• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba bence de ertelemeyin ve bu hafta gidin keseyi görmek çok önemli çünkü . Önleminizi tedbirinizi alıp gidin kese göründükten 15 gün sonra çağırıyorlar kalp atışına da

Bende gittim ilk kese görünmedi 10 gun sonra gelin dedi gittik keseyi gorduk 2 hafta sonra kalp atisi demisti keseyi 5 haftalikken kalp atisi 7 haftalıkken

Merhaba,

Bence tüm önlemleri alıp bu hafta gitmenizde fayda var. Dediğiniz gibi keseyi görmek önemli. Belki bu haftaki muayenenize göre doktorunuz sizi gelecek hafta değil sonraki hafta da çağırabilir. Üstüste gitmiş olmayabilirsiniz.

Tamam bu hafta gideceğim inşallah görürüz keseyi teşekkür ederim cevaplar için 😊

Bilmiyorum ya sağlık ocağı bizim kan almıyor artık. Devlet hastanesi ıkitane var ıkiside pandemi hastanesi oldu normal hasta kabul etmiyorlar mecbur yaptırdım
Ben sağlık ocağında yaptirdim tahlillerimi canım, sağlık ocakları kan almıyor diye birşey yok. Gerekirse sağlık bakanligini arayıp bu durumu bildir. keyfi olarak böyle bir karar alamazlar. Sonuçta orası da bir sağlık kuruluşu. Özelde o tahlilleri karşılayacak durumun olmasa ne olacaktı peki? Forumda birisine daha sağlık ocağı kan almıyoruz demis, böyle bir bildirge yayınlanmadı ben sağlık bakanligini arayıp soracağım deyince kadına tamam gelin alalım demişler.

Özel hastane dimi bu bide saglik ocagina hala kayıt olmadim ben 12 haftada kayt olayim.diyorum nezaman gitmeliyim ki
Ben de daha kayıt yaptırmadım canım.
Kizlar her sey yolundaymis kese cevresi kanama bitmis ilaci birakabilirsin dedi kalbi atmaya baslamis ama zorlamak istemedi haftaya tekrar gidecegim cok tarifsiz bi duyguymus cok sukur 😊 gastritim oldugundan cok gaz sikintisi cekiyorum gaviscon onerdi onu zaten kullaniyodum ama hamile oldugumu ogrendigimden beri icmiyorum. Mide bulantisi icin zencefilli seker yada sakiz onerdi bi cok yerde bogaz pastili tarzinda oluyo zaten ondan alcam hemde dogaldi suan naneli sekerle idare ediyorum onunda bi zarari yok dedi doktor cok icime sindi degistim sonunda ayni zamanda bi kac test istedi bulasici hastalik vs ozel hastanede pahali diye disarda yaptircam
Maaşallah, senin adına çok sevindim canım hayırlı olsun 🤗

Yemek yapayim dedim tam ocaga koydum elim ayagim titremeye başladı bayilcsm sandim nedennbyle olduki

Merhaba kızlar hayırlısıyla ben de aralık annesi olucam inşallah:) son gün nerdeyse tahmini 30 aralık..henüz çok yeni yani..sizler kalp atışını hangi haftada duydunuz? Herkese hayırlı gebelikler diliyorum inşallah
Hg canım hayırlısı olsun 7 hafta kontrole gittiğimde dinlemiştim 🥰

Back
X