• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende dün gittim hastaneye 8+0 olmuş kalp atışını Dinledik hareketlerine baktık herşey normaldi. Ama doktorum biraz temkinli davranmaya çalışıyor sanırım yani bi sorun var mi diyorum yok diyo. Ama işte 12. Haftaya kadar herşey olabilir kalbi de durabilir başka birşeyde olabilir dikkat et kendine fln diyo. İster istemez moralim bozuldu. Dün işte bulantıların falan kesilirse veya kanama olursa gel o zaman bişey olmuş denektir diyo. Bende hamileliğin başından beri aşırı yaşamadım öyle bulantı falan hele hiç kusmadım çok kötü değilim ama hafif mide yanması ve çok yiyemem yaşıyordum. Dün öyle dedikten sonra acaba geçti mi şu an iyi miyim hissetmiyo muyum yanmayı diye evhamlanmaya başladım 😔 gece kalmadan önce de gitmiştim aslında çok sıcak bi adam ama heveslendirmemekte mi çalışıyor anlamadım kuzular
Yaşın kaç kuzum

hic bahsetmedim aslinda size anlatip icimi rahatlatmak istiyorum kizlar dun gececiydim sabah geldim uyudum az once uyandim ama cok agliyodun uyandim hala aglayip sebeb olanlari allaha hawale ediyorum bu benin ikinci ewliligim ilk esimle ayrildik bi oglum war 6 yasinda bendeydi babasi kacirdi 1000 km yol war aramizda az oncede uyurken ruyamda oglumu gordum biyerden dusmek uzereydi kostum yakaladim kucakladim optum kokladim sarildim eski esime diyordum ki karnimdakiyle kabul et o sabi daha birak oglumla kaliyim diye yalwariyodum cok gercekciydi oglumun kokusunu cok net aldim cigerim yaniyo icim sizliyo ewlat acisi cok zormus karnimdakiyle teselli buluyorum sebeb olanlari allaha hawale ediyorum
Gözlerim dolarak okudum inan Allah yardımcın olsun . Evlat ne daha tamamdım ama 1 yaşında annesiz kalmayı tattım . Eminim oğlunda çok üzülüyordur arıyordur seni . Evlat anneden ayrı düşer mi hiç ama bazen hayat başka oyunlar oynuyor bize canım . Sağlığı sıhhati iyi olsun iyi haberlerini al yanına geldiği Zaman’larda gelir inşallah kuzum düşmez kalkmaz bir Allah iki kardeş bir büyür giderler dua edelim bizde üzülme lütfen ❤️

Bugün kontrol vardı çok şükür kuzum 7+4 satla uyumlu 😍 mide bulantımı anlattım doktor zofer diye kanser hastalarında mide bulantısını önlemek için kullanılan bir ilaç yazmış 🙄 ama gebelikte kullanmayınız yazıyor 😳 doktor mutlaka birşey biliyordur ama galiba bu bulantıyı çekmeye devam edicem hiç içesim gelmedi

İnan çok şanslısın bulantı ağrı çok kötü bşeymiş insanın gözü açılmıyor . Bulantısız gezenlere imrenerek bakıyorum tek yediğim tost yoğurt çorbası yoğurt inan ki . Bu arada benim ki 8. Haftadan sonra tavan yaptı bulantılar
Bende onları seviyorum bu dönemde:-)

hic bahsetmedim aslinda size anlatip icimi rahatlatmak istiyorum kizlar dun gececiydim sabah geldim uyudum az once uyandim ama cok agliyodun uyandim hala aglayip sebeb olanlari allaha hawale ediyorum bu benin ikinci ewliligim ilk esimle ayrildik bi oglum war 6 yasinda bendeydi babasi kacirdi 1000 km yol war aramizda az oncede uyurken ruyamda oglumu gordum biyerden dusmek uzereydi kostum yakaladim kucakladim optum kokladim sarildim eski esime diyordum ki karnimdakiyle kabul et o sabi daha birak oglumla kaliyim diye yalwariyodum cok gercekciydi oglumun kokusunu cok net aldim cigerim yaniyo icim sizliyo ewlat acisi cok zormus karnimdakiyle teselli buluyorum sebeb olanlari allaha hawale ediyorum
Velayet babadamı ah burnunda tütüyodur evladın 😔

Ilk eşinden ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın ama bak hem.hamilesin hemde su mübarek günlerin hürmetine o vicdansizlara vicdan versin Allah da sana evladını versinler ama eminim rabbim yanlarına bırakmaz bu yaptiklarini

Maşaallah çok güzel hayırlı evlatlar olsun inşaallah sağlıkla.
Bende çok istiyordum bilmiyorum daha kalp atışı için 11 mayısta gideceğim.
Çok mutlu oldum adına yaaa.
Bundan önce ultrasonda görmedinmi ikiz olduğunu
21nisanda gittim canım gormedim tek kese vardı allah razı olsun inş tehlıkem olmaz sağlıkla gelırler

Bugün kontrol vardı çok şükür kuzum 7+4 satla uyumlu 😍 mide bulantımı anlattım doktor zofer diye kanser hastalarında mide bulantısını önlemek için kullanılan bir ilaç yazmış 🙄 ama gebelikte kullanmayınız yazıyor 😳 doktor mutlaka birşey biliyordur ama galiba bu bulantıyı çekmeye devam edicem hiç içesim gelmedi
Gözün aydın canım rabbim kucagimiza almayı da nasip etsin inşallah

Kızlar birşey soracağım.size ?????
Karnınıza dikkatli baktığınız da kalp atışı gibi bir hareket görüyormusunuz ben mi kafayı yedim.diyorum :KK48: 3 gündür karnıma bakıyorum pıt pıt kalp atışı şeklinde hareket var bu akşam kesin eşime de göstericem

Valla ben de olayın şoku içerisindeyim inş sağlıkla dünyaya gelırler bı sıkıntımız olmaz korku da aldı içimi🙏
Bi an kendimde düşündüm evet insan şok olmazda ne olur bir beklerken iki tane hemde maşallah sağlıcakla gelsinler inşallah dünyaya. hiç olumsuz düşünme her şey Allahın izniyle çok güzel olacak belki zordur bakmak büyütmek taşımak ama bu çok güzel bir duygu olmalı :emir_bebek: :emir_bebek:
inşallah bende sorunsuz bir şekilde bebegimin sağlıklı olduğunu kalp atislarini duyarım da bi nefes alırım söyle 🤗😊

Canım bana başta dramamine verdi ama fayda etmedi bugün prilam a geçti geçmezse Zofer dedi doktorların bir bildiği vardır dayanabiliyorsan tabi alma ama ben çok direndim 63 le hamile olduğumu öğrendim bugün 58 kilo çıktım doktorda doktor kızdı zararlı olsa biz verir miyiz kendine de bebeğe de eziyet ediyorsun dedi

Kızlar birşey soracağım.size ?????
Karnınıza dikkatli baktığınız da kalp atışı gibi bir hareket görüyormusunuz ben mi kafayı yedim.diyorum :KK48: 3 gündür karnıma bakıyorum pıt pıt kalp atışı şeklinde hareket var bu akşam kesin eşime de göstericem
Yok kız sana öyle geliyordur 😂😂 belli olmaz şimdi daha 😄 bende de oluyor o seğirmeler gazımız var sanırım 😂

Gunaydn kizlar ben bebisimi gördüm büyümüş hareket ediyordu kuzum hersey yolunda görünüyordu doktor serum verdi bana şimdi acilde kahvaltı olarak serum yiyorum 😂
Selamun Aleykum bende doktordan geliyorum :) 8+5 kalp atisini duydum işte şimdi bir tuhaf oldum :) biz eşim ile daha vakif degiliz halbuki cok mide bulantili ve halsizlikle geciriyorum...
Rabbim sağlık sıhhat versin herkesinkine :))
Duydum canım ama iki tane kalp atışı duydum çift yumurta ikizim var😂😂😂
Ben de gördüm bağışı zor da olsa 14.5 mm olmuş kalp atımı da 170 dedi
MaşaAllah hepinize kızlar Rabbim hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻

Canım bana başta dramamine verdi ama fayda etmedi bugün prilam a geçti geçmezse Zofer dedi doktorların bir bildiği vardır dayanabiliyorsan tabi alma ama ben çok direndim 63 le hamile olduğumu öğrendim bugün 58 kilo çıktım doktorda doktor kızdı zararlı olsa biz verir miyiz kendine de bebeğe de eziyet ediyorsun dedi
Canım.sen nasıl kilo verdin bu kadar hicmi yemek yemedin

Ben aynı ilacı iciyorum 65 le hamile kaldim 59 a düşmüşüm kusa kusa. Bu yüzden artık kullanıyorum düzenli. Yoksa ayakta duramam. Doktorum içebilirsin zararı yok dedi Doktoruma güveniyorum. 2 hafta olcak iciyorum valla.

Back
X