. Araştırmacılara göre, sırt üstü ya da sağ tarafa yatmak, bacaklardaki ana damarlardan kalbe olan kan akışını azaltıyor ve bu da anne karnındaki bebeği etkiliyor. Hamilelik döneminde en ideal uyku pozisyonu, sol tarafa yatmak arsstir canim
Ben yüzüstü yatıyorum hala ama değiştirmeye çalışıyorumşu emzirme yastıkları oluyorya onun kocaman boyum kadar olanından almistim oğluma hamileyken onunla uyuyorum inanılmaz rahat bi ayağımıda üstüne atıyorum sarılıp uyuyoruz
Günaydın kızlar, hayirli sabahlar
Ben hep yüz üstü yatıyorum, hazır şimdi uyuyabiliyorken tadını cikaricam karnimiz büyümeye başladıkça zaten yatamayiz :)
Günaydın canm karın buyuyunce öyle rahat uyku vb olmuyor malesef erken daha şimdi rahat rahat uyuyun zaten karnimiz çıkınca e doğum yapıp çocuk 2 yaşına gelene kadar uyku pek yok
Kızlar günaydın hastaneye gittim keseyi gördük. 5 haftalık dedi. Kan verdim 3 tüp troid şeker bakılcakmış. Onu almaya gitcem şimdi. Kalbim küt küt atarak gittim. Sonuçlar da iyi çıkar inşallah
Kızlar günaydın hastaneye gittim keseyi gördük. 5 haftalık dedi. Kan verdim 3 tüp troid şeker bakılcakmış. Onu almaya gitcem şimdi. Kalbim küt küt atarak gittim. Sonuçlar da iyi çıkar inşallah
Neguzel canim masallah benim doktor kalp atışını duyalım öyle kan testlerini yapalım dedi çarşamba randevum var çok merak ediyorum. İyi çıkar inşallah merak etme rahat ol
Neguzel canim masallah benim doktor kalp atışını duyalım öyle kan testlerini yapalım dedi çarşamba randevum var çok merak ediyorum. İyi çıkar inşallah merak etme rahat ol
Günaydın canm karın buyuyunce öyle rahat uyku vb olmuyor malesef erken daha şimdi rahat rahat uyuyun zaten karnimiz çıkınca e doğum yapıp çocuk 2 yaşına gelene kadar uyku pek yok
Benimki böyle canım inanılmaz rahat heleki ilerleyen zamanlarda. Çocuk doğduktan sonra emzirirken destek olarakta kullanmistim çok. Eki Görüntüle 2616692