Sat a göre 10+3 bebek 10+5 görünüyor benim 2 haftadır yok diyebilirimKaç haftalık oldun sen canım ben 10+2 deyim birkaç gündür ne bulantı ne de herhnagi bir hissiyatim yok korkuyordum normal mıymış o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sat a göre 10+3 bebek 10+5 görünüyor benim 2 haftadır yok diyebilirimKaç haftalık oldun sen canım ben 10+2 deyim birkaç gündür ne bulantı ne de herhnagi bir hissiyatim yok korkuyordum normal mıymış o zaman
ya 10. haftayı mı beklicez o halde :) ömür boyu sürecek gibi hissediyorum :)Sat a göre 10+3 bebek 10+5 görünüyor benim 2 haftadır yok diyebilirim
Sana lekelenme için ne sebep gösterdiler canımbenımde oluyordu adet ağrısı gibi ağrıyla beraber. proluton depot progestan verdiler.
Kesinlikle katılıyorum sana.Yahu zaten eşya dediğin nedir ki mal mülk çok mu önemli? Önemli ise yanında getirseydi madem sinir yapacak konuyu anlamadım ben de. Benim evimde kalan ne var ne yok anneme helal olsun babama da kardeşime de isterse parçalasınlar bana ne. Eşyaya kıymet verip kafamı yoramam.
Senin yine 3 benim 4 yaşına kadar bir ara kafayı yiyecektim.inşaAllah bu bebek hayırlısıyla sağlıklı ve uykusu düzenli olur:)Oğlum 3 yaşına kadar gece gündüz uyumadı, çok zorlandım, canı sağolsun, ama bunda bir bebek gibi uyumasını bekliyorum![]()
Canım oncelikle belli ki annen psikolojik olarak sıkıntılı bir dönemden geciyor. Annenin üzerine gidip onu sorgulamak yerine, bir psikiyatriste götürüp sorunlarına çözüm arayabilirsiniz. Belki de götürmüşsünüzdür bilemiyorum tabii. Diğer konuya gelecek olursak; size ait özel esyalarinizi başkalarının kullanmasını istemiyorsan keşke evlenirken evine alsaydın ayrıca annem aynı evin içinde senin bekar odamdaki halıyı , perdeyi alsa ne yapacak ki Allah aşkına en fazla gider başka odaya halıyı serer, perdeyi takar. Annene kendi parasıyla aldığı için halıyı,perdeyi almasına kızıyorsun ama sen de kendi paramla aldığım eşyalara dokunmasın diye biliyordum yani aslında annenle aynı tutumu sergiliyorsun. Ayrıca yaparsa da bu kadar büyütülecek bir durum göremedim. Eğer haftasonu annene gittiginde ortamın gerilip uzulecegini düşünüyorsan virüs durumundan dolayı sizi tehlikeye atmak istemiyorum diyip telefonda kutlayabilirsin. Bence olaylara daha sakin yaklasmalisin, bu hem senin için hem de bebeğin için daha faydalı olacaktır. Odandaki bilgisayarını ve yazicini bir ara evine aldirrsin, kardeşine lazım olunca veya annenin daha sakin oldugu dönemde geri koyarsın kardeşin kullanır.Gene sabah sabah sinirlerim tepeme çıktı. Pazar günü Anneler Günü'ne Ben annemin yanına nasıl gideceğim sinir krizi geçirmeden çok merak ediyorum. Benim odamdaki Eşyalarımi yok annem almisda Yok o para vermis diye odamdan perdemi halimi almis. Babam ise evden cikinca kapiyi kilitliyormus annem odaya girip esyalarina dokunmasin diye. O odada benim kendi param ile aldigim televizyonum bilgisayarim ve baska esyalarim da var. Yazicim falan var. Kardesime gerekirse ne olacak peki? Onlarin keyfini mi bekleyecek. Tamam ben evlendim o evden çıktım ama bana alınan eşyalarının üstüne BENIM diye konmalarinini şu an yediremiyorum kendime
aynen hem kanama hem ağrı normal değil dediler.Sana lekelenme için ne sebep gösterdiler canım
bakalim allah neyi nasi kismet etmis gorcez esim diyo normal yap kurtul diye korkunc gibi geliyoDoğum öncesi lavman yaptırıyorlar.. öyle olsa da sıkıntı yok emin ol önemli olan çocuk ve senin sağlığın
uzulme canim yaa rabbim werdi rabbim aldi melegini insallah saglikli bi melek daha nasip eder rabbimKizlar ben birdaha buraya gelmem buyuk ihtimal hepiniz hakkinizi helal edin kendinize ve meleklerinize iyi bakin Allah kucaginiza almayi nasip etsin bana nasip olmadi bebegimin kalp atisi durdugu icin onu hastanede birakip eve geldik![]()
wajinal mantara en guzel cozum afedersinde iliski ben ilk baslarda mantara yakalandim bi o rahatlatiyoduBende de vajinal mantar var sanırsam doktorum pazartesi kontrole çağardı ya.![]()
MaşaAllah canımÇoook şükür gördük bebişi ayaklarını oynatıyordu. Parmak emiyoduhiiiç ama hiiç bulantı yok göğüslerim de ağrımıyor benim gibi panik anneler umut olsun
amin insallah o gunleri goruruz canim cok kiyafet alma bebek gormeye gelenler sadece kiyafet getiriyo battaniyeyi 3 5 tane ör yada al kış bebesi dahada aklima geldikce yazarimben allah izin verirse ilk defa anne olucam alisveris sirasinda tecrubelerinizi isterm artk allah ogunleri gostersin de![]()
Pardon ama ben konuyu anlamadım, eminim benim gibi bir sürü kişi konuyu anlamamıştır, yani gerçekten devrik cümlelerden dolayı anlamadım konunun ne olduğunu ve neye kızdığınızı, eski evinizdeki eşyaları mı anneniz kullanmasın sorun bu mu?
