• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bence güvendiğiniz memnun kaldığınız tek bir doktorla devam edin bu şekilde çok yorucu
ben normalde gittigim devlet hastanesindeki doktorumdan cok memnunum fakat test o hastanede yapilmadigi icin bugun gittigim hastaneye gittim
Canım bende söyledim ilk 3 ay önermiyorum dedi kabızlık ilacını. Çok zorda kalmadıkça icmicem, sen de geçebilecek ağrılar için içme derim. Ultrason cihazı da çok önemli ya diğer doktoruma da gidip bidaha baktırmak seni rahatlatır.

Ben riskli gebelik grubjndayim hem özele hem devlete gidiyorum. Ayrıca endokrin ve diyestisyen de var 🤪🤭 bozma moralini.
Benim ozeldeki doktorum harika biri ama pahalı oluyor sürekli oraya gitmek tahlil vs için devlete gidiyorum devlet hastanesinde de kaydım olsun diye.

Canım ense kalınlığı normal olup kan testi riskli çıkan bir kaç kişi okudum burda. Ense kalinligi bir ölçüt değil tek başına. Birden fazla kriterle birlikte değerlendiriyorlar.
Ben ense kalınlığının olduğunu düşünmüyorum gerçekten. Düzgün ölçemedi bence . Kendi doktoruma gidicem 1.2 hafta sonra

Canim herkes yazmis zaten. Makina eski ise ki görüntü bile vermeyen bir makina imis ölçüm dogru olmayabilir. Kendi doktoruna git bence en kisa zamanda 😞 hayirli haberlerle gel
Hevesle gitmiştim iyi sonuç alayım diye devlet hastanesine güvendim ve sadece kadın çocuk hastanesi burasi başka branş yok.
Haftaya sonucu alayım da öyle yapacağım mecbur

Ben ense kalınlığının olduğunu düşünmüyorum gerçekten. Düzgün ölçemedi bence . Kendi doktoruma gidicem 1.2 hafta sonra
Şuan 11+ lı günlerdeysen eger, 1 hafta sonra git en geç bence 13+ lı haftalarda dogru sonuç vermeyebiliyormuş yine yüksek cıkar moralin bozulur.

Kızlar kontrolden dönen herkesin mutluluğunu hissettim çok sevindim hepinizin adına 😊😊 ben şehir dışındayım şimdi yazamadım çok öpüyorum hepinizi 😘😘😘

istanbulda güvenebileceğimiz fetal dna yapan laboratuvar var mi bildiğiniz kızlar. Biruni labratuvarlarini öneriyorlar. Ama bilemedim pek araştıramadım.2 hafta sonra doktor kontrolüm var aynı gün icin tahlil de vermek istiyorum.

Merhaba, ben doktorumun çalıştığı hastanede yaptıracağım testi. Ancak ilk zamanlar, henüz ev tipi gebelik testi yapmışken beta hcg ve tsh testleri için (hastaneye girmeye çekindiğimden) Kadıköydeki Sonomed laboratuarın yolunu tuttum. İlk kez gitmiştim. Online randevu sistemi var, içerisi kesinlikle kalabalık değil, hijyen standartları gayet yüksek. Özel sigortalar ile anlaşmaları var (Tabii fetal DNA testi sigorta kapsamı dışında kalıyor).

Memnun kaldığım için tsh için tekrar gittim ve gittiğimde de fetal dna testleri hakkında bilgi aldım. İki markanın testlerini yapıyorlar: Panaroma (kapsamlı olan 4940, daha az kapsamlı olan 3710 TL) ve CentoNIPT (2640 TL)

Dediğim gibi ben hastanede yaptıracağım testi ve halen karar veremedim markası hakkında (Centogene veya Veracity). Ancak belki fikir verir diye paylaşmak istedim. Hijyen ve özen konusunda iyi intiba bıraktı bende Sonomed. Dilerim sonuçlarınız olumlu gelir, bebeğinizle sağlıkla kavuşursunuz.

Merhaba herkese, ben de sessiz sessiz başlığı takip edenlerdenim. Bizim de aralık ayında beklediğimiz bir yolcu var:)
Herkes olumlu gelişmeleri paylaştıkça, bebeklerine alıştıkça ve bugünki gibi iyi haberler alınca doktordan, çok mutlu oluyorum:) Hepiniz bu süreci sağlıkla ve rahatlıkla geçirir, yavrunuzla mutlu mesut buluşursunuz inşallah:) Sevgilerimle

Merhaba, ben doktorumun çalıştığı hastanede yaptıracağım testi. Ancak ilk zamanlar, henüz ev tipi gebelik testi yapmışken beta hcg ve tsh testleri için (hastaneye girmeye çekindiğimden) Kadıköydeki Sonomed laboratuarın yolunu tuttum. İlk kez gitmiştim. Online randevu sistemi var, içerisi kesinlikle kalabalık değil, hijyen standartları gayet yüksek. Özel sigortalar ile anlaşmaları var (Tabii fetal DNA testi sigorta kapsamı dışında kalıyor).

Memnun kaldığım için tsh için tekrar gittim ve gittiğimde de fetal dna testleri hakkında bilgi aldım. İki markanın testlerini yapıyorlar: Panaroma (kapsamlı olan 4940, daha az kapsamlı olan 3710 TL) ve CentoNIPT (2640 TL)

Dediğim gibi ben hastanede yaptıracağım testi ve halen karar veremedim markası hakkında (Centogene veya Veracity). Ancak belki fikir verir diye paylaşmak istedim. Hijyen ve özen konusunda iyi intiba bıraktı bende Sonomed. Dilerim sonuçlarınız olumlu gelir, bebeğinizle sağlıkla kavuşursunuz.
Teşekkür ederim.. biraz pahaliymis dedoginiz yer. Ben panaroma icin daha uygun bir labaratuvar buldum. Yanı kapsamlı olan 3100 tl ye buldum. Yine de teşekkür ederim 😊

Teşekkür ederim.. biraz pahaliymis dedoginiz yer. Ben panaroma icin daha uygun bir labaratuvar buldum. Yanı kapsamlı olan 3100 tl ye buldum. Yine de teşekkür ederim 😊

Çok sevindim, başka bir laboratuvar bilmediğim için karşılaştırma imkanım olmamıştı. Güzel sonuçlar almanız dileğiyle:)

Back
X