- 12 Nisan 2020
- 1.074
- 757
- 38
- 33
bende sikinti yok ya adam zaten uzun yol soforu geldiginde acisini cikariyoIlk haftalar girmeyin dedi doktorum bize bi suree bebek için ben de esimde korkuyoruz 6 ay bekleme taraftariyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sikinti yok ya adam zaten uzun yol soforu geldiginde acisini cikariyoIlk haftalar girmeyin dedi doktorum bize bi suree bebek için ben de esimde korkuyoruz 6 ay bekleme taraftariyim
Ilk haftalar girmeyin dedi doktorum bize bi suree bebek için ben de esimde korkuyoruz 6 ay bekleme taraftariyim
İdrara sıkışık gidersin canım o zaman görür inşallahSon bat nezamandi canim benim doktor alttan bakmayı istemitor hamileyken yadin ya göremezse ustten die korkuyorum
5 haftalık dedi doktor geçen hafta önermemişti bu hafta baklm dedi bi sakıncası yok dedi değere göre baktıSon bat nezamandi canim benim doktor alttan bakmayı istemitor hamileyken yadin ya göremezse ustten die korkuyorum
Doktorumuz bize yasakladı bende esimde 4 yil hasretle bekledik bisi olur die giremeyiz allah bize bagislasin saglicakla kucaklarimiza alalimm..bende sikinti yok ya adam zaten uzun yol soforu geldiginde acisini cikariyoyicek ekmegi warsaaaaa hic bise engel olmaz doktor yasak etmedigi surece tabi
![]()
Bana yapılabileceğini söyledi doktorum. Bir sıkıntı olmaz dedi.sanirim doktordan doktora değişiyor tavsiyeler duruma bakıp soyluyor.Kızlar bişey soracağım hamilelik sırasında yapmayı istemediğim bişey ama eşler malum istiyorlar ilişki sıkıntı olmuyor mu hamilelik döneminde?
Düşük tehliken yoksa sorun yok cnm doktor bize öyle dediKızlar bişey soracağım hamilelik sırasında yapmayı istemediğim bişey ama eşler malum istiyorlar ilişki sıkıntı olmuyor mu hamilelik döneminde?
Benim esimde ayni canim benimde iki tane bebegim oldu karnimda kalp atislari durdu dort aya kadar kimseye soylemiycez kizimda bilmiyor henuz Allah bunlara can sagligi versin kucagimiza almak nasip olsunAynen öyle canım. Ben bide eşimle hamilelik hakkında konuşmuyorum ama biriyle konuşmadan da duramıyorum o yüzden burda sizlerle konuşmak çok çok iyi geliyor. Eşim çok duygusal. Kalp atışını duymadan kendini kaptırmak istemiyor. Sütten ağzı yanmış bi kere. 6haftalıkken bebeğe okul bakıyordu artık sen düşün. Şimdi korkuyor. Anlıyorum onu da. İnşallah herşey yolunda gider de doya doya yaşarız bu güzel günlerimizi ❤![]()
Canim benim esim bana hamileyken dokunmaz piskolojik sanirim bisey olur korkusu bide goruyormus gibi hissediyorum diyo o yuzden rahatim yaniKızlar bişey soracağım hamilelik sırasında yapmayı istemediğim bişey ama eşler malum istiyorlar ilişki sıkıntı olmuyor mu hamilelik döneminde?
Az once banada oldu canim sanki bicak saplanir gibi uc dort kere ayagimi yukari cekme istegi olustu kahvalti hazirliyodum gelip oturdum simdi gecti kalkinca tekrar olurmu bilmiyorum endiselendim bu gece garip ruyalar gordum hayir olsunKizlar böyle derin nefes aldıkça sol boşluğum da bi agri var sebebi nediiir sizce ☹
Doktorm sehir disinda gidemiyorum simdide yasak olduğu icin yarin yol iznimiz var ama bgun beklicem mecbur nefes aldikca kotu oluyorumAz once banada oldu canim sanki bicak saplanir gibi uc dort kere ayagimi yukari cekme istegi olustu kahvalti hazirliyodum gelip oturdum simdi gecti kalkinca tekrar olurmu bilmiyorum endiselendim bu gece garip ruyalar gordum hayir olsun
Hemde şiddetli adet ağrısı gibiGunaaayyydinnnnnnnn
Yaaa kasiklarim agriyor benim sizdede varmi agri hala
O duzeldi canim ara ara girio kasik agrisi simdi sol boslugum ağrıyor nefes aldikcaHemde şiddetli adet ağrısı gibi![]()
Benim doktor bişey demedi bugüne kadar da yapmadık zaten bizde korkuyoruz dün oldu da tam birleşmeye izin vermedim bişey olsa milletin dilinden kurtulamayızIlk haftalar girmeyin dedi doktorum bize bi suree bebek için ben de esimde korkuyoruz 6 ay bekleme taraftariyim
Valla sormadım doktora benim eşimde erken boşalma sıkıntısı olduğu için yaptıktan sayılmaz biraz açık olacak ama ön sevişmeyle bitti birleşme bile olmadı bende korkuyorum bişey olur diyeBana yapılabileceğini söyledi doktorum. Bir sıkıntı olmaz dedi.sanirim doktordan doktora değişiyor tavsiyeler duruma bakıp soyluyor.
benim doktorum sakınca yoktur ama muhakkak korunarak olmalı dedi. Sperm girişi düşüğe sebep olabilirmiş. korunduğunuz sürece skıntı olmaz arkadaşlarBenim doktor bişey demedi bugüne kadar da yapmadık zaten bizde korkuyoruz dün oldu da tam birleşmeye izin vermedim bişey olsa milletin dilinden kurtulamayız