• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Şimdi şöyle Türk parasına cevirdigimizde çoğu ülkeye gore bize pahalı kalıyor dolar gibi. Sizin orda 25manat bizde 70tl yapıyor olabilir ama ordaki hayat şartlarını bilmediğim için bisey diyemeyeceğim belki sizde de indirim olur takip etmek lazım
Şöyle söyliyim. Normal kitap bizde en fazla 15 manat olur. Bu günlük 25 manat. Farkı sen anla :) Türkiyeden getirdikleri için ekstra pahalı oluyor yol parasını da ekliyorlar sanırım. Bak daha önce Türkiye'den Elmalılı Hamdi Yazır tercüme ettiği Kurani Kerim sipariş verdim. O kitabın ne kadar kalın ve ne kadar büyük olduğunu biliyorsundur herhalde. Onu 25manata getirttiydim. O yüzden şimdi küçükcük deftere 25 manat demeleri beni çok şaşırttı. Dediğin ajandayı sordum bakalım o biraz ucuza gelir mi?

Benim de 2 3 gün çok belim karnım kasiklarim ağrıdı bende korktum. Bu sabah ben de mide bulantisiz kalktım . Bu ayın sonunda kontrolüm vardı. Ben dayanamam dedim eşime . Önümüzdeki salı randevu aldım
bende korktm ptesiye aldim. iyimidir bebeklermiz. normalmi bulantinin branda gecmesi

Ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz kontrollere
Ben ilk nisanın 10 unda gitmiştim kese gördüm sonra nisan in 20 sinde gittim bebeği gördük bir daha 15 ile 20 mayıs arası çağardı eşim de bayramdan sonra gideriz dedi. Yasaklardan dolayı filan. Benim de 2 3 gün çok ağrım oldu bir tane 10 haftalık kaybim var. Kalbi durmuştu kanama filan olmamıştı . O yüzden korkuyorum . Normal de özele gidiyorum. Bu salı devlete aldım randevu bi gidip gostereyim içim rahatlasın ya.

Ben ilk nisanın 10 unda gitmiştim kese gördüm sonra nisan in 20 sinde gittim bebeği gördük bir daha 15 ile 20 mayıs arası çağardı eşim de bayramdan sonra gideriz dedi. Yasaklardan dolayı filan. Benim de 2 3 gün çok ağrım oldu bir tane 10 haftalık kaybim var. Kalbi durmuştu kanama filan olmamıştı . O yüzden korkuyorum . Normal de özele gidiyorum. Bu salı devlete aldım randevu bi gidip gostereyim içim rahatlasın ya.
Anladım canım benim de öğrendiğimden beri kanama leke oldu haftada bir gittim hep şimdi 15 gün sonra gel dedi ama bende huzursuzum ☺️🤭

bende korktm ptesiye aldim. iyimidir bebeklermiz. normalmi bulantinin branda gecmesi
Ya korkutmak istemem. Bu benim yaşadığım bir tecrübe. 10 haftalık bebegimin kalbi durduğunda bulantim kesilmişti anlamıştım bir sorun olduğunu. Ama bunda her sabah bulanmiyo . Cok ağrım sancim vardı ondan korktum. Bide korku iste ya.Bir şey olmaz onlar Allaha emanet. Her şey Allah'tan ne yapalım. Inşallah sağ saglim doğarlar

Gunaydin kizlar guzel bir gun gecirmeniz dilegi ile 😘😘bu arada dun soylemeyi unutmusum ilk doktorum hep sag tarafimdan bakiyordu bu yeni gittigim doktor sol tarafima yakin bakti aaa dedim hep sag tarafimdaydi orayami gecmis dedim oyle bisey yok rahim 1 tane dedi bebek rahmin icinde yer degistiremez dedi guldu bana 🤣🤣sag tarafimda olan agrilar iki gundur sol tarafimdada baslamisti demek sebebi buymus sonra bi dusundum demek bebegim baya buyumus ki yeni doktorum o tarafta gordu🤗🤗
İlk kontrolumde bende sormuştum sağa tutundu dimi diye yok öle sağ sol demişti doktor 😅 ama benım sol tupumde sıkıntı vardı ondan sormuştum

