2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
8+4 olmusuz doktor kese kucuk demisti ama bugun birsey demedi kanama alanim varmis gecmis takip edicez dedi nub belli oluyo mu bu fotoda ben başını bile ayirt edemiyorum
Ne güzel geçmiş kanama alanın benimkide geçse Bi kere 20 gündür kanama devam ediyor

İnşallah yükselmemiştir ama baktırmakta fayda var tabii ki kuzucum

Baktırıcam canım inşallah. Doktoruma 2ay önceki tahlilin sonucunu verdim baktı. Bişey demedi ama. Şimdiki gidişimde de demezse ben diycem yaptıralım diye

Canım kesin baktır çok önemli hamilelikte değişken oluyor
Tatlım yazdın mı bilmiyorum kaçırdım belki. Nasıldı minnoş ne dedi doktor?

Bir umut kal canım doktor mu istedi senden o testi? Ben yaptırmadım öncesinden. Şimdiki doktorum dedi senin pıhtılaşman var yüksek ihtimalle ilki de puhtılaşma yüzünden gelişmedi dedi

Senin kontrolün ne zaman canım
2 hafta sonra gel demisti devlt hastanesindeki doktor da burda biraz sistem farkliymis hehrlde biyere gidip gun almam gerekiyormus ikiki test icin o yuzden kendi doktoruma gidicem ya 2 hafta sonra yada 3 hafta sonra canim senin nezaman bidaha

Kızlar reklamlarda bisi görüyorum agzimin suyu akıyor resssmennnn.
Bide bgun canim acaip bisi istedi yokmusss lokantalarsa vardir da kapali oralarda herhlde canim acaip istiyor kendim yapamam onu nabicaz yaaaa yemek istiyorum.gozumun onunde resmen

Bir umut kal canım doktor mu istedi senden o testi? Ben yaptırmadım öncesinden. Şimdiki doktorum dedi senin pıhtılaşman var yüksek ihtimalle ilki de puhtılaşma yüzünden gelişmedi dedi
Ameliyatdan once verdirdi sonuçlar cikti normal cikmis ama merak ettigim bu testlr tam doğru bilinirmi pihtilasma olmadigi

Canım hamilelikten önce benim değerler de normaldi ama hamilelikte biraz yükselmiş doktor benimkini de 50mg'a cikardi. 100'luk 150'lik kullananlar var canım doktor gerekli görmese vermez , sen aksatmadan kullan.
Beni hergun vurduğum iğneler ve kalçadan yaptirsigim iğne yordu açıkçası ama 7 sene bekledim, Rabbim buna şükür diyorum. Sabredecegiz mecbur.
Ay o zaman ben de gidince bi baktırayım
Tsh önemli canım bence de kesin baktır.

ay kiyamam hafif uydurugunu da mi yapamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…