Evlendiğin zaman neden eşyalarını almadın. Neyin varsa çeyizinde götürecektin.
Orda kalırsa sahiplenirler ama.
anneniz o kadar doğurmuş büyütmüş bunlar için ne onu ne kendizi ne bebeğinizi üzün. daha önce kazandınız yine kazanırsınız . ama şu salgın dönemi birine zeval gelse dönüşü yok. benim annem dünyadaki herşeyin en iyisine layık eminim sizinkide öyledir :)
Canım oncelikle belli ki annen psikolojik olarak sıkıntılı bir dönemden geciyor. Annenin üzerine gidip onu sorgulamak yerine, bir psikiyatriste götürüp sorunlarına çözüm arayabilirsiniz. Belki de götürmüşsünüzdür bilemiyorum tabii. Diğer konuya gelecek olursak; size ait özel esyalarinizi başkalarının kullanmasını istemiyorsan keşke evlenirken evine alsaydın ayrıca annem aynı evin içinde senin bekar odamdaki halıyı , perdeyi alsa ne yapacak ki Allah aşkına en fazla gider başka odaya halıyı serer, perdeyi takar. Annene kendi parasıyla aldığı için halıyı,perdeyi almasına kızıyorsun ama sen de kendi paramla aldığım eşyalara dokunmasın diye biliyordum yani aslında annenle aynı tutumu sergiliyorsun. Ayrıca yaparsa da bu kadar büyütülecek bir durum göremedim. Eğer haftasonu annene gittiginde ortamın gerilip uzulecegini düşünüyorsan virüs durumundan dolayı sizi tehlikeye atmak istemiyorum diyip telefonda kutlayabilirsin. Bence olaylara daha sakin yaklasmalisin, bu hem senin için hem de bebeğin için daha faydalı olacaktır. Odandaki bilgisayarını ve yazicini bir ara evine aldirrsin, kardeşine lazım olunca veya annenin daha sakin oldugu dönemde geri koyarsın kardeşin kullanır.
Ya gerçekten çok üzgünüm.. Okadar dua ediyorum kötü haber almayalım topik olarak diye.. Çok ama çok üzüldüm canım hersey Allahtan hayırlısıyla inşallah yine mutlu haberlerini alirizKizlar ben birdaha buraya gelmem buyuk ihtimal hepiniz hakkinizi helal edin kendinize ve meleklerinize iyi bakin Allah kucaginiza almayi nasip etsin bana nasip olmadi bebegimin kalp atisi durdugu icin onu hastanede birakip eve geldik![]()
Allah sabırlar versin canımKizlar ben birdaha buraya gelmem buyuk ihtimal hepiniz hakkinizi helal edin kendinize ve meleklerinize iyi bakin Allah kucaginiza almayi nasip etsin bana nasip olmadi bebegimin kalp atisi durdugu icin onu hastanede birakip eve geldik![]()
Kizlar ben birdaha buraya gelmem buyuk ihtimal hepiniz hakkinizi helal edin kendinize ve meleklerinize iyi bakin Allah kucaginiza almayi nasip etsin bana nasip olmadi bebegimin kalp atisi durdugu icin onu hastanede birakip eve geldik![]()
Allah sabır ferahlık versin. Hayırlı sağlıklı şekilde tekrarını nasip etsin inşallahKizlar ben birdaha buraya gelmem buyuk ihtimal hepiniz hakkinizi helal edin kendinize ve meleklerinize iyi bakin Allah kucaginiza almayi nasip etsin bana nasip olmadi bebegimin kalp atisi durdugu icin onu hastanede birakip eve geldik![]()
ben hala hamile olduguma inanamiyorum biliyomusunuz. sanki alsverise heves edersem ya da baslarsam kotu bsey yapiyormusum gibi. hep aklima ya kotu bisye olursa ya yolunda gitmiyorsa diye seyler gelio benm gbi olan varmiamin insallah o gunleri goruruz canim cok kiyafet alma bebek gormeye gelenler sadece kiyafet getiriyo battaniyeyi 3 5 tane ör yada al kış bebesi dahada aklima geldikce yazarim![]()