• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ama biz de insanız be. İçerde neler oluyor bilemiyoruz o yüzden hep endişe içindeyiz 😔
Keşke şu bilim adamları zararsız evde kendimiz bakabileceğimiz bi ultrason cihazı icat etse 😔
Merak etme canım hareketlerini hissetmeye başlayınca iyi olduğunu anlıcaksın
😍👼

Canım ben de bankacıyım kamu bankasında çalışıyorum ve banada bütün yıllık iznimi kullandırdılar hemde 22 gün birikmişim vardı,ardından idari izin vermeye başladılar ben de cok sinirliyim itiraz edecegim.
benm 38 gun icerde iznim var. okadr kotuyum ki benm dogumdan sonra ucretsiz izne cikicak gucum yok. 4 aylikken mi brakip calisicam bu cocugu

Allah yardımcın olsun canım. Bi kötü haber daha istemiyoruz. İnşallah güzel haberlerle dön canım Allahım korusun meleğini 🤲
Ben geldim kizla sukur bebegim iyi bir sorunumuz yok igne olduk yatiyorum doktor istersen igne yapalim dedi icin rahat olacaksa dedi kese etrafinda kanlanma olmus bu arada doktorumu degistirdim bu doktoeum herseyi daha ayrintili anlatti yakinlastirdi ekrani olctu diyer doktora tam 8+0 da gitmistim ultrason kagidinda 6+5 gozukuyordu birazda o korkuttu beni gec falan gorduk bu doktor hicbir sorunu yok masallah saglikli gunuylede uyumlu dedi icim rahatladi 10 gun sonra tekrar gel bidaha kontrol edelim dedi lekelenmem igneden sonra kesildi

benm 38 gun icerde iznim var. okadr kotuyum ki benm dogumdan sonra ucretsiz izne cikicak gucum yok. 4 aylikken mi brakip calisicam bu cocugu
Özelde çalışıyorum işyerime söyledim ama haftanın 5 günü ofisten devam ediyorum çalışmaya. Bence çok stres yapmayın bebege daha cok zarar verir. Insan biriktirdiği izinlerinin zorla kullanidirilmasina hirs yapiyor sinir oluyor tabi. Ama sağlık sektöründe olup hamileyken çalışmaya devam etmek zorunda olan çok çalışan var onlara idari izin de yok. Hem hamilelik öncesi hem sonrası icin o kdr izin sağlamayabilir isyerleri. Birindenden birini seçersiniz en azından. İşe dönme şansınız varsa izinleri bebişinize saklayın bence 🙏 pandemiden gercekten cok tedirgin oluyorsanız o ayrı tabi. Birikmiş yıllık izniniz olmayadabilirdi herkesin de yok, yine herkesin ücretsiz izin kullanma hakkı da yok. Bisekilde hallolur. Süt izinlerini birlestirebilirsin ya da duruma göre çözümler bulursun annesi biz güçlü anneler olucaz bişekilde geçecek o dönemler de takma kafana 😉 onlar sağlıklı olsun da

Ben geldim kizla sukur bebegim iyi bir sorunumuz yok igne olduk yatiyorum doktor istersen igne yapalim dedi icin rahat olacaksa dedi kese etrafinda kanlanma olmus bu arada doktorumu degistirdim bu doktoeum herseyi daha ayrintili anlatti yakinlastirdi ekrani olctu diyer doktora tam 8+0 da gitmistim ultrason kagidinda 6+5 gozukuyordu birazda o korkuttu beni gec falan gorduk bu doktor hicbir sorunu yok masallah saglikli gunuylede uyumlu dedi icim rahatladi 10 gun sonra tekrar gel bidaha kontrol edelim dedi lekelenmem igneden sonra kesildi
Oh geçmiş olsun. Içın rahatlamıştır:))

Özelde çalışıyorum işyerime söyledim ama haftanın 5 günü ofisten devam ediyorum çalışmaya. Bence çok stres yapmayın bebege daha cok zarar verir. Insan biriktirdiği izinlerinin zorla kullanidirilmasina hirs yapiyor sinir oluyor tabi. Ama sağlık sektöründe olup hamileyken çalışmaya devam etmek zorunda olan çok çalışan var onlara idari izin de yok. Hem hamilelik öncesi hem sonrası icin o kdr izin sağlamayabilir isyerleri. Birindenden birini seçersiniz en azından. İşe dönme şansınız varsa izinleri bebişinize saklayın bence 🙏 pandemiden gercekten cok tedirgin oluyorsanız o ayrı tabi. Birikmiş yıllık izniniz olmayadabilirdi herkesin de yok, yine herkesin ücretsiz izin kullanma hakkı da yok. Bisekilde hallolur. Süt izinlerini birlestirebilirsin ya da duruma göre çözümler bulursun annesi biz güçlü anneler olucaz bişekilde geçecek o dönemler de takma kafana 😉 onlar sağlıklı olsun da
valla oturdum agliyorum. zorla evden calistiriyolar hamilelrn subeye gitmesi yasak. ustune bide izin kullandiriyolar. 4 aylik bebegi brakip gitmek simdiden koydu. bizlerin sut izni birlestirilmiyorda sdce 6da cikmak yerine 4 te cikiyoruz oda trafikte gidiyo zaten. ben de uzulmek istemiyorm ama elimde degil oturdm agliyorm

