Ben bidaha dogurmam diyordum ama 3 senedir olsun diye ugrasiyorum o an kucagina alip kokusunu icine cekince ona dokununca diyosun ki bu guzel sey benimmi hele o ilk emzirirken ki duygumu anlatamam
Dun gece kizim uyurken dua etmis sabah kalkinca anne kardesim olsun diye dua ettim yatarken siniftaki butun arkadaslarimin kardesi var benim neden yok bana bi kardes yapsana dedi bana bugun
Ben bidaha dogurmam diyordum ama 3 senedir olsun diye ugrasiyorum o an kucagina alip kokusunu icine cekince ona dokununca diyosun ki bu guzel sey benimmi hele o ilk emzirirken ki duygumu anlatamam
Dun gece kizim uyurken dua etmis sabah kalkinca anne kardesim olsun diye dua ettim yatarken siniftaki butun arkadaslarimin kardesi var benim neden yok bana bi kardes yapsana dedi bana bugun
Kizim 8 yasinda ve ben hala kizimi esimden kiskaniyorum yan yana gelseler hemen bana gelsin diye bir bahane yaratiyorum anne yeter artik beni babamdan kiskanma ben ikinizode cok seviyorum diyor sonra ben uzulmus numarasi yapiyorum kulagima egilip seni daha cok seviyorum annem diyor
Senin tam mejburi olmuş da, ben hiç hissetmedim ama şuan isim rahat sezeryan belliya hatta genel olsun istiyorum yine hayırlısıyla o günleri görürsek ☺
Bgun öğlen 3 de uyandim ama biuykum bar gene saat 1 zor yaptim ben yattim guzel anne adaylari allaha emanet olunuz yavrulariniz ileeee❤ sabahin korunde gunaydin yazarim ben size
Esim diyor ki uykuyu seven sana ne oldu uyuyamiyorsun bende kendime kiziyorum uyusana bak yakinda bu gunleri ariycaksin ama gelde bunu kacan uykuma anlat