- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
Korkma canim gecen bende dedim herhlde hasta olcam ama rahmimiz buyuyor bebegimiz buyuyor kesesi büyüyor bide hasta.olcan zamanlar mi suanKızlar rahimde batma oluyor şu an ara ara devamli korkuyorum biraz da keskin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma canim gecen bende dedim herhlde hasta olcam ama rahmimiz buyuyor bebegimiz buyuyor kesesi büyüyor bide hasta.olcan zamanlar mi suanKızlar rahimde batma oluyor şu an ara ara devamli korkuyorum biraz da keskin
1kere endokrin Dru istedi kadın doğum bakmadı hiç sata göre 6+5 oldu.Canim beta okdr onemli degil 2ye katladiysa tamamdir ben 33 ile ogrendim 259u gordim baskada gormedim doktorum gerek gormedi hic baskada isdemedi suan adetine gore nekdrlik hamilesin
Yaa deli misin onu ne kdar çoook sevdiğimizi biliyorlar.Illa herkes bisi hisediyodur amaaa isdr analik şuan hissetigimi derken bile icim tuaf oluyor erkekse isdemiyormus gbi hisedermi die düşünüyorumkiz erkek farketmez evlat bizim evladımız canimizz
![]()
O betayi nezaman ogrenmistin canim? Gitsen doktora gunu gununeyse belki kalp atisini bile duyabilirsin1kere endokrin Dru istedi kadın doğum bakmadı hiç sata göre 6+5 oldu.
Yok hasta olacağım zamanlar geçti. Ama şiddetli vajinada batma oluyor durup durup of nolur bebeğim benimle kalsın Allahım sen onu bana bağışlaKorkma canim gecen bende dedim herhlde hasta olcam ama rahmimiz buyuyor bebegimiz buyuyor kesesi büyüyor bide hasta.olcan zamanlar mi suan
Oooo ben simdideeen pimpirikli annee moduna girdimYaa deli misin onu ne kdar çoook sevdiğimizi biliyorlar.Dilimizde dediklerimizi değil hissettiklerimizi duyuyorlar ❤
Kuzum yat dinlen batmalar herkesde oluyor ayetel kursi okuuu elini karnına koyda buyuyor rahmimiz kotuyu dusunme sakin ol allaha emanet ol uyu sabaha gecti diceksinYok hasta olacağım zamanlar geçti. Ama şiddetli vajinada batma oluyor durup durup of nolur bebeğim benimle kalsın Allahım sen onu bana bağışla![]()
Uyuyordum böyle olunca kalktım. Inşallah geçer ve normaldir.iyi geceler canimKuzum yat dinlen batmalar herkesde oluyor ayetel kursi okuuu elini karnına koyda buyuyor rahmimiz kotuyu dusunme sakin ol allaha emanet ol uyu sabaha gecti diceksin![]()
Bende okudum şaşırdım Allah Hidayet eylesinAy sinir oldum be nasıl insanlar var yaa. Sanki bu kadar hamile koronayı düşünmüyor. Adam nasıl mutlu olmuş yazık adama ya. Betül de ilk başta şok geçirdiydi ama bu kadar değildi ya onun duyguları. Kız resmen istemiyor bebeği. Bahanesi de korona.
Ay sinir oldum be nasıl insanlar var yaa. Sanki bu kadar hamile koronayı düşünmüyor. Adam nasıl mutlu olmuş yazık adama ya. Betül de ilk başta şok geçirdiydi ama bu kadar değildi ya onun duyguları. Kız resmen istemiyor bebeği. Bahanesi de korona.
Canım sami ulus Beştepedeki ek hastanesi baya güzel birde ben hacettepede iyi bir doktor buldum muayene fiyatıda makul geçen yıl 122 TL miş.biz perşembe gideceğiz sana yazarımArkadaşlar Ankaradyım Ankara da olanların devlet hast. Önerebilceği Dr var mı acaba![]()
Psikolojik sorunlarıda varmış kuzum ama bana yinede yalnış geldi kullandığı kelimeler , umarım atlatırAy sinir oldum be nasıl insanlar var yaa. Sanki bu kadar hamile koronayı düşünmüyor. Adam nasıl mutlu olmuş yazık adama ya. Betül de ilk başta şok geçirdiydi ama bu kadar değildi ya onun duyguları. Kız resmen istemiyor bebeği. Bahanesi de korona.
Ya bndr bakıp hevesleniyorum çok korkuyorum aslında ama şimdiden takip ediyorum korkumu yeneyim diyeIyidirr boncuğum.mayis annelerinin mesajlarına daldim gidiyorum heyecanlilar nw güzel o gunleride burda beraber konuşmak nasip etsin mevlaaam
Yasemin adim canim seninnn?![]()
Ay bizdede herkes kızcı Allahran isme falan daha karışmıyorlarCanm bende şuan merak içerisindeyim çevrem kız istiyor hep bazen de sinir oluyorum isim secenekleri sunmaları bile hoşuma gitmiyor beğensem koysam sonra ben koydum diyecekler![]()
Bana o da iyi gelmiyor Karnım patlıcak gibiGazı şişkinliği olanlar bana sade soda iyi geliyor denediniz mi
Aynen bende öyle oldum canım bu saat oldu uyandım ara ara sürekli simdide tam uykum kaçtı. Evet ya bende kesin salona geçerim klima içinBen ki çok üşüyen biri olarak benide ateş basiyor hatta bugün muhabbetini yaptık ilerleyen zamanlarda ben salonda yatarım klima için dedimcam açık yatiyorum yetmiyor .
bende geçen gün esim nobetciydi pizza söyleyeyim dedim 2 dilim yedim ama içimi yakti kavurdu sahaba kadar baharattan seninde olabilir boğazımda hissettim bütün yemeği
Neolack ilerde halimiz bakalimBeni de ateş basıyor ya saçımın dibinden ayaklarıma kadar sırılsıklam uyanıyorum sabah.![]()