neler warmis yaa babandan allah razi olsun tek hatam herkesi kendim gibi saniyorum ya hic beklemezdim ondan bunu esim gelince kiz bi sinirlendi zaten gitme falan dedi azarladim kizi sen kimsin de karisiyosun ewli barkli insanim dedim wallahi artik kokrkar oldum ya
Film gibi resmen, iyi ki eşin gelmiş. Bi de utanmadan kızıyomuş 😡

Ülke, çok sevindim cnm bi sorun çıkmamasına 🤲🏻

neler warmis yaa babandan allah razi olsun tek hatam herkesi kendim gibi saniyorum ya hic beklemezdim ondan bunu esim gelince kiz bi sinirlendi zaten gitme falan dedi azarladim kizi sen kimsin de karisiyosun ewli barkli insanim dedim wallahi artik kokrkar oldum ya
Eşine söylemedin inşallah. Benim eşim oracıkta elleriyle paralardı o kızı. Evet kimseyi kendin gibi sanmıycaksın kimse sen değilsin. Bana hayat öğretti bunu.

dun nerdeyse hic su icmedim yemekte yiyememistim bu sabah afedesin ama kirmizi isedim hemen kahwalti su falan duzenlemeye calistim ama cok vijdan azabi cektim 🙈

Canım çok riskli. İlaç veriyorlar bunun için. İdrar yolu iltihabı olmuş sende. Çişimiz sarı olmamalı asla. İnternette araştır idrar yolu enfeksiyonundan kurtulmanın yolları. Bi kaç bişey var onlara dikkat etmen lazım. Çok ciddi bi konu. Doktorunu aramalısın

valla oturdum agliyorum. zorla evden calistiriyolar hamilelrn subeye gitmesi yasak. ustune bide izin kullandiriyolar. 4 aylik bebegi brakip gitmek simdiden koydu. bizlerin sut izni birlestirilmiyorda sdce 6da cikmak yerine 4 te cikiyoruz oda trafikte gidiyo zaten. ben de uzulmek istemiyorm ama elimde degil oturdm agliyorm
Rapor alamaz mısın? Yıllık 40 gün rapor hakkımız oluyor ya

Kızlar belirtim yoktu zaten saglıksızmış,düşük yaptım vb yazıyorsunuz ya ben cok korkuyorum o zaman😥😥😥😥
Canım hiç korkma, benim çok yakın bir arkadaşım iki hamileliğinde de hiç belirti yaşamadı. Ne bulantı, ne kusma, ne halsizlik. Karnım büyümese hamile olduğumu anlamam diyordu.
Hatta bir arkadaşım kusuyorum dediğimde böle şey duymadm insanın bebeğinden midesimi bulanır diye saçma bir yorumda bile bulundu inan:d
Hiç bu kadar saçma şey duymadım yaw 🤣
Gözün aydın, güzel haberler almana çok sevindim canım

Takmayim diyorum düsünmemeye calisiyorum ama duydukca sinirlerim tepeme cikiyor. Annem evde cingar cikartiyor babama yasami haram etmeye calisiyor. Yakisacak hareketlermi bu illerde anneanne olacak kadina. Hamile oldugumu acikladiktan iki gün sonra ugrastigim sorunlara bak. Cocukca hareketler resmen. Arayip kizim iyimsin bir istegin var mi caninin cektigi birsey var mi diye soracagina azar isitiyorum babasinin kizi oldum anlayacaginiz. Annemdeb bekledigim hareketler kaynanamdan geliyor. Esimde bana baski yapiyor cocuga birsey olursa senden bilirim dedi iki gun once daha da sinirlerim atti.

Gecmis.olsun canisi bunla gelsin gecsin 🤲🏻

Canım ben de bankacıyım kamu bankasında çalışıyorum ve banada bütün yıllık iznimi kullandırdılar hemde 22 gün birikmişim vardı,ardından idari izin vermeye başladılar ben de cok sinirliyim itiraz edecegim.
Bende özel sektör çalışanıyım şuan izinliyim önceki haftada yıllık izinlerimi bitirdiler
Yasal bi durum demekki her yer aynı şeyi yapıyor
🥺

Back
X