• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Acaba kanamalar yumurtalıklardan mı kaynaklanıyo regl zamanlarıyla bide 3 4 kişide var

Merhaba arkadaşlar 🙂
acaba kan testlerinizi yaptırdınız mı. Benden daha önce doktorum istemedi sağlık ocağında yaptırdım tsh 6.4 çıktı baya yüksek bebek için tehlikeliymiş sizde bu gibi durumlar var mı 😐
Vanim be im.4.59 gbi bisi cikti tekrar verdim biraz dusmus 3 kusuratli bisi ama ilaca basladi doktorum aeninde baslaman gerek demedilermi bisi

Benide 10 gun sonra cagirdi ama pazar gunune geliyor sokagi cikma yasagi var o yuzden 8 gun sonra tekrar gidicem benimde cok az miktarda devam ediyor lekelenme insallah bir an once gecerde ayaklaniriz saglikla aliriz meleklerimizi kucagimiza 🤲🤤
İnşallah canım inş

Genellikle düşük veya sebepsiz bebek kayiplari için isteniyor. Ben 4 yıl önce aşılama için gün beklerken doğal yolla ikiz gebelik yaşadım fakat 11. Haftada gelişim durdugu için kürtaj oldum. Zaten uzun süredir gebelik için bekliyorduk, böyle bir durum olunca tüp bebek bolumunden genetik test istediler o zaman belli oldu. Sonucun çıkması da yaklaşık 1 buçuk ay sürüyor
Canım sen anti faktör xa testi yaptırdın mı hamile kaldıktan sonra. Ben 0.4 enox ve 100 luk coraspin kullaniyorum. Sen ne kullanıyorsun

Merhaba arkadaşlar 🙂
acaba kan testlerinizi yaptırdınız mı. Benden daha önce doktorum istemedi sağlık ocağında yaptırdım tsh 6.4 çıktı baya yüksek bebek için tehlikeliymiş sizde bu gibi durumlar var mı 😐
Aç karnına mı verdin canım hemen doktoruna söyle ilaca başlansın ilk 3 ay hallesilmezse bebekte hem erken doğum riski hemde zeka geriliği yapıyor bende de var dahiliye doktorum ilacımın dozunu yükseltti sonucum normal olduğu halde

hepimizinki kesenin etrafında kanama alanımız var canım yumurtalık değil sanırım
Acaba kanamalar yumurtalıklardan mı kaynaklanıyo regl zamanlarıyla bide 3 4 kişide var

Kızlar sağlık ocağında bütün değerlere bakıyorlar mı ? Bende haftaya gideceğim inşallah

Ben 1 tane icicem canim 25 mg senin kac suan
Benim 3.86 ydi. 25 mg verdi doktor ama dahiliyeye sormak lazım da dedi.benim de dahilye uzmanina giden ve tsh 4.5 çıkan arkadaş vardı dahiliye uzmanı ona 25 in yarisi demiş. Ben de bu yüzden yarısını içiyorum tekrar kontrol ettiricem yasak bitince

Bilemedim valla canım doktora ulaşma imkanın yoksa eczaneye sorsan acaba böyle böyle diye belki bir yol gösterirler
Sor durdum e nabızda yazanı da gösterdiler biz iki yazıyoruz ama doktor ne dediyse o demiş doktorda bişey demedi mecbur eczaneye uyacağım

Benim 3.86 ydi. 25 mg verdi doktor ama dahiliyeye sormak lazım da dedi.benim de dahilye uzmanina giden ve tsh 4.5 çıkan arkadaş vardı dahiliye uzmanı ona 25 in yarisi demiş. Ben de bu yüzden yarısını içiyorum tekrar kontrol ettiricem yasak bitince
Benimki 2 kusur bişey çıktı daha öncede hap kullanıyordum ben dahiliye doktorum 100mg verdi biraz daha düşsün dedi her ay kontrole gel dedi

Evet sadece idrar testi yapmadılar bana orada
Bana geçen iğneye gittiğimde kan ve idrar testi yapacağız demişlerdi . Ben de kalp atışını duymadan gitmek istemedim . Çok şükür kalp atışları başlamış haftaya gideceğim .

Back
X