2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sen acile giderken seni engelleyebilirler mi? Yani sanmıyorum...gerekli görüyorsan git

Canım hamile olduğun için gidebilirsin ceza yemezsin. Kadın doğum doktorları bu tarz durumlat için çalışıyor zaten. Umarım kötü bir durum yoktur geçmiş olsun

Benimde öyleydi, şekerim biraz yüksek cıktı. Dikkat edin şekere ve doktora şeker baktirin. Bide aşırı susama ve içim de yanma gibi his vardı.

Benim de aynı göğüslerim acıyo hala. İki gündür de kasık bel ağrım geri geldi. İştahım da tam gaz devam 9+3 olduk bugün çok şükür

heh ayni beni anlatmissin cok acikihorum en fazla bi saat ac kalsam bayilma durumuna geliyorum ise giderken cantam sirf yemek we meywe dolu

Canım bence şiddetli agrın varsa git,yanına hamile oldugunu dair birşey al ultrason görüntüsü flaan ne olursa, biz geçen hafta randevu varken gittik sorun olmadı kimse cevirmedi de.

Merhaba nasıl oldun gittin mi hastaneye merak ettim seni ?

Merhabalar,ben pinar.nasip olursa aralik annelerinden biride ben olacagim:) yurtdisinda yasiyorum bu ikinci gebeligim.4yasinda bir kizim var.ilk gebeligimde de burada mart2016 anneleri grubunda aktiftim.gerci bebegim erken dogarak subat2016 oldu ama olsun:)Rabbim herkese saglikli bir gebelik sureci ve sonunda hayirlisiyla bebeklerini kucaga almayi nasip etsin

Kızlar çok sağolun cevap verdiniz hamdolsun şu an iyiyim. Çok hareket etmemeye çalışıyorum eğer tekrar olursa şiddetli ağrım bu sefer hemen gideceğim.

Ne güzel . Hayırlı olsun inşallah. Şu an kaçıncı haftan

Kızlar çok sağolun cevap verdiniz hamdolsun şu an iyiyim. Çok hareket etmemeye çalışıyorum eğer tekrar olursa şiddetli ağrım bu sefer hemen gideceğim.
Aklında bulunsun canım 112 ti arıyorsun hemen izin veriyorlar derdini anlatınca telefonuna şifre geliyor polis durdurursa onu gösteriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…