• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben 7+2 deyim benim midem hiç bulanmıyor yanmıyorda yazdıklarınızı okuyunca bir problem mi var diye tedirgin oluyorum 😔
Bende de hiç bulantı yok ama kabızlık fena halde, gaz ve alt karın ağrısı ara ara sıklaşıyor. Çok şükür doktorun tavsiyesi ile kullandığım bazı ilaçlar var rahatlatıyor

Duphalac kullandım bugün doktorumun tavsiyesi ile, inanılmaz rahatlattı benim gibi kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz. Sonrasında da yulaf lapası yaptım artık tamamen lifli besleneceğim. Bulantım yok diye durmadan yemek yiyordum bir de evde kalmak malum, aldığım kiloları hamilelik kilosu olarak görüyordum. Değilmiş 😃

Valla ben de olayın şoku içerisindeyim inş sağlıkla dünyaya gelırler bı sıkıntımız olmaz korku da aldı içimi🙏❤️
İkiz bebek duygusu nasıl olurdu acaba ☺️ Ay iki tane bir değil. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Duydum canım ama iki tane kalp atışı duydum çift yumurta ikizim var😂😂😂
Maşaallah çok güzel hayırlı evlatlar olsun inşaallah sağlıkla.
Bende çok istiyordum bilmiyorum daha kalp atışı için 11 mayısta gideceğim.
Çok mutlu oldum adına yaaa.
Bundan önce ultrasonda görmedinmi ikiz olduğunu

Hamilelikte bi sakıncası yokmuş değil mi canım ben de aynı durumdayım :KK43:
yok canim dogum doktorum yazdi zaten ilaci ilk gebeligimdede ayni ilaci kullanmistim bundada farkli sehir farkli doktor ama ayni ilac yazildi bitkisel diyodu dogum doktorunuza durumunuzu anlatin uygun olanini yazsin duphalac bana cok iyi geliyi

Ben 7+2 deyim benim midem hiç bulanmıyor yanmıyorda yazdıklarınızı okuyunca bir problem mi var diye tedirgin oluyorum 😔
ah canim benim ilk gebeligimde hic bi sorunum yoktu bulanti agri nedir bilmezdim kac kere doktora gitmistim ben niye cok iiyiyim diye ama cok sukur aslan parcasi dogurmustum bu ikince bebe birazcik sorunlu geciyo bulantilar agrilar cok degisik 🤔

İnan çok şanslısın bulantı ağrı çok kötü bşeymiş insanın gözü açılmıyor . Bulantısız gezenlere imrenerek bakıyorum tek yediğim tost yoğurt çorbası yoğurt inan ki . Bu arada benim ki 8. Haftadan sonra tavan yaptı bulantılar

yarin sabah 10 da randewum war kizlar cok onmli bi sinawa giricekmisim gibi hissediyorum cok heycanliyim 😀insallah hersey yolundadir rabbim kucagimizi bos birakmasin
Yolundadır Canım inşallah insanın eli ayağı titriyor kapıda beklerken ben öyle oluyorum şahsen 🤭ben de bugün yine kanamayla ağlaya ağlaya gittim baktım minikler iyi yine gülerek çıktım ☺️

hic bahsetmedim aslinda size anlatip icimi rahatlatmak istiyorum kizlar dun gececiydim sabah geldim uyudum az once uyandim ama cok agliyodun uyandim hala aglayip sebeb olanlari allaha hawale ediyorum bu benin ikinci ewliligim ilk esimle ayrildik bi oglum war 6 yasinda bendeydi babasi kacirdi 1000 km yol war aramizda az oncede uyurken ruyamda oglumu gordum biyerden dusmek uzereydi kostum yakaladim kucakladim optum kokladim sarildim eski esime diyordum ki karnimdakiyle kabul et o sabi daha birak oglumla kaliyim diye yalwariyodum cok gercekciydi oglumun kokusunu cok net aldim cigerim yaniyo icim sizliyo ewlat acisi cok zormus karnimdakiyle teselli buluyorum sebeb olanlari allaha hawale ediyorum

Yolundadır Canım inşallah insanın eli ayağı titriyor kapıda beklerken ben öyle oluyorum şahsen 🤭ben de bugün yine kanamayla ağlaya ağlaya gittim baktım minikler iyi yine gülerek çıktım ☺
aman cok sukur minnisler iyi olsun sag salim kucagina almak nasip olsun insallah uzulme aglama annesi onlarda cok uzuluyo hissedrr bak 😘

Back
X