• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende sürekli oluyor canım dizlerim tutmuyor resmen bayılacak gibi oluyorum hep yatıyorum 😔 yarın özele randevum var bugün sağlık ocağına gittim kan tahlili için eşim olmasa kesin bayılır düşerdim inan ki sürekli bir halsizlik Allahım hepimize yardım etsin
Al bendede o kadar.
Bütün gün yatıyorum bırak mutfağa gitmeyi yemek bile yiyemiyorum:( bir an önce bitsin bu durum allahım ne olur 🙏🏻

Hemen denicem canim sagol ❤ gaz sorunum hep var çok sancı yapıyor bana hamilelikten öncede olurdu zaten berbat birsey
cok kotu bisey usutmemeye calisiyorum gazli tuketmiyorum ama vucudum yapiyo uykumdan da oluyorum cok sanci giriyo ben balla rahatliyorum etkisini gosteriyo cidden deneyin

Al bendede o kadar.
Bütün gün yatıyorum bırak mutfağa gitmeyi yemek bile yiyemiyorum:KK43: bir an önce bitsin bu durum allahım ne olur 🙏🏻
Canim doktor bana bulanti icin zencefilli sekerlemeden sakizdan onerdi dene istersen ben suan naneli sekerlerle idare ediyorum birde cok ac kalma o zaman mide bulantin cok olur galeta filan tuketiyorum eger bunlarida yiyemiyosan misir gevrekleri var meyveli cikolata parcacikli sutle onu deneyebilirsin hem vitaminlide ablam uc ay onlarla beslendi cok bulantisi vardi belki sanada iyi gelebilir

Arkadaşlık kabızlık beni çok zorluyor ne yapmam lazım
Bol su iç canım. Ben gebeliğimi öğrendiğimden beri hiç kabız olmadım normalde ben hep kabızlıktan yakınırdım. 2-3kere ishal oldum ama kabız olmadım. Sıvıyı çok al, çorba falan iç kuru yemeklerden kaçın. Kuru kayısı ye. Eğer çok daha kötü durumdaysan bi kaç kuru kayısıyı bir bardak suda geceden ıslat sabah aç karına kalkar kalkmaz iç suyunu, kayısıları da ye. Etkisi olacaktır. İnşallah geçer. Ikınmak iyi değil çünki canım

Herkese merhaba hamişler,
araniza yeni katıldım. İstanbuldayım ve 32 yaşındayım. 1 kızım var 4 yaşında mucizem. 24 haftalık doğdu 2016 da ağustos annelerindeydim, malesef nisan da doğurdum. Kızım şimdi çok şükür çok iyi :nazar: uzun zorlu bir süreç geçirdik Allah kimseye yaşatmasın.
Şimdi 2 gebeliğim :anneadayı: İlk doğum ve yaşadıklarıma bağlı stres ve kaygılarım var elbette. Ama düşünmemeye çalışıyorum. İlk hamileliğime göre farklı şeyler yaşıyorum. Kızımda çok enerjiktim şimdi tam tersi ve o bulantılar:sus: ne zormuşş gerçekten. ve sürekli uyku halim var :uykucu:Kalp atışalrını geçen hafta duyduk şükür. 20gün sonra gel dedi bana doktorum. Malum meseleden dolayı doktorlar çok sık çağırmıyor.
Burada birbirimize arkadaş ve yoldaş olacağımıza eminim.
İnşallah çok güzel bir hamilelik geçirelim ve sağlıcakla VAKTİYLE kavuşalım miniklerimize:anne:

Bol su iç canım. Ben gebeliğimi öğrendiğimden beri hiç kabız olmadım normalde ben hep kabızlıktan yakınırdım. 2-3kere ishal oldum ama kabız olmadım. Sıvıyı çok al, çorba falan iç kuru yemeklerden kaçın. Kuru kayısı ye. Eğer çok daha kötü durumdaysan bi kaç kuru kayısıyı bir bardak suda geceden ıslat sabah aç karına kalkar kalkmaz iç suyunu, kayısıları da ye. Etkisi olacaktır. İnşallah geçer. Ikınmak iyi değil çünki canım
Bazı hamileler ishal olur bazıları kabıslık olur. Senin ondan.
Kayısı evde yok almam lazım.
İftar da yerdim aç karınla.

araniza yeni katıldım. İstanbuldayım ve 32 yaşındayım. 1 kızım var 4 yaşında mucizem. 24 haftalık doğdu 2016 da ağustos annelerindeydim, malesef nisan da doğurdum. Kızım şimdi çok şükür çok iyi :nazar: uzun zorlu bir süreç geçirdik Allah kimseye yaşatmasın.
Şimdi 2 gebeliğim :anneadayı: İlk doğum ve yaşadıklarıma bağlı stres ve kaygılarım var elbette. Ama düşünmemeye çalışıyorum. İlk hamileliğime göre farklı şeyler yaşıyorum. Kızımda çok enerjiktim şimdi tam tersi ve o bulantılar:sus: ne zormuşş gerçekten. ve sürekli uyku halim var :uykucu:Kalp atışalrını geçen hafta duyduk şükür. 20gün sonra gel dedi bana doktorum. Malum meseleden dolayı doktorlar çok sık çağırmıyor.
İnşallah çok güzel bir hamilelik geçirelim ve sağlıcakla VAKTİYLE kavuşalım miniklerimize:anne:
Amin hayırlı olsun diline sağlık çok güzel konuştun

Gerçekten mucizeymiş 😍Allah uzun ömürler versin hg aramıza

Hosgldin canim insalllaaah aralik ayini saglikli bisekilde gormeyi yavrularimizi saglikla kucaklamayi nasip eder mevlam 🤲🏻😍😘

Bugün dahiliye doktoruna gittim 7+5 günlük hamileyim yüksek tansiyon var doktor kan tahlili istedi tüm tahlillerim normal sadece guatır çıkmış ve ilaç yazdı bu zamana kadar kullnmadım internette zeka geriliği olur diyor ilaç içilmezse çok mu geç kaldım sizce o kadar çok yüksek değil değerim ilk hafta yarım sonraki hafta bütün olarak içicem bu şekilde başına gelen var mı

Bugün dahiliye doktoruna gittim 7+5 günlük hamileyim yüksek tansiyon var doktor kan tahlili istedi tüm tahlillerim normal sadece guatır çıkmış ve ilaç yazdı bu zamana kadar kullnmadım internette zeka geriliği olur diyor ilaç içilmezse çok mu geç kaldım sizce o kadar çok yüksek değil değerim ilk hafta yarım sonraki hafta bütün olarak içicem bu şekilde başına gelen var mı
Kac cikmis degerin herkes kullaniyor onu canim düşer ilacla allahin izniyle bende kullanıyorum

Kac cikmis degerin herkes kullaniyor onu canim düşer ilacla allahin izniyle bende kullanıyorum
052409CE-B500-4F7A-9103-D76B4FA540D9.webp

Doktor ilaç yazdı aldım yarın sabah başlıcam ama bişi olur mu çok mu yüksek sıkıntı olur mu acaba ya
Olmaz canim duser ilacinin adi ne kac mg
Bak burda arkadaşlarda kullanıyor hatta cevrende hamile olup dogum yapanlara sorarsan onlardada mutlaka olmustur

Ben de hiç üşenmeden gittim kayısı aldım.
Teşekkür ederim size tavsiye ettiniz
İnşaallah bir işe yarar

Back
X