cıktı kayıt kısmındakilere yatış yapacagız kurtaj için bebegin kalp atışını duyamadık dedi Eşimle o kadar kötü olmuştuk ki

Evet maalesef çok kadının başına geliyor bunlar. Rabbim korusun hepimizi. Miniklerimizi

Amiiin inşallah seninki de sağlıkla gelsin

Peki bişey daha sorsam 7+0da gitsem kalp atışı duyulur mu acaba ?

canım benim teşekkür ederim güldürdün beni.. aynen gece sipariş verdim gelir salı gününe bende şimdi onu düşündüm eczaneye gidip ölçtürecem benim doktorumun ulaşılamama sorunu vardı ki ulaşamadım bende diyorum kadın doğum devlet hastanesinin aciline gidiyim baksınlar bi kalp atisi falan yerinde mi diye kan testi veririm birde içim rahat eder kafam allak bullak

Allah korusun canım. Bende kol bacak vs kaşıntısı olmuyor daha çok burun kaşıntısı, gözlerde kızarıklık, şişme, sürekli hapşırma ve nefes darlığı şeklinde ama bu yoğun olunca insana eziyet oluyor . İnşallah yaşamayız bu süreçte.

Amiiin inşallah seninki de sağlıkla gelsin

Peki bişey daha sorsam 7+0da gitsem kalp atışı duyulur mu acaba ?
Ben tam 7 haftalıkken duymuştum canım tabiki de duyulur inşallah. Eğer duyulmasa bile endişe etme bazılarında 8.haftada bile duyulabiliyor. Doktorun söyliycektir zaten sana bunları canım.
İnşallah ne zaman gideceksin?

Evet eczanede ölçtğr canım. Doktorunu da bi daha gördüğünde konuş onunla ciddi bir şekilde. Ulaşamama sorunu neymiş ya. Ben dün gece 11de doktorumla konuşuyordum. Hemde 3-4 kere aradım her kötüleştiğimde. İnsan tabi işi olabiliyor geç cevap verebiliyor ama hep cevap verir kaç kere ararsam arıyım.
Allah korusun ciddi bi durumun olursa nasıl ulaşacaksın doktora?
Kan testi ver kanına baksınlar belki azalmıştır, ondan başın dönüyordur. Dün benim de öyle oldu başım döndü sonra yardımcı kadın dedi kızım yüzün bembeyaz kanın çekilmiş gibi. Ama seninki kadar uzun sürmedi canım yattım geçti

Benim de burun göz çene bu kısımlar kaşınıyor sonra geçmeyince başlıyor nefes darlığı.
İnşallah yaşamayız canım

Ben onu bilmiyorum canım nerde anlaşılıyor ki bir sürü kan testi yapıldı ama.genetik test yaptirmistim orda çıktı düşük düzey dedi doktor ama bilmiyorum 0.4 mu seninki?

owwwww mide agrisi cok felaket yaa allah yardimcin olsun canim yaa

Aslında bu pazartesiden sonra gel dedi keseyi görelim diye. Ama ben sonraki hafta gideyim kalp atışıni da duyarız belki dedim.

Ben onu bilmiyorum canım nerde anlaşılıyor ki bir sürü kan testi yapıldı ama.genetik test yaptirmistim orda çıktı düşük düzey dedi doktor ama bilmiyorum 0.4 mu seninki?
Bana doktorum anlattı. Normal insanda 5-10 dakka arasında pıhtılaşma olur seninki 4:46 dakkada pıhtılaşıyor iğne kullanmana rağmen. O yüzden trombass diye bi ilaç var onu da yazdı.
İğneyi soruyorsan evet 0.4 doktorum 0.2 ya da 0.4 dedi eczanelerimizde 0.2 bulunmuyor nedense bende 0.4 kullanıyorum.

Aslında bu pazartesiden sonra gel dedi keseyi görelim diye. Ama ben sonraki hafta gideyim kalp atışıni da duyarız belki dedim.
Doktorun ne zaman diyorsa o zaman git canım. Keseyi görmek önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…