• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben bugün gittim kan idrar verdim toplamda 4 kere geleceksiniz dedi bana tetanoz alışı için sanırım
Oda 14 haftadami.ne basliyor herhlde oyle die biliyorum acaba gecmi kaldım gitmemek için

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    85,6 KB · Görüntüleme: 59
Hanımlar günaydın.

Geçen hafta gittiğimde sadece kan testi yapıldı kese görülmedi doğal olarak daha çok yeniymis ve geç döllenme olabilir dedi.

Bu hafta keseyi görmek için çağırdı ama sabretsem haftaya gitsem kalp atışı duyar mıyım acaba haftaya 6. Haftaya girmiş olacağım.

Salgın daha bitmiş değil her hafta gitmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama keseyi görmek de önemliymis galiba dış gebelik tehlikesi için kafam karıştı ne yapayım ?
Merhaba,

Bence tüm önlemleri alıp bu hafta gitmenizde fayda var. Dediğiniz gibi keseyi görmek önemli. Belki bu haftaki muayenenize göre doktorunuz sizi gelecek hafta değil sonraki hafta da çağırabilir. Üstüste gitmiş olmayabilirsiniz.

Hanımlar günaydın.

Geçen hafta gittiğimde sadece kan testi yapıldı kese görülmedi doğal olarak daha çok yeniymis ve geç döllenme olabilir dedi.

Bu hafta keseyi görmek için çağırdı ama sabretsem haftaya gitsem kalp atışı duyar mıyım acaba haftaya 6. Haftaya girmiş olacağım.

Salgın daha bitmiş değil her hafta gitmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama keseyi görmek de önemliymis galiba dış gebelik tehlikesi için kafam karıştı ne yapayım ?
Merhaba bence de ertelemeyin ve bu hafta gidin keseyi görmek çok önemli çünkü . Önleminizi tedbirinizi alıp gidin kese göründükten 15 gün sonra çağırıyorlar kalp atışına da

Günaydin kizlar bende şimdi hastaneden geldim kan verdim yarın kontrolum var Doktorumda. Kan testleri ve muane ücreti dahil 600 tl ödedim😔
Ooo çokmuş canım benimde doktor muayenem 300 ama ben testleri sağlık ocağında veriyorum yoksa benimde bi 400 o tutardı sanırım 🤦🏻‍♀️

Ooo çokmuş canım benimde doktor muayenem 300 ama ben testleri sağlık ocağında veriyorum yoksa benimde bi 400 o tutardı sanırım 🤦🏻‍♀️
Ozel muanesinemi gidiyorsunn sen canim benim doktor 180 falan hastane özel.

Benim doktor Üniversite de prof ve şehirde tek perinatolog özel kliniği var orada muayene ediyor hastanede etmiyor ben oraya gidiyorum riskimden dolayı canım
Anladim canisi olsun kendimizi guvendigimiz doktorlara emanet edelim tabiki saglicaklada alalim bebeklerimizi kucaklarimiza 🤲🏻😍

Benim doktor Üniversite de prof ve şehirde tek perinatolog özel kliniği var orada muayene ediyor hastanede etmiyor ben oraya gidiyorum riskimden dolayı canım
Merhaba riskimden dolayı demişsiniz de ne riskiniz var merak ettim önemli değildir umarım

Kizlar her sey yolundaymis kese cevresi kanama bitmis ilaci birakabilirsin dedi kalbi atmaya baslamis ama zorlamak istemedi haftaya tekrar gidecegim cok tarifsiz bi duyguymus cok sukur 😊 gastritim oldugundan cok gaz sikintisi cekiyorum gaviscon onerdi onu zaten kullaniyodum ama hamile oldugumu ogrendigimden beri icmiyorum. Mide bulantisi icin zencefilli seker yada sakiz onerdi bi cok yerde bogaz pastili tarzinda oluyo zaten ondan alcam hemde dogaldi suan naneli sekerle idare ediyorum onunda bi zarari yok dedi doktor cok icime sindi degistim sonunda ayni zamanda bi kac test istedi bulasici hastalik vs ozel hastanede pahali diye disarda yaptircam

Kizlar her sey yolundaymis kese cevresi kanama bitmis ilaci birakabilirsin dedi kalbi atmaya baslamis ama zorlamak istemedi haftaya tekrar gidecegim cok tarifsiz bi duyguymus cok sukur 😊 gastritim oldugundan cok gaz sikintisi cekiyorum gaviscon onerdi onu zaten kullaniyodum ama hamile oldugumu ogrendigimden beri icmiyorum. Mide bulantisi icin zencefilli seker yada sakiz onerdi bi cok yerde bogaz pastili tarzinda oluyo zaten ondan alcam hemde dogaldi suan naneli sekerle idare ediyorum onunda bi zarari yok dedi doktor cok icime sindi degistim sonunda ayni zamanda bi kac test istedi bulasici hastalik vs ozel hastanede pahali diye disarda yaptircam
Çok sevindim canım gözün Aydın inşallah böyle sağlıklı ilerler kuzum ❤️ Gaz miden de mi var bende hep bir geğirme isteği geliyor doktor konusunda arayıştayım karar vermedim İstanbul’da oturuyorum seçenek çok olunca insan karar da veremiyor

İnan bende öyleyim yolda kusacağım diye korktum yağmurluydu hava arabayla gittim ama nasıl gittim sor birde bana . Kan alınırken de tansiyonum düştü bir de
Tek cikmamk lazım benimde bi anda basim.donuyor suan midem desen heran istifra edicek gbiyim😂 yattim bgunde yatarak gecicek belliki canim bisiler istiyor amaaa onu kim yapacak yapmaya hic halimmm yok

Back
X