Anladım canım benim de öğrendiğimden beri kanama leke oldu haftada bir gittim hep şimdi 15 gün sonra gel dedi ama bende huzursuzum ☺️🤭
Annelik şimdiden başladı aslında bu tamamen annelik iç güdüsü korkulcak bir şey yoktur inşallah. Kanama için de korkma bir çok kişi de duydum doğuma kadar devam eden bile var

İlk çocuğunda gram midesi bulanmamış bir anne olarak size şunu söyleyebilirim. Şanslı bşr hamilelik geçiriyorsunuz. Şimdi ikinciye hamileyim ve bu daha kötü. Benim midem bulanmazken hep erkek olacak derlerdi ve öyle oldu:halay:
Ozaman kızce gelsin inşallah sana 😍

Annelik şimdiden başladı aslında bu tamamen annelik iç güdüsü korkulcak bir şey yoktur inşallah. Kanama için de korkma bir çok kişi de duydum doğuma kadar devam eden bile var
İnşallah canım ya hiç bir şey bilmiyorsun bir de evlere kapandık iyice o da bunalttı bence hoş dışarı çıkacak halim de yok bulantıdan halsizlikten ama .

Günaydın canım. Araştırdım hatta almayı bile düşündüm ama fazla pahalı geldi bana. Şimdilik erteledim başka bi yerde daha uygun fiyata bulurum belki diye
Ben normal guzel bi ajanda alicam kizlar çünkü diğerine nekdr ne yazabilirim die düşündüm ajandaya destanlar yazarim yavruma

Canım iplik satan yerler her yerde kapalı yaklaşık 1 buçuk aydır. Bu dönemde mecburen insanların sağlığı için böyle olmak zorunda. Kafanı dağıtmak için ihtiyacın vardır muhakkak bir hobiye seni anliyorum ama iplere herkes elliyor falan bir de tüyleri uçuyor diye virüs açısından tehlikeli diye satmıyor olabilirler. Ama internette iplik satılıyor.

Cok super bir fikir benim aklima gelmedi dusunememisim oyle yapacagim artik

Ahh ah bazı veliler anlamıyorlar yaptıkları sudan sebeplerle kavgaların çocukları üstünde etkisini.
İnşallah kaldıracaklar burda 4 Mayıs'ta. Sizde de ay ortalarında kalkar inşallah merak etme. İplik rayonlarını da virüsten dolayı kapatmışlar. İnternet üzerinden alamazmısın canım?

Hic aklima gelmedi ki canim suan kendimi cok saf buldum 🤣 ama evey internetten verebilirim siparis. Bu korona herseyi degistirdi ya

Sebep ne canım tam anlamadım ben

Valla canim eski konular taa 30 sene once yasanmis olaylar. Annem isitip isitip durur onlari. Kavgayi baska bir sebepten baslatir sonra da butun gecmis 30 senenin olaylarino acar. Bir konuyu kapatmayi bilmez

Kizlar benimde ilacım bitmiş bulantı ilacım tatil olduğunu tamamen unuttum ilacimi içmediğim için durmadan kusuyorum yarım saatde bir.. Çok kötüyüm ilacimi içmediğim için şimdi eşim almaya gitti.

Genellikle düşük veya sebepsiz bebek kayiplari için isteniyor. Ben 4 yıl önce aşılama için gün beklerken doğal yolla ikiz gebelik yaşadım fakat 11. Haftada gelişim durdugu için kürtaj oldum. Zaten uzun süredir gebelik için bekliyorduk, böyle bir durum olunca tüp bebek bolumunden genetik test istediler o zaman belli oldu. Sonucun çıkması da yaklaşık 1 buçuk ay sürüyor
Hmm anladım canım. Hayırlısıyla güzel bir hamilelik olsun inşallah 😇

Back
X