Bende ekledimAa tekrar istek atar misin isimler farklı ya taniyamiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ekledimAa tekrar istek atar misin isimler farklı ya taniyamiyorum![]()
Iki doktora mi gidiyosun canim fark varmu nasil memnunmusun ikisindendebnm ozeldekı dr hazıranın basında gel dedı ,
12 mayısda devlettekı kontrolumde dr ıkılı test yaptır 3 hafta sonra gel dedı oda hemen hemen hazıran bası oluyor
ben hazıran ortasında devlete gdeyım dıyorum cınsıyet ıcın ,
bu cuma da ıkılı teste gdıyorum
Ya cok sukur sıkıntılı bir hamilelik gecirmiyorum simdilik , neden gideyim ki zirt pirt hem doktora yük hem bebegim icin zararlı , ama her gittiğimde uyarir anormal bi durun oldugunda hic bekleme gel diye umarim fazla bekledigim icin uzulmem iyidir yavrum cuma görücezHahahhaneyse alıştırma yapmış oldun bundan sonra hep ayda 1 gidiceksin
![]()
Ya ama suan zaten bebisler anca kasik bölgesinde karin bölgesi daha yukarda kaliyor , ilerki zamanlar icin dedigin olabilir canimMalesef görüntü net olmuyor
Ya bir tek benim dr um mu 6 hafta sonra gel.dedi virüsten dolayıEvet neredeyse 1 ay oluyor halbuki 3 hafta sonra gel demisti ben dedim 4 hafta olsun akila bak![]()
Gittiğimde sorayim inşallah Canım aslında telefonda açabilirim yaKokulu akıntıiyi degil kuzum. Doktorum her gittgimde akıntımi sorar , eger seninki sormadiysa mutlaka bu konudan bahset ilac yazsin
Çok haklısın, iyidir ama mutlakaYa cok sukur sıkıntılı bir hamilelik gecirmiyorum simdilik , neden gideyim ki zirt pirt hem doktora yük hem bebegim icin zararlı , ama her gittiğimde uyarir anormal bi durun oldugunda hic bekleme gel diye umarim fazla bekledigim icin uzulmem iyidir yavrum cuma görücez![]()
Canım benim de öyle yalnız değilsin 29 nisanda gitmiştim en son.haziran 3 5 gibi gel dedi.o kadar merak ediyorum kiYa bir tek benim dr um mu 6 hafta sonra gel.dedi virüsten dolayıben meraktan catlicam ne durumda büyüdü mu ne yaptı diye ama bekliyorum sadece Allaha emanet
Normalde en fazla 4 haftada blr cagirlar seni gercekten catlattacak doktorunYa bir tek benim dr um mu 6 hafta sonra gel.dedi virüsten dolayıben meraktan catlicam ne durumda büyüdü mu ne yaptı diye ama bekliyorum sadece Allaha emanet
Bende öyleyim canım ilk 6+1 gitmiştim 10+5 e yani bugüne çağırmıştı ama sonradan arayıp 12+3 e çekti. Hem kontrol hem ikili test aynı anda olabilmesi için. Ağrı kanama vs. Olmayınca öyle yaptı herhaldeYa bir tek benim dr um mu 6 hafta sonra gel.dedi virüsten dolayıben meraktan catlicam ne durumda büyüdü mu ne yaptı diye ama bekliyorum sadece Allaha emanet
Ya bende hic yoktu o duygular hic cocuk kucagima almayi istemezdim sevmezdim fazla simdi hala korkuyorum ama sanki yavas yavas o annelik hissi geliyor gibi hissediyorum. Umarim oyle olur evladıma iyi bir anne olabilirimÇok haklısın, iyidir ama mutlakaAnnem ana rahmine düştüğü an annelik duygusu başlıyor demişti çok haklıymış hep endişeli geçiyor..
Yeniden görünce bütün endişe geçecek![]()

Daha cok varsa ara derim canim. Eger enfeksiyon veya mantar varsa basta hemen onlem alsinlar ilerde zaten bu durumlarla karsilasma ihtimalimiz yuksek olacakGittiğimde sorayim inşallah Canım aslında telefonda açabilirim ya
Evet kkekesinlikle arayayım daha çok vae canım gitmeme önceki hamileligim de yaşamamıştım böyle bir şey hayırlısı olsun inşallahDaha cok varsa ara derim canim. Eger enfeksiyon veya mantar varsa basta hemen onlem alsinlar ilerde zaten bu durumlarla karsilasma ihtimalimiz yuksek olacak
Canım canını sıkma bebeğin seninle ve seninle kalmaya devam edecek sen sadece dikkat et ayağa kalkma çok dinlenkizlar kanamam durdu ama asiri bel agrim var ve lekelenmem devam ediyor of ya butun forumlari eski kk hamilelerini okudum. benm gbi olanlarn hepdevam etmis hamilelgi tek tesellim o
Kuzum senin konuna baktim cok endiselenecek bi durum yok tabiki dikkat edeceksib o ayri. Soyle bi güzelliği var daha bu aydan sezeryan olacagin kesinlesti gibi biseykizlar kanamam durdu ama asiri bel agrim var ve lekelenmem devam ediyor of ya butun forumlari eski kk hamilelerini okudum. benm gbi olanlarn hepdevam etmis hamilelgi tek tesellim o
Benimde aynı canım ilk 6+2 de gittim sonra 6 hafta sonra gel dedi serklaj yapılacak bana onun içinBende öyleyim canım ilk 6+1 gitmiştim 10+5 e yani bugüne çağırmıştı ama sonradan arayıp 12+3 e çekti. Hem kontrol hem ikili test aynı anda olabilmesi için. Ağrı kanama vs. Olmayınca öyle yaptı herhalde
Bizede haber edersin canim ins yoktur biseyEvet kkekesinlikle arayayım daha çok vae canım gitmeme önceki hamileligim de yaşamamıştım böyle bir şey hayırlısı olsun inşallah