2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Genelde kizda kalca genisler derler de icime nedense hep erkek doguyo ben zaten yuz ustu sirt ustu yapamazdim hic sola yatmayi oneriyo doktorlar oyle bebek daha iyi besleniyomus

Canim gazsiz hali bu odem olabilirde hayatimda hic böyle gormedim ben karnımı

Canim gazsiz hali bu odem olabilirde hayatimda hic böyle gormedim ben karnımı
Ben de çok zayıfım 50 kiloyum direk şişkinlikte karnım çıkıyor ordan tahmin ettim yani vücudum alışık değil bana da şiş gibi geliyor ama o zayıf olduğumuz için galiba

Yapılır diye düşünüyorum ben 11+0 da gittim 12+0 cıktı ama bebegin belli bir cm e gelmesi gerekiyormuş o zaman yapılıyor sanırım 4,5 cm üzeri
Yarın gidicem canm çağırmıştı muhtemelen tarama içindir yoksa haftaya gitmemi söylerdi

Merhaba canım çok şükür herşey yolunda iki gün gerideyiz tek. Kalp atışını dinletmedi ama gosterdi pitir pitir atiyordu hersey yolunda merak etmeyin dedi doktorumuz
Bende ilk dogumda 12 haftada dinledim kalp atışını zararlı diye dinletmemisti doktorum

Bende de öyle canım göbek önde gidiyor sütyenler sıkıyor geceleri bende çıkariyorum öyle rahat ediyorum

Merhaba canım çok şükür herşey yolunda iki gün gerideyiz tek. Kalp atışını dinletmedi ama gosterdi pitir pitir atiyordu hersey yolunda merak etmeyin dedi doktorumuz
Çok sevindim canımcım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar kadir geceniz mubarek olsun ben 9+3 olduk ve 7.haftadan beri sabahlari bulantim ve kusmam vardı ama bu hafta 10.hafta azalacağı yere geceleri de kusmaya yeşimlerimi çıkarmaya başladım mide bulantisina mideye ne iyi gelir

Bugün yine yemeği çok kaçırdım sanırım ve surekli hamur işi tarzı şeyler canım çekiyor ilk hamileligim de sesli gibi tatlı şeyler pastalar felan isterdim bu hamilelegim de tam tersi tatlı ihtiyacımi çok az miktar birşeylerle de karşılayabiliyorum

Zayıf hatunlarda gobisler hemen belli oluyor

Sen öyle yazınca canım poğaça istedi

Hamur işlerini çok aramıyorumda pirinç olunca dayanmıyorum sanırım hassas noktam pilav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…