• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bendede var agri herkesde var demekki korkutmayalim kendimizi buyuyor bebeklerimiz🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻👼
Evet iyi düşünelim iyi olsun inşallah 🤲🏻

Normalde bubyestleri doktorun istemesi lazımdı canim ama sağlık ocağında hamile olduğunu söylersen rutin gebelik testi yaparlar sanırım.
Ben daha hiç doktora gitmedim canım yeni öğrendim. Daha yeni beta hcg için gideceğim sağlık ocağına

Normaldir inşallah canım. Benim de her an regl olacak gibi ağrılarım oluyo ama hayra yoralım bebeklerimiz yerleşip büyüyorlar ondandır diye düşünelim
Benim de sanki regl olacak gibi ağrılarım oluyor , doktora sormamistim ama haftaya gittiğimde unutmazsam soracağım insaallah. İnternetten okuduklarıma göre rahim genişlemesi sebebiyle olabilirmiş.
Evet iyi düşünelim iyi olsun inşallah 🤲🏻

Ben daha hiç doktora gitmedim canım yeni öğrendim. Daha yeni beta hcg için gideceğim sağlık ocağına
Öyleyse Bhcg bakarlar canım sağlık ocağında.

Benim de sanki regl olacak gibi ağrılarım oluyor , doktora sormamistim ama haftaya gittiğimde unutmazsam soracağım insaallah. İnternetten okuduklarıma göre rahim genişlemesi sebebiyle olabilirmiş.

Öyleyse Bhcg bakarlar canım sağlık ocağında.
Aynen Rahim büyümesi, bebeğin yerleşmesi derken vücudumuzda değişiklik oluyor. Ağrılar normaldir inşallah. Pazartesi gideceğim tatil girdi araya

Denedim kendimi, bulantım var, halsizim diye yattıkça daha kötü oluyorum. Yatak beni içine çekiyo sanki kalkamıyorum. Bulantım bi süre sonra artmaya başlıyo. Kalkıp yavaş yavaş dolanıyorum, sanki o daha iyi geliyo 🤷🏻‍♀️ Bulantı var diye sık sık atıştırmaktan çok kilo alıcam 😬 ilk hamileliğimde fazla kilo almamıştım, çok rahattım. Fıldır fıldır yürüyodum, son hafta halılarıma varana kadar sildim o kadar rahattım. Bundan korkuyorum 😬
Masall
Dramamine verdi bana da o biraz işe yarıyor sanki . Su bile içemiyorum 😔 nasıl olacak inşallah kazasız belasız atlatırız bu günleri halsizlik karın bel ağrısı başladı bir de bu günlerde . Sen de var mı
Bende arada karin ağrısı oluyor canim

Aramiyorum zaten canim biraz uzak durmak herkez icin iyi olacak bencede. Bende tabi ki bebegimin etkilenmesini istemem. Tek onun ümidi ile sabrediyorum yoksa coktan kavga cikarmistim. Kiz kardesim cok kötü etkileniyor yaptiklarindan dolayi. Görüsme yasagini burda kaldirsalarda bana gelse bir kac gün rahat eder garibim. Esim yanimdayken hic gelmiyor bile bu durum aklima. Yalniz olunca geliyor.

Ha bide bugün gidip igne tig iplik alayim dedim kafami dagitirim diye. Bütün gittigim yerlerde iplik rayonunu kapatmislar. Satmiyorlar. Ona da ayri sinirlendim :/
Aramiyorum zaten canim biraz uzak durmak herkez icin iyi olacak bencede. Bende tabi ki bebegimin etkilenmesini istemem. Tek onun ümidi ile sabrediyorum yoksa coktan kavga cikarmistim. Kiz kardesim cok kötü etkileniyor yaptiklarindan dolayi. Görüsme yasagini burda kaldirsalarda bana gelse bir kac gün rahat eder garibim. Esim yanimdayken hic gelmiyor bile bu durum aklima. Yalniz olunca geliyor.

Ha bide bugün gidip igne tig iplik alayim dedim kafami dagitirim diye. Bütün gittigim yerlerde iplik rayonunu kapatmislar. Satmiyorlar. Ona da ayri sinirlendim :/
Ahh ah bazı veliler anlamıyorlar yaptıkları sudan sebeplerle kavgaların çocukları üstünde etkisini.
İnşallah kaldıracaklar burda 4 Mayıs'ta. Sizde de ay ortalarında kalkar inşallah merak etme. İplik rayonlarını da virüsten dolayı kapatmışlar. İnternet üzerinden alamazmısın canım?

Kızlar ya az önce 9 kg ağırlığında bebek kaldırdım lucğaımdaydı o an anneeside yoktu ağlayınca ayağa kalktım sonrada içime kurt düştü bir şet olur mu diye. İlki düşğk ve şimdide risk var dedi doktor vicdanım sızlıyor nasıl kalktın diye. İnternete de hep riski olanlar ağır kaldırmasın diyor. Her şey Allahtan Allah korur elbet ama vicdan yaptım çok 😔Geldim uzanıyorum şimdi ama çok korktum
Korkma canım ben her gün 20 kilo oğlumu kucaklıyorum.rabbim korur

Ben geldim kizla sukur bebegim iyi bir sorunumuz yok igne olduk yatiyorum doktor istersen igne yapalim dedi icin rahat olacaksa dedi kese etrafinda kanlanma olmus bu arada doktorumu degistirdim bu doktoeum herseyi daha ayrintili anlatti yakinlastirdi ekrani olctu diyer doktora tam 8+0 da gitmistim ultrason kagidinda 6+5 gozukuyordu birazda o korkuttu beni gec falan gorduk bu doktor hicbir sorunu yok masallah saglikli gunuylede uyumlu dedi icim rahatladi 10 gun sonra tekrar gel bidaha kontrol edelim dedi lekelenmem igneden sonra kesildi
Çok şükür canım

Takmayim diyorum düsünmemeye calisiyorum ama duydukca sinirlerim tepeme cikiyor. Annem evde cingar cikartiyor babama yasami haram etmeye calisiyor. Yakisacak hareketlermi bu illerde anneanne olacak kadina. Hamile oldugumu acikladiktan iki gün sonra ugrastigim sorunlara bak. Cocukca hareketler resmen. Arayip kizim iyimsin bir istegin var mi caninin cektigi birsey var mi diye soracagina azar isitiyorum babasinin kizi oldum anlayacaginiz. Annemdeb bekledigim hareketler kaynanamdan geliyor. Esimde bana baski yapiyor cocuga birsey olursa senden bilirim dedi iki gun once daha da sinirlerim atti.
Sebep ne canım tam anlamadım ben

Kizlar bu arada doktorum coraspirini birakmami soyledi kafam karisti doktorun lekelenme olunca neden kesmedi progestani verirken coraspirini kesmesi lazimdi dedi kanamayi arttirir hangi mantikla sana devam et dedi biraktirmadi dedi banada mantikli geldi aslinda kani sulandiriyor kanamayi arttirabilir demek ikisini ayni anda kullanan varmi
Ben coraspirin kullanıyorum sadece

Acaba kanamalar yumurtalıklardan mı kaynaklanıyo regl zamanlarıyla bide 3 4 kişide var
Çok mantıklı geldi bu bana. Kuzenim hamile olduğunu 5.ayda öğrenmişti. İlk 4 ay adet oldu. 5. Ay adet olmayınca doktora gitti. Orda 5 aylık hamile olduğunu öğrenmişti. Bulantı vb gibi hiçbir belirti de yaşamamıştı. Eğer hamile olduğunu önceden biliyor olsaydı muhtemelen kanamam var diye doktora giderdi, ilaç kullandırırlardı düşük vb tehlikeli bi durum oluşmasın diye. Hepimiz şok olmuştuk. Kızlar belki sizin de öyledir. Dr hamileliğin ilk aylarında bazıları adet görmeye devam edebiliyor demişti ona. Epey takılmıştık kuzenime, sen nasıl anasın karnındaki bebekten haberin yok diye 😀

Gunaydin kizlar guzel bir gun gecirmeniz dilegi ile 😘😘bu arada dun soylemeyi unutmusum ilk doktorum hep sag tarafimdan bakiyordu bu yeni gittigim doktor sol tarafima yakin bakti aaa dedim hep sag tarafimdaydi orayami gecmis dedim oyle bisey yok rahim 1 tane dedi bebek rahmin icinde yer degistiremez dedi guldu bana 🤣🤣sag tarafimda olan agrilar iki gundur sol tarafimdada baslamisti demek sebebi buymus sonra bi dusundum demek bebegim baya buyumus ki yeni doktorum o tarafta gordu🤗🤗

Günaydın güzel anneler hamilelik günlüğü, arastiranlar alanlar var mi ? Icerigini tam goremedigim için bir türlü karar veremedim.

Canım çok riskli. İlaç veriyorlar bunun için. İdrar yolu iltihabı olmuş sende. Çişimiz sarı olmamalı asla. İnternette araştır idrar yolu enfeksiyonundan kurtulmanın yolları. Bi kaç bişey var onlara dikkat etmen lazım. Çok ciddi bi konu. Doktorunu aramalısın
normalde bu ayin 15inde doktora gitmem lazim ama acaba daha mi erken gitsem kusku olustu icimde bak🤔

O zaman çıkartamazlar
Ben de vardiyalı çalışıyorum hamileliğimi belgeledim gündüze geçirdiler
Ayrıca hamileler izinli işyerinde benide izne çıkarttılar
benimkide wardiyali sabit gunduz nasi yaparlar ki 🤔bennhamileligimi soylesem isten cikariyoruz deseler tazminat hakkim olur mu hani sikayetci falan olsam neler yapabilirim

Back
X