• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
12+2 den selamlar cok sukur kendini gösterdi iyimis masallah🧿🥰 doktor yalnislikla agzindan yakisikli sonunda gorebildik seni dedi 🤭🤭 aa dedim erkek mi ehh tahminim bu 2 hafta sonra gorucez bakalim dedi kesin bisi demek icin erken dedi aksama atayim bakalim fotoyu tahmin edin nuba gorede erkek galiba🥰🥰
Ben artık nub yorumlamiyorum canım kendikime oğlan dedim bana da doktor kız gibi gördüm dedi 😂

Çok özendim hepiniz gitmişsiniz ben de 8. Haftada çekilen ama hiç bişey anlaşılmayan ultrason resmimi paylaşmak istedim 😂 cinsiyet tahmini yapabilecek baba yiğit var mı😂😂

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 48
Çok özendim hepiniz gitmişsiniz ben de 8. Haftada çekilen ama hiç bişey anlaşılmayan ultrason resmimi paylaşmak istedim 😂 cinsiyet tahmini yapabilecek baba yiğit var mı😂😂
Canım ben bu işi bıraktım artık hem çok küçük 1. Hafta dan sonra daha net belli olur

evet bırde oyle bırsey var ıcımden kotu bırsey gecmıyor yanlıs olctugunu dusunuyorum bı sıkıntı suphe de yok ıcımde .
ıste o sacmalayan doktorlardan bırı buda bence ,
hangı cagda yasıyorsak bı ultrason goruntusu bıle alamadım yanı vermıyoruz bız dıyor kan verırken hemsıreye sordum buranın makınelerı eskı o yuzden dedı
Özel hastanede bunu yaşadın sanırım ? Bi makina alamıyorlar ne anladım o işten yani

Canım ben bu işi bıraktım artık hem çok küçük 1. Hafta dan sonra daha net belli olur
Bi iki hafta sonra gideceğim zaten bu eski ultrason şakasına koydum 😂 bana cinsiyet fark etmiyor ilk çocuğum sağlıklı olsun inşallah başka isteğim yok 🙏🏼🙏🏼

Merhaba, ben doktorumun çalıştığı hastanede yaptıracağım testi. Ancak ilk zamanlar, henüz ev tipi gebelik testi yapmışken beta hcg ve tsh testleri için (hastaneye girmeye çekindiğimden) Kadıköydeki Sonomed laboratuarın yolunu tuttum. İlk kez gitmiştim. Online randevu sistemi var, içerisi kesinlikle kalabalık değil, hijyen standartları gayet yüksek. Özel sigortalar ile anlaşmaları var (Tabii fetal DNA testi sigorta kapsamı dışında kalıyor).

Memnun kaldığım için tsh için tekrar gittim ve gittiğimde de fetal dna testleri hakkında bilgi aldım. İki markanın testlerini yapıyorlar: Panaroma (kapsamlı olan 4940, daha az kapsamlı olan 3710 TL) ve CentoNIPT (2640 TL)

Dediğim gibi ben hastanede yaptıracağım testi ve halen karar veremedim markası hakkında (Centogene veya Veracity). Ancak belki fikir verir diye paylaşmak istedim. Hijyen ve özen konusunda iyi intiba bıraktı bende Sonomed. Dilerim sonuçlarınız olumlu gelir, bebeğinizle sağlıkla kavuşursunuz.
Bu arada fetal dna testinde cinsiyette belli oluyor. Ama söylemiyorlar nedense :) sorduğumda yasa gereği falan bir şeyler dediler ama bilmiyorum. Biraz sıkıstirirsaniz soylerler falan diyolar :)) ben de sabirsizimdir. Bi sansimi deniycem. Yaptıracaksanız siz de deniyin:)

Devlete gidiyorum canim ben hersey icin eger makinaları falan iyiyse olcum yapabiliyolar sıkıntı olmuyor , ama ozeldede cok yuksek bi ucreti yok gidersen
Evet canım, ben de devlete gitcem galiba bayramdan sonra ikili için

Peki ozamana vakit geçmiş olmuyor mu canım benim bildiğim 11-13. Haftalarda falan yapılması gerekiyor da
Olmuyor canım. 12.haftam daha. Zaten bugün yarın bayram. Bizde "sağlam aile" kliniği var bayram seyran dinlemeden hep çalışıyor. Orada verces kanı inşallah 🤗

Hevesle gitmiştim iyi sonuç alayım diye devlet hastanesine güvendim ve sadece kadın çocuk hastanesi burasi başka branş yok.
Haftaya sonucu alayım da öyle yapacağım mecbur
Canım moralini bozma ense kalınlığının tekrar ölçülebilmesi için 1 hafta sonra gidebilirsen iyi olur burun kemiği varsa inşaAllah her şeyi normaldir🤲🏻🥰

peki ctesinden beri kanaman devammi ne durumdasn
Canm kanama değil ama lekelenmeler oldu o da olurmuş korkma dedi içeride kalan kan dedi. Bugün neredeyse yok oldu bugün tekrar gittim aktif herhangi bir kanama yok herşey yolunda dedi ilişki, yolculuk ve kendini yormak yasak. İnşallah atlatacağız bu süreci

Back
X