• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bencede stres yapma bana hiç hafta bile soylemiyo gidince doktor 😀😀 benimde açlık şekerim biraz yüksek cıktı diyetisyene yönlendirdi ama calismiyomus. Biraz dikkat ediyorum şimdi. Hiç tatlı yemiyorum.
kaç çıktı canim banada takip edelim dedi
Sizdede oluyomu kizlar bogazda bisi takiliyorrrmus hissi. Bi ara vardi gene hissediyorum
Bana çok oluyor o özellikle yemek yedikten sonra sırf bu yüzden hicbirsey yiyesim gelmiyor çok rahatsız ediyor..

Kızlar size bşe söyleyeceğim kafayı yiyorum sanırım ben ya 😔 şimdi benim ikiz ya sanki hep riskli problemli olacak gibi geliyor bana . Şu ana kadar problemli gitti leke kanama derken . Sanki hep erken doğuracakmışım ya da kötü bşe olacak gibi geliyor bana hep ya 😢 psikolojim bozuldu iyice .bu zamana kadar hep dinlendim iş hiç yapmadım sanki ayaklansam bşe olacak gibi korkuyorum evden çıkmıyorum iş yapmıyorum zaten de ne bilim hep böyle gidecek gibi geliyor 😖
Tevekkül et Allaha bırak. İnşaallah birşey olmz. Ama ıkızlerde hep risk var. Dikkat et.

kaç çıktı canim banada takip edelim dedi

Bana çok oluyor o özellikle yemek yedikten sonra sırf bu yüzden hicbirsey yiyesim gelmiyor çok rahatsız ediyor..
Evet ya su icerken bile bi değişik oluyorum sinir ediyor buyuk ihtimal hamilelikten cunju hamileligimi öğrenmeden bendr bu vardi sonra gecti smdi gene arada oluyo gecsin yaaa

Kızlar size bşe söyleyeceğim kafayı yiyorum sanırım ben ya 😔 şimdi benim ikiz ya sanki hep riskli problemli olacak gibi geliyor bana . Şu ana kadar problemli gitti leke kanama derken . Sanki hep erken doğuracakmışım ya da kötü bşe olacak gibi geliyor bana hep ya 😢 psikolojim bozuldu iyice .bu zamana kadar hep dinlendim iş hiç yapmadım sanki ayaklansam bşe olacak gibi korkuyorum evden çıkmıyorum iş yapmıyorum zaten de ne bilim hep böyle gidecek gibi geliyor 😖
Allah korusun canimmm
Ikizler genelde erken doğuyorlar ama kuvesde duruo bisure sonra cikiyolar cevremde genelde busekilde oldu
Rabbim gununde kucagina almani nasip etsin insalllaah ruyamda bende ikiz bebek gordum ben dogurmusum cookkkk guzeldi cokkkkkkk allahim uyandim ruyaymis dedim cok tatlilardi ya

😇 ben burdayım. Pek girmedim bi süre. çünkü ben de tüm anne adayları gibi evhamlı olduğum için burdaki paylasimlarimizdan deneyimlerimizden olumsuz etkilenebiliyordum. hatta eşim ya bu kadar pimpirikli olma sal gitsin sakınan göze çok batar bakma oyle seylere falan diyordu. Yani internet detoksu yaptim diyelim. 😌 aman o ne anlar bizi 🤭 çok şükür iyiyim. Bulantilarim cok azaldi. Ama goguslere igne batirsa fosssss sonecek gibi şiş🙈Herkes de iyi geciriyordur sürecimizi umarım 🙏
Aman iyi olda tabi çok evham yapıyosan telaşlanıyosan iyi değil böyle yerler sevindim iyi olmana

Allah korusun canimmm
Ikizler genelde erken doğuyorlar ama kuvesde duruo bisure sonra cikiyolar cevremde genelde busekilde oldu
Rabbim gununde kucagina almani nasip etsin insalllaah ruyamda bende ikiz bebek gordum ben dogurmusum cookkkk guzeldi cokkkkkkk allahim uyandim ruyaymis dedim cok tatlilardi ya
Ya evet işte hep bir evham oluyor korkuyorum sürekli canım 😔

Ya evet işte hep bir evham oluyor korkuyorum sürekli canım 😔
Korku herkesde var canim dua edicez allah korusun elimizden baska bisi gelemez bunu düşün veren allah alanda allah hayirlisiyla saglikli bisekilde kucaklayalim Insalllah

Gayet güzel gözüküyor benim elimdeki ultrason çıktısında bir şey görebilen kör olur 😂 11.8 cm yazıyor bir de utanmadan Allahtan ekran da gördüm de rahatlatmaya çalışıyorum kendimi 😂 hiç canını sıkma şu 15.0 cm/ hz yazıyor ya o hz ne demek acaba
Canım senin kaç haftalık ki? Hızı bilmiyirum

Korku herkesde var canim dua edicez allah korusun elimizden baska bisi gelemez bunu düşün veren allah alanda allah hayirlisiyla saglikli bisekilde kucaklayalim Insalllah
Öyle doktor da diyor sen elinden geleni yapıyorsun gerisini Allah’a bırak diyor ama allahım hayırlsını sağlıklısını versin inşallah

Benim zaten hep bir hafta geride , 6+2 de 0,55 idi şimdi de max 2 cm bekliