• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aynen bende açık sütten yapıyordum yoğurdu ama şu an onu bile bulamıyorum. İçerim o zaman paket sütlerden canım
Ben açık sütten yapmaya da devam ediyorum eşim için. Biz cok peynir yogurt tuketırız o acıdan yıyemesem uzulurdum hamılelıkte, cok severım cunku. ama su ara soguk cacık yıyorum sık sık canım mı cekıyor yoksa sıcaktan mıdır baya iyi gelıyor.
doktorum pastorize yogurt yemem gerektiğini söyleyince gecmek durumunda kaldım ama daha cıvık oluyor kalıp gibi olmuyor diğeri gibi.

Benim doktor da bıze 9+3 dedi aslında 9+5 olacaktık sata bakarak ama sorun değil sağlıklı olsunlar yeter
15 mart benim sat tam uyumlu dedi 🙄 benim tüp bebek bir de canım 2 günden bir şey olmaz insanların 2 hafta geriden geldiği oluyor :)

Kızlar merhaba beni rahatsız eden bir konu var akintim oluyor her zaman değil ama rahatsız ediyor ve kökü hassasiyetimdenmi bilmiyorum ama çok fena kokuyorum kendime midem wc ye gittigimde daha beter alt üst oluyor

Ben açık sütten yapmaya da devam ediyorum eşim için. Biz cok peynir yogurt tuketırız o acıdan yıyemesem uzulurdum hamılelıkte, cok severım cunku. ama su ara soguk cacık yıyorum sık sık canım mı cekıyor yoksa sıcaktan mıdır baya iyi gelıyor.
doktorum pastorize yogurt yemem gerektiğini söyleyince gecmek durumunda kaldım ama daha cıvık oluyor kalıp gibi olmuyor diğeri gibi.
Evet daha cıvık ve diğerine göre lezzetsiz. Cacığa baktım googleda. Türk olmadığım için dilinizi konuşsam da yemeklerinizi bilmiyorum. Bizim dovğa diye bi yemeğimiz var onun gibi. Ve ben bir ara sardım. Canım çekti yaptım ve yedim 2 gün arka arkaya. Aynı gün gastrit spazm bulantı kusma ne ararsan oldu. Doktorum miden dovğaya tepki veriyor bidaha yeme dedi.
Sen de çok tüketmemeye çalış mideni ekşitir acı çekersin. Gerçi her bünye farklı da

Kızlar merhaba beni rahatsız eden bir konu var akintim oluyor her zaman değil ama rahatsız ediyor ve kökü hassasiyetimdenmi bilmiyorum ama çok fena kokuyorum kendime midem wc ye gittigimde daha beter alt üst oluyor
Kokulu akıntıiyi degil kuzum. Doktorum her gittgimde akıntımi sorar , eger seninki sormadiysa mutlaka bu konudan bahset ilac yazsin

Evet neredeyse 1 ay oluyor halbuki 3 hafta sonra gel demisti ben dedim 4 hafta olsun akila bak🤦‍♀️
bnm ozeldekı dr hazıranın basında gel dedı ,
12 mayısda devlettekı kontrolumde dr ıkılı test yaptır 3 hafta sonra gel dedı oda hemen hemen hazıran bası oluyor
ben hazıran ortasında devlete gdeyım dıyorum cınsıyet ıcın ,
bu cuma da ıkılı teste gdıyorum

Ya dedim hem ikili test aradan cukar hem belki cinsiyet ogrenirim ama ne gerek var sen dinlesene doktoru ha simdi boyle catlarsib meraktan🤦‍♀️😅
Hahahha 😂 neyse alıştırma yapmış oldun bundan sonra hep ayda 1 gidiceksin 😁

Back
X