2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ay ben de 3 tane sprey kullaniyordum.alerji yüzünden. Bazilari güçlü o spreylerin. Hamile olduğunu bilmeden baya kullandım 1 ay falan. ama hamilelikte ilk haftalar ya hep ya hiç kuralı varmış. Zarar verseydi şimdiye kadar verirdi dedi doktorum. Çok şükür .sen de akşamları öksürüyor musun peki ben öksürüyorum ve keci boynuzu özü falan içerek rahatlıyorum ancak.

Şimdi geldim üniversitenin ladin doğum servisine doktorun asistanları varmış falan işte baktılar bebekte bir sıkıntı görünmüyor dedi kan testleri yapılacak idrar falan sonrada duruma göre bakılacak kanama falan yoktu şükür

Demekki geçmiş bulantın canım. Endişe etmene gerek yok. İnşallah pazartesiye ne kaldı gidip görürsün sağ salim olduğunu sonra kızarsın kendine boşuna evham yaptım diye :)
insallah kizlar. allah hepimizin bebeklerini kucagimiza saglikla almayi nasip etsin. merak etme canim gelir gelmez yazarim insallah iyi haberdir

Kızlar ben geçen hafta 7+1 iken gebeliğim doktor sat a göre 2 hafta geriden demişti şimdi burda bakti doktor 8+5 olması gerekirken 9+4 cıktı doktora söyledim ölçümden ölçüme makinadan makinaya farkeder dedi 7+1 iken 18 mm idi şimdi 28 mm cıktı

Anladım canım o zaman çok önemli iğneyi kullanman bence de 0.4 devam et bebek rahatça beslensin damarlarda tikanma olmasin

Kizlar benim nerdeyse saat basi karnim acikiyo bu normal mi agzimin hic tadi yok iki gündür mide bulantisini kafaya takmayin bu kadar elbette gececek cok nardir öyle dokuz ay bulantisi olan kisiden kisiye degisiyo. On haftada yavasladigini biliyorum.

Oh çok şükür canım. Kaçtı tansiyonun?

insallah kizlar. allah hepimizin bebeklerini kucagimiza saglikla almayi nasip etsin. merak etme canim gelir gelmez yazarim insallah iyi haberdir
Ya canım benim birkaç arkadaş da başta biraz oldu ama fazla sürmedi kesildi bulantim 3 ay devam etmedi diyen çok ya.benim bugün de çok hafif yani yok gibi ilacı da bıraktım belki de bu kadar oldu bitti evet. Oglumda 3 ay sürmüştü ama böyle geçmemişti hemen farklı da olabiliyor

Ay şükür aman iyi olsunlar da.benim de 2 gün önde giderken başka doktor 10 gun sonra 1 hafta geri deyince paniklemistim.

Anladım canım o zaman çok önemli iğneyi kullanman bence de 0.4 devam et bebek rahatça beslensin damarlarda tikanma olmasin
Evet bana da doktorum işin ciddiyetini anlattı. Hiçbir şekilde ilacı ve iğneyi aksatmamam gerektiğini söyledi. Bebeğe giden incecik bi damar tıkansa ALLAH korusun kötü olur dedi. Onu da şeyden söyledi ilaç çok ağır bi ilaç. Burnundan ya da vajinandan kan gelebilir dedi bu ilacı kullandığında ama kullanman lazım. Eğer kanama olursa mutlaka ara beni dedi. Şükür hiç olmadı

Sat ne zamandı canim

Cnm kan tahlillerine baktırdın mi...diyabet şeker falan. Çok çabuk karın acikmasi belki şeker ile ilgilidir

Kızlar bugün doktora gittim.Normalde pazartesi gidecektim ama doktor çarşambaya kadar müsait degildi.Pandemi olmayan bir tıp merkezine gittim doktordanda cok memnun kaldım.Cok şükür bir sıkıntı yokmuş yine aynı 3 gün ileri çıktı 9+3 cıktı :) Kalp atışları da hızlanmış kolları ayakları oluşmaya başlamış hareket ediyordu bir de cok tatlıydı Allah kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım ultrason kağıdında kaç mm yazıyor bebiş benimde 8+6 olması lazımdı şimdi 9+4 Cıktı 27 mm seninde 9 hafta ya merak ettim benim geriden geliyordu sanırım kapatıyor arayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…