Cok ilginç benim kan uyuşmazlığı testim bile çıktı 8+5 de hepsini bitirdik... Burada devlet hastaneleri bu konuda iyi çalışıyor.. o yüzden ilgisiz olsalar bile gene orayı tercih ediyor herkes.. önemli olan tetkikler zaten
Evet devlete gider gitmez ilk kan alıyorlar zaten canm ben de çok şaşırdım pandemiye bağladım bu rahatligi umarım birsey yoktur ama demir eksikliğinden şüpheliyim
Bulantim artık yok. Dün sanki midem eksi gibiydi o da bitti. Bugün iştah tavan. 9+ 5 teyim sanirim .bende akıntı falan da yok. Sanki alıntı olması normal, olmaması anormalmiş gibi geliyor bana
Bulantim artık yok. Dün sanki midem eksi gibiydi o da bitti. Bugün iştah tavan. 9+ 5 teyim sanirim .bende akıntı falan da yok. Sanki alıntı olması normal, olmaması anormalmiş gibi geliyor bana
Ben en kötü günümü yasıyorum galiba bugün kusmalar beni bitirdi.artık ciğerlerim kopucak.bulantısız bir dakikam bile yok.artık benlikten çıktım bi hastlıga yakakanmış gibi hissediyorum.
Ben en kötü günümü yasıyorum galiba bugün kusmalar beni bitirdi.artık ciğerlerim kopucak.bulantısız bir dakikam bile yok.artık benlikten çıktım bi hastlıga yakakanmış gibi hissediyorum.
( hay allah ya. Hiç öyle şeyler yaşamadım. Istahım gitti bi donem sadece...Ne kadar da farklı bünyeler var.. cok ilginc bir sey bu. Bende bol bol geğirdim bu surede istemsiz .eşim paso oh yarasinnnn diyip durdu .:)) ama o da azaldi...peki gogsunuz nasıl. Ben hala dokunamiyorim acisindan
( hay allah ya. Hiç öyle şeyler yaşamadım. Istahım gitti bi donem sadece...Ne kadar da farklı bünyeler var.. cok ilginc bir sey bu. Bende bol bol geğirdim bu surede istemsiz .eşim paso oh yarasinnnn diyip durdu .:)) ama o da azaldi...peki gogsunuz nasıl. Ben hala dokunamiyorim acisindan
Yemek falan hayal oldu sudan bile tiksiniyorum.göğüsler de hassas baya dokununca acıyor vücudum öyle bir tepki verdiki hamileliğe bütün hormonlar topyekün coşmuş demekki yüzümü söylemiyorum bile mayın tarlası
Arkadaşlar benim rahatsız eden bir mide kazıntım var atıştırmalıklar asla bastırmıyor yemek yiyorum 1 sat sonra midem bombos sanki tekrar yemezsem bulantı başlıyor ne yapacağımı şaşırdım artık gerçekten sizin oluyor mu böyle
Süper canım annenin gelmesi bende çok şükür annemle aynı apartmandayız çok şanslıyım o konu da ama yinede azıcık eşlerin yardımı olsun isterdim ne biliyim bi salata yapsa sofra hazırlasa yani ufacık birşey olsa çok isterdim
selam kızlar nasılsınız? Ben dün gece çok rahatsızlandım kaşık ağrılarım aşırı şiddetlendi ve bacaklarıma,belime vurdu serçe parmağı ucu kadar kahverengi lekem oldu.Bugün öğlene kadar ağrım devam etti yasaktan dolayı nasıl gideceğimizide bilemedim