• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Maşallah , Allah bagıslasın yavrunuzu . böyle guzel sozler duymak banada nasıp olsun ınsallah .
sımdı hıcbır yararları dokunmaz ama dogunca akıl vermeye kosarlar gorumceler vs bıde onlara canak tutar.
Bu konuda çok aci tecrubelerim var huzuru ve mutluluğu kimsenin hayatina karismayarak kimseyide hayatima karistirmayarak buldum. He kimseyi kirmadim evet kotumuyum iyi olduğumu düşündüğüm de kötü dendim şimdi iyiyim bi ilginc :)) bence odaklanacagin tek sey evladin olmali ve onu buyutekecek olan annesi olan sensin herkes der der susar sen de hee hee de geç ;)

Bu konuda çok aci tecrubelerim var huzuru ve mutluluğu kimsenin hayatina karismayarak kimseyide hayatima karistirmayarak buldum. He kimseyi kirmadim evet kotumuyum iyi olduğumu düşündüğüm de kötü dendim şimdi iyiyim bi ilginc :)) bence odaklanacagin tek sey evladin olmali ve onu buyutekecek olan annesi olan sensin herkes der der susar sen de hee hee de geç :KK66:
cok haklısın , ben evlılıgımın basında yasadıgım tecrubeden basıma gelecegı bılıyorum .
evladıma odaklanacagımda ıste ınsan gerılıyor ıstemeden de olsa gozunun onunde sacma sapan davranınca Allah herkese akıl fıkır versın .

cok haklısın , ben evlılıgımın basında yasadıgım tecrubeden basıma gelecegı bılıyorum .
evladıma odaklanacagımda ıste ınsan gerılıyor ıstemeden de olsa gozunun onunde sacma sapan davranınca Allah herkese akıl fıkır versın .
Rabbim merhamet versin.. herkese ;)

Günde sık sık açılmadan 5-6 öğün Şeklinde yemek yemeden düzelmez. Yani hamilelikte açlık nedeniyle bulantı olabiliyor o yüzden mideni hiçbir zaman bomboş yapmadan az ama sık yemen durumunda bulantı hissi azalıp geçecektir. Yemedikçe o kısır döngüye giriyorsun
Keşke yiyebilsem zetin krakerle gün geciriyorum

Çiğ mercimek mi 🥴hiç duymadım nasıl yenirki sert
Bende bilmiyorum valla ama öyle yapmış gerçi yozgatlı lar yiyor çig çig hatta onu yıkayıp tuzluyor öyle tekrar kurutup yiyorlar görümcem kıtır kıtır yerdi ben bırak çig olanı pişmiş olanı yemiyorum

Kacinci haftandasın. Benim bitti bulamtılarım. 10. Haftadayim
Biri 6.5diyor biri 5 bende anlamadım bugün yine gittim kalp atışı Yok ben bundan 1 sene öncesi de kalp atışı duyulmadı için kürtaj olmuştu biraz da korktum onun için olsaydı 1 Nisan adet tarihim daha ne kadar beklenir onu da bilmiyorum haftaya son kontrole gideceğim sanırım tatile girecek zaten

Selam kizlar bugun minik mercimegimi gormeye gittim. İlk defa gittim dr.a . Kalp atisini duydum , hersey yolunda cok sukur. Cinsiyet tahmini yapanlar benim usg ye gore de yapabilirlwr mi acaba 😀

Eklentiler

• IMG_20200515_152317.webp
    IMG_20200515_152317.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 54
Biri 6.5diyor biri 5 bende anlamadım bugün yine gittim kalp atışı Yok ben bundan 1 sene öncesi de kalp atışı duyulmadı için kürtaj olmuştu biraz da korktum onun için olsaydı 1 Nisan adet tarihim daha ne kadar beklenir onu da bilmiyorum haftaya son kontrole gideceğim sanırım tatile girecek zaten
Ben 8 de duymuştum kalp atışı 6 da gittim duyulmadı çok yeni yeni oluşmaya başlamıştı kalp atışı

Panik yapma erken daha duyulur :)

way be ne guzelmis ben cok sıkısıyorum ya birden bire tuwaletim geliyo hatta gecen isten ciktim ewe gelirken birden tuwaletim geldi anam tutamiyorumda damla damla derken baya pantolonum islandi ya bi ryzgar wuruyo totom burustu soguktan😂😂
Hahahah deli kız ya ne kadan güldüm ALLAH iyiliğini versin 😂 hamilelikte şu komik durumlar da çok oluyor işte bakalım karın büyüyünce biz neler yaşıycaz 😂 kocama diyorum şimdi azcık pırtta tuvalete koşuyorum ama 8-9 ayda hiç kalkmam yerimden salarım haberin olsun 😂😂😂

kizlar kafami kaldiramiyorum izmir 40 derece kendimi nereye atcagmi sasirdim sabah gevrek yzuunden kustum od a beni mahvetti bi banyo yapcam ona bile kolum kalkmio
Bende oyleyim ev yaniyor inanki ciplak yatcam o kivama geldim bi halsizlik bi kirginlik mutfakta bulasiklar var makineyi çalıştırmam lazim ama kalkmak istemiyoruuum sicak iyice mayisdirdi ağustosta fslan allah yardimcimiz.olsun

Canim hemen duyan var duyamayan var alttan bakmak istedimi doktorun alttan belki duyardi çünkü daha ufak

Canım 7. Ve 8. Haftada tavan yaptı bulantı bende şimdi de hala var ama bilmem ilaç işe yarıyor bilmem yavaştan geçiyor bana yeşil elma Salatalık biraz iyi gelmişti ve yoğurt bir de soğuk soğuk meyve yedim ılık yayla çorbası genelde kuru şeyler tost falan yiyordum iyi günümdeysem Allah yardımcın olsun ben o haftalar da öleceğimi düşündüm
Yapmadigim sey kalmadi dogru duzgun bisey yiyemedim bugun ates basiyo midemin sıkıntısından sanirim bu sekil de gececek bir ay patates hasliyorum biraz iyi gelir sanirim yiyebilirsem .

Kac kilosunki...iyiligin icin demistir..sikma canini....son 3 aya kadar kilo almasan da olur eger kiloluysan...Demir ilacı neden sakıncalı dedi canim...
80 kiloyum ama kilolu olmak demek sağlıksız bebek dünyaya getirmek demek değildir doğru bulmadım. Kan rahatsızlığım var o yuzden doktorum dahiliye ile görüşmemi istemisti.

Back
X