• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende dün gittim hastaneye 8+0 olmuş kalp atışını Dinledik hareketlerine baktık herşey normaldi. Ama doktorum biraz temkinli davranmaya çalışıyor sanırım yani bi sorun var mi diyorum yok diyo. Ama işte 12. Haftaya kadar herşey olabilir kalbi de durabilir başka birşeyde olabilir dikkat et kendine fln diyo. İster istemez moralim bozuldu. Dün işte bulantıların falan kesilirse veya kanama olursa gel o zaman bişey olmuş denektir diyo. Bende hamileliğin başından beri aşırı yaşamadım öyle bulantı falan hele hiç kusmadım çok kötü değilim ama hafif mide yanması ve çok yiyemem yaşıyordum. Dün öyle dedikten sonra acaba geçti mi şu an iyi miyim hissetmiyo muyum yanmayı diye evhamlanmaya başladım 😔 gece kalmadan önce de gitmiştim aslında çok sıcak bi adam ama heveslendirmemekte mi çalışıyor anlamadım kuzular
O ne demek benim bulantılarım kesildi ama korkmam mi gerekiyor, daha önce bı kurtajim var o yüzden yüreğim ağzımda ,ayın yirmisinde gidecektim acaba beklemesem mi

Bende dün gittim hastaneye 8+0 olmuş kalp atışını Dinledik hareketlerine baktık herşey normaldi. Ama doktorum biraz temkinli davranmaya çalışıyor sanırım yani bi sorun var mi diyorum yok diyo. Ama işte 12. Haftaya kadar herşey olabilir kalbi de durabilir başka birşeyde olabilir dikkat et kendine fln diyo. İster istemez moralim bozuldu. Dün işte bulantıların falan kesilirse veya kanama olursa gel o zaman bişey olmuş denektir diyo. Bende hamileliğin başından beri aşırı yaşamadım öyle bulantı falan hele hiç kusmadım çok kötü değilim ama hafif mide yanması ve çok yiyemem yaşıyordum. Dün öyle dedikten sonra acaba geçti mi şu an iyi miyim hissetmiyo muyum yanmayı diye evhamlanmaya başladım 😔 gece kalmadan önce de gitmiştim aslında çok sıcak bi adam ama heveslendirmemekte mi çalışıyor anlamadım kuzular
Çok ilginç benm belki okumuşssndr bulantım bir anda geçti burda panik oldm. Dr um korkma tabki olabilir aniden geçebilir falan dedi. Böle dmesi garip. Ya da benmkimi çok rahat acaba

O ne demek benim bulantılarım kesildi ama korkmam mi gerekiyor, daha önce bı kurtajim var o yüzden yüreğim ağzımda ,ayın yirmisinde gidecektim acaba beklemesem mi
Arkadaşlar panik yapmayın lütfen belirtiler ara ara gelip kayboluyormuş bence bulantısı olmayanlar çok şanslılar kıymetini Bilin . doktorlar tabi ki temkinli ama evham yapmayın sizi rahatlatacak doktorlarla devam edin bence . Tabi ki tedbir önemli ama durduk yere de telaş yaptırmaya gerek yok . Benim dün yine kanamam oldu doktora gittim doktorum yine çok rahat olabilir diyor . Ki kaç doktor değiştirdim . İçinize sinen doktorla devam etmek çok önemli .

Arkadaşlar panik yapmayın lütfen belirtiler ara ara gelip kayboluyormuş bence bulantısı olmayanlar çok şanslılar kıymetini Bilin . doktorlar tabi ki temkinli ama evham yapmayın sizi rahatlatacak doktorlarla devam edin bence . Tabi ki tedbir önemli ama durduk yere de telaş yaptırmaya gerek yok . Benim dün yine kanamam oldu doktora gittim doktorum yine çok rahat olabilir diyor . Ki kaç doktor değiştirdim . İçinize sinen doktorla devam etmek çok önemli .
Evet bana da arkadaşın doktorunun yorumu garip geldi.

Kizlar endiselenmeyin allahim meleklerimizi korusun🤲🏻
Benim doktorum 12 haftaya kadr gelme ortalık virus dolu dedi. Çok cok kusman olur kanaman olur ozaman gel dedi
Kusma illa geçici bisi dun biraz bulantim vardi bgun cok sukur iyiyim hergun hergunumu tutmuyo saat saatimi tutmuyor allah korusun meleklerimizi sadece dua edicez hayirli haberlrrle gidip doktora hayirli haberler ile donmemizi nasip etsin mevlaam🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Hanımlar bulantin azalmasına bir çoğunuzun korktuğunu görüyorum bu ara çok video izliyorum ultrason doktor aciklamalari vb. 9 haftadan sonra mide bulantilarin da azalma görülebilir mis , bulantidan dolayıda bebeğimi besleyemiyorum diye üzülmeyin depodan alıyormuş bebeklerimiz asıl 10 haftadan sonra gunluk protein( günde 2 bardak süt ve öğünlerde protein ) OMEGA 3( günde 2 ceviz haftada 2 kere balık,semiz otu ) yenmeli ben ilk gebeligimde ceviz balık semiz otunu çok tükettim sizlerle de paylasmak istedim

Beyaz leblebi ile bulantımi gidermeye çalışıyorum dr umun bana verdiği bir omega 3 hapı var allahım onu içince nevrim dönüyor hemen banyoda buluyorum kendimi

Beyaz leblebi ile bulantımi gidermeye çalışıyorum dr umun bana verdiği bir omega 3 hapı var allahım onu içince nevrim dönüyor hemen banyoda buluyorum kendimi

Ben 7+2 deyim benim midem hiç bulanmıyor yanmıyorda yazdıklarınızı okuyunca bir problem mi var diye tedirgin oluyorum 😔
Canım her kişiden kişiye ve hamiliğine göre değişiyor benim.bu ikinci hhamileligim ama ilk hamillegimde bu kadar yoğun bulantim.yoktu ve kendimdeydim bunda mecburi biseyler yemeğe çalışıyorum zevk bile almıyorum yediğimden

Ben 7+2 deyim benim midem hiç bulanmıyor yanmıyorda yazdıklarınızı okuyunca bir problem mi var diye tedirgin oluyorum 😔
Yok olma canım, kusma ve bulantı bazı gebeliklerde olmuyor. Çünkü genellikle ilk ve en basit belirti bulantı, diğer gebelik belirtilerine sahipsen sorun yok hatta hiçbirine sahip değilsen de sorun yok. Maalesef burda bulantı=sağlıklı gebelik algısı var onu yıkmaya çalışıyoruz ☺️

Back
X