• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya kızlar ben de bir sey soracam ben gittiğimde de 9+1 di. Hareket etmiyordu korktum şimdi illa hareket etmesi mı gerekiyodu ya bilemedim doktoruma sormak da gelmedi aklıma 🤔
Uyuyodur kuzum kalp atisini duydunmu korkmaaaaaa bidaha ne zaman gel.ne dedi

Ya kızlar ben de bir sey soracam ben gittiğimde de 9+1 di. Hareket etmiyordu korktum şimdi illa hareket etmesi mı gerekiyodu ya bilemedim doktoruma sormak da gelmedi aklıma 🤔
Uyuyor olabilir niye korkuyorsunuz ki bundan

Kızlar bişey sorucam ben folidays kullanıyorum folik asit olarak bitiyor şimdi bir arkadaşım benden ileride gidiyor onda diofol varmış vereyim sana dedi bi daha almıyım onu kullanayım diyorum sizce marka değişikliği fark eder mi?

Kızlar bişey sorucam ben folidays kullanıyorum folik asit olarak bitiyor şimdi bir arkadaşım benden ileride gidiyor onda diofol varmış vereyim sana dedi bi daha almıyım onu kullanayım diyorum sizce marka değişikliği fark eder mi?
Etmez bence piyasadaki folik asitlerin hepsi aynı demişti doktor 1 liralıkta 100 liralıkta

Canım uyuyorda olabiliyor benim ilk baktığında hareket yoktu ama kalbini gördüm atıyordu sonra doktor ölçüm falan yaptı bu başı bu popo derken birden hareket etti video çekmiştim videoda daha iyi anladım önce hareket yoktu demekki uyuyordu sonra başladı seninde öyle olmuştur merak etme

Bence marka değişikliği farketmez sadece kaç mcg olduğuna bak canım önerilen miktar 400 mcg

Canım uyuyorda olabiliyor benim ilk baktığında hareket yoktu ama kalbini gördüm atıyordu sonra doktor ölçüm falan yaptı bu başı bu popo derken birden hareket etti video çekmiştim videoda daha iyi anladım önce hareket yoktu demekki uyuyordu sonra başladı seninde öyle olmuştur merak etme
Olabilir canım ne biliyim merak ettim sadece 😊

Yok kız benim biri hareketliydi biri el ense yatıyordu doktorda dedi biri uyuyor sanırım diye 😅
😂 ikizlerde genelde biri daha hareketli afacan olur diğeri daha ağır başlı ve sakin olur ya demekki bastan belli oluyor 🥰🥰 geçen yıl benim sınıfta vardı ikiz karsitiriyordum başlarda çok benziyorlardı sonra biri sakin biri daha bi cindi artık ordan ayırt ediyordum 🤗🤗

Back
X