2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Geç olmadan kadın doğuncaya söyle bence başta bende de vardı fitil verdi bikac gündür kullanıyorum. Daha iyiyim. Sonra koyulasti benim alıntı iltihap gibi. Hayırlı olsun bu arada

Amin Amin. Allah biliyor sağlıklı olsun ama bn ilk bebeğim erkek olsun isterim

Canim hayirli olsun kasinti falam varmi

arkadaslar bulantilarm gecti baya gogus hassasiyetim de oldukca azaldi. ama busfer de bana bir tembellik coktu anlatamam hic is yapasim yok elimi kolumu kaldirasm yok
En azından bulantin yok canm ne güzel yavaş yavaş enerjin de gelir aslında biraz temiz havada yürüyüş yapabilsek bize nasıl enerji verirde malesef ki imkanlar el vermiyor

Doktora gittiginde tum testlerini yapması gerekiyor orada idrara da bakıyor.. yani ilk ogrendiginizde tum testleri zaten istiyor

arkadaslar bulantilarm gecti baya gogus hassasiyetim de oldukca azaldi. ama busfer de bana bir tembellik coktu anlatamam hic is yapasim yok elimi kolumu kaldirasm yok
Zaten pandemi zamanindayiz ben normalde cok titizim ama saldim gitti kimsem de yok yanimda eşimde öyle nazik ilgili bir herif değil zaten :)) kendimi niye uzcem yorcam bosveeer :))

Zaten pandemi zamanindayiz ben normalde cok titizim ama saldim gitti kimsem de yok yanimda eşimde öyle nazik ilgili bir herif değil zaten :)) kendimi niye uzcem yorcam bosveeer :))
ben de normalde isten gelirdim her aksam 22 den once oturmazdm is yapmaktan simdi evde olmama ragmen asla kalkmiyorm yermden

Amin Amin. Allah biliyor sağlıklı olsun ama bn ilk bebeğim erkek olsun isterim
Benim de gönlümden hep öyle geçerdi abimi çok severim kızlarımın abisi olsun isterdim nasip değilmiş Allahın takdiri canım sağlıklılar ya bin şükür Allah hepimizin gönlüne göre versin

Bana da annem aynı şeyi söylüyo. Haklı aslında. Yattıkça daha kötü oluyorum. Ama kalkmaya da halim yok, bulantım da var. Kısır bi döngü aslında
Benim eşimin elinden hicbir şey gelmez o yönde şanslı değilim
Eşi yemek yapabilenler çok şanslı bu dönemde. Bizimki de yumurta bile kırsa lezzetsiz olur. Yemek zaten yapamaz. Annem geldi sağ olsun

Benim esimin eli cok lezzetli cidden:)) ama makarna yapmayi bile bilmiyor:))

Canm bana henuz hiçbir test yapılmadı sali günüu aile hekimliğinde yaptıricm
Cok ilginç benim kan uyuşmazlığı testim bile çıktı 8+5 de hepsini bitirdik... Burada devlet hastaneleri bu konuda iyi çalışıyor.. o yüzden ilgisiz olsalar bile gene orayı tercih ediyor herkes.. önemli olan tetkikler zaten

Al bendende okdr suan su icersem zorla yersem biseyi bulanti var amaaaaa hic.hal yok bea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…