• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
bnm ozeldekı dr hazıranın basında gel dedı ,
12 mayısda devlettekı kontrolumde dr ıkılı test yaptır 3 hafta sonra gel dedı oda hemen hemen hazıran bası oluyor
ben hazıran ortasında devlete gdeyım dıyorum cınsıyet ıcın ,
bu cuma da ıkılı teste gdıyorum
Iki doktora mi gidiyosun canim fark varmu nasil memnunmusun ikisindende

Hahahha 😂 neyse alıştırma yapmış oldun bundan sonra hep ayda 1 gidiceksin 😁
Ya cok sukur sıkıntılı bir hamilelik gecirmiyorum simdilik , neden gideyim ki zirt pirt hem doktora yük hem bebegim icin zararlı , ama her gittiğimde uyarir anormal bi durun oldugunda hic bekleme gel diye umarim fazla bekledigim icin uzulmem iyidir yavrum cuma görücez 🥰😊

Evet neredeyse 1 ay oluyor halbuki 3 hafta sonra gel demisti ben dedim 4 hafta olsun akila bak🤦‍♀️
Ya bir tek benim dr um mu 6 hafta sonra gel.dedi virüsten dolayı :KK57: ben meraktan catlicam ne durumda büyüdü mu ne yaptı diye ama bekliyorum sadece Allaha emanet

Ya cok sukur sıkıntılı bir hamilelik gecirmiyorum simdilik , neden gideyim ki zirt pirt hem doktora yük hem bebegim icin zararlı , ama her gittiğimde uyarir anormal bi durun oldugunda hic bekleme gel diye umarim fazla bekledigim icin uzulmem iyidir yavrum cuma görücez 🥰😊
Çok haklısın, iyidir ama mutlaka 🤲🏻 Annem ana rahmine düştüğü an annelik duygusu başlıyor demişti çok haklıymış hep endişeli geçiyor..
Yeniden görünce bütün endişe geçecek 🥰

Ya bir tek benim dr um mu 6 hafta sonra gel.dedi virüsten dolayı :KK57: ben meraktan catlicam ne durumda büyüdü mu ne yaptı diye ama bekliyorum sadece Allaha emanet
Canım benim de öyle yalnız değilsin 29 nisanda gitmiştim en son.haziran 3 5 gibi gel dedi.o kadar merak ediyorum ki

Normalde en fazla 4 haftada blr cagirlar seni gercekten catlattacak doktorun:KK55:

Bende öyleyim canım ilk 6+1 gitmiştim 10+5 e yani bugüne çağırmıştı ama sonradan arayıp 12+3 e çekti. Hem kontrol hem ikili test aynı anda olabilmesi için. Ağrı kanama vs. Olmayınca öyle yaptı herhalde

Çok haklısın, iyidir ama mutlaka 🤲🏻 Annem ana rahmine düştüğü an annelik duygusu başlıyor demişti çok haklıymış hep endişeli geçiyor..
Yeniden görünce bütün endişe geçecek 🥰
Ya bende hic yoktu o duygular hic cocuk kucagima almayi istemezdim sevmezdim fazla simdi hala korkuyorum ama sanki yavas yavas o annelik hissi geliyor gibi hissediyorum. Umarim oyle olur evladıma iyi bir anne olabilirim :dua:

Ultrason tarihi için geç olduğunu düşünen arkadaşlar bana bakıp şükretsinler 😂 Ben ultrasona İLK defa 13. Haftada girebileceğim haftalardır bekliyorum ama az kaldı
Arkadaşlar cinsiyet bile öğrendi maşallah 🧿
Oğlumda TR de idim ve 13. Haftada öğrenmiştim erkenden :)) Bu bebişte baya beklycz anlaşılan 😁

Daha cok varsa ara derim canim. Eger enfeksiyon veya mantar varsa basta hemen onlem alsinlar ilerde zaten bu durumlarla karsilasma ihtimalimiz yuksek olacak
Evet kkekesinlikle arayayım daha çok vae canım gitmeme önceki hamileligim de yaşamamıştım böyle bir şey hayırlısı olsun inşallah

kizlar kanamam durdu ama asiri bel agrim var ve lekelenmem devam ediyor of ya butun forumlari eski kk hamilelerini okudum. benm gbi olanlarn hepdevam etmis hamilelgi tek tesellim o
Canım canını sıkma bebeğin seninle ve seninle kalmaya devam edecek sen sadece dikkat et ayağa kalkma çok dinlen

kizlar kanamam durdu ama asiri bel agrim var ve lekelenmem devam ediyor of ya butun forumlari eski kk hamilelerini okudum. benm gbi olanlarn hepdevam etmis hamilelgi tek tesellim o
Kuzum senin konuna baktim cok endiselenecek bi durum yok tabiki dikkat edeceksib o ayri. Soyle bi güzelliği var daha bu aydan sezeryan olacagin kesinlesti gibi bisey😊

Bende öyleyim canım ilk 6+1 gitmiştim 10+5 e yani bugüne çağırmıştı ama sonradan arayıp 12+3 e çekti. Hem kontrol hem ikili test aynı anda olabilmesi için. Ağrı kanama vs. Olmayınca öyle yaptı herhalde
Benimde aynı canım ilk 6+2 de gittim sonra 6 hafta sonra gel dedi serklaj yapılacak bana onun için

Back
X