Eki Görüntüle 2635139
Kızlar biz geldik ama yorgunluktan mahvoldum çok şükür ense kalınlığımız 1,1 çıktı burun kemiğimiz oluşmuş,eller, ayaklar ve beyin gelişimimiz gayet iyi dendi. Cinsiyetle ilgili hiçbir şey demedi
8+4 olmusuz doktor kese kucuk demisti ama bugun birsey demedi kanama alanim varmis gecmis takip edicez dedi nub belli oluyo mu bu fotoda ben başını bile ayirt edemiyorum
Yaradanaa kurban allahim nekdr sukur ersek az canim cok kucuk ben salliyorum pipigbi bisi gorursem erkek diom saha bisi goremedim sende kizda olabilir ama benim yorumuma aldiris etme
8+4 olmusuz doktor kese kucuk demisti ama bugun birsey demedi kanama alanim varmis gecmis takip edicez dedi nub belli oluyo mu bu fotoda ben başını bile ayirt edemiyorum
Selam kizlar siz yaptirmissinizdir diye buraya yazmak zorunda kaldim
Fibrinojen testi pihtilasmami? yalnızca bu testle pihtilasma olup olmadığı anlasilirmi
Çok gezilecek biyeri yok zaten bende üniversite için gelmiştim biri deseydi evlenip burada çocuk sahibi olucaksın güler geçerdim ama işte kader insanın nasibi nerde olur belli olmuyor
Çok gezilecek biyeri yok zaten bende üniversite için gelmiştim biri deseydi evlenip burada çocuk sahibi olucaksın güler geçerdim ama işte kader insanın nasibi nerde olur belli olmuyor