2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ay şükür aman iyi olsunlar da.benim de 2 gün önde giderken başka doktor 10 gun sonra 1 hafta geri deyince paniklemistim.
Hadi ya demekki cihazdan cihaza farkediyor buradaki doktor öyle söyledi bana da ben bi mutlu oldun ara kapanıyor diye tahlil sonuçlarını bekliyorum çıksın birde onlara bakacaz

Uzun bir süredir öksürüğüm olmuyor canım. Nefes darlığı varsa ventolini ihmal etme çünkü annenin oksijensiz kalması, bebeğinin de oksijensiz kalması demek. Sürekli gittiğin bir göğüs hastalıkları uzmanı ile bu konuyu gorusebilirsin canım.
Çok şükür bebeğin iyiymiş canım.gecmis olsun
Benim de çok sık acikiyor ve ağzımda demir gibi kötü bir tat oluyor.
10 / 6 canım normal cıktı
Canım normalde de tansiyonu düşük biri degilsrn eğer bu tansiyon bitme göre düşük yani. Mesela benim genelde de hep tansiyonum düşüktür 106 veya 11/6cikar hep ama 12/8 olunca ben kötü oluyorum başka insana göre normal ama benim tansiyon düşük olduğu için 12/8 beni sarsıyor.

Doktor normal dedi canım bilmiyorum ki ben acaba sayıyı mi yanlış hatırlıyorum acaba

Cok tesekkur ederim âmin

Çok sevindim canım amin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz

Canim evet öyle gerçekten.Ben ayrıca coraspin de kullanıyorum onu da verdi.Allaha emanet yavrularimiz. Aslında bana da doktor çok ağır değil dedi bu kan sulandiricilar için

Canim evet öyle gerçekten.Ben ayrıca coraspin de kullanıyorum onu da verdi.Allaha emanet yavrularimiz. Aslında bana da doktor çok ağır değil dedi bu kan sulandiricilar için
İğne ağır değil ama bana yazdığı ilaç çok etkili bir ilaç dedi. Senin pıhtılaşman üst düzeyde dedi kullanman lazım mecbur

Of baş dönmesiini gebeliğim boyunca ilk kez yaşıyorum bence bu durum mide bulantisindan daha vahim
Mide ağrısından vahim olamaz canım. Bulantı ve baş dönmesine razıyım. Mide ağrım çok fenaydı dün. Ufaktan yine başlıyor şimdi. Bişeyler yemeyi deniycem inşallah. Pirinç lapası yapıyorum. Onu yiyip yatmayı düşünüyorum inşallah geçer

Sabah 10'da uyandım aslında ama yataktan çıkamıyorum. Sabahları afedersiniz mesanem aşırı dolu uyanıyorum hatta agri yaacak derecede ve gün içinde de sık gidiyorum tuvalete. Dün savah bulantım yok gibiydi ama bu sabah daha fazla var maalesef. İlacimi içip yeniden uzandım, sonra kalkıp birşeyler yedim midem bulaninca yeniden yattım. Kalkıp iş yapmam lazım ama hiç enerjim yok

İğne ağır değil ama bana yazdığı ilaç çok etkili bir ilaç dedi. Senin pıhtılaşman üst düzeyde dedi kullanman lazım mecbur
Bir şey sormak istiyorum. Burdaki pek çok arkadaşımız pıhtılaşma ile ilgili iğne ilaç kullanıyor. Bunu doktor neye gore veriyor acaba ?yani önceki gebeliklere gore mi yoksa kan tahlili istiyor da orda bir şey görüyor falan mi.

Genellikle düşük yapan veya aşılama/ tüp bebek tedavisi ile hamile kalmaya calisan kisilerden genetik test isteniyor ve orada belli oluyor pıhtılaşma sorunu olup olmadığı. Bu testi sadece belli hastanelerde genetik uzmanları yapıyor ve sonucu yaklaşık 1 buçuk - 2 ay sonra çıkıyor.

Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah

Cnm kan tahlillerine baktırdın mi...diyabet şeker falan. Çok çabuk karın acikmasi belki şeker ile ilgilidir
Degerlermin hepsi normal canim istahim mi acildi anlamadim ki normalde fazla bisey yemem yada psikolojik suan ne yesem bebis icin diyorum ama bunun icinde suam erken depolar bolsalcakmis gibi hissediyorum

Haaa ilacı diyorsun anladim canım e o zaman sen genetik test de yaptirmissindir gerçi zaten ağır piht ilaçları vermiş iyi korur onlar

Canım ultrason kağıdında kaç mm yazıyor bebiş benimde 8+6 olması lazımdı şimdi 9+4 Cıktı 27 mm seninde 9 hafta ya merak ettim benim geriden geliyordu sanırım kapatıyor arayı
Bebiş 9+3 boyu 26.3 mm yazıyor canım doktora sordum normal dedi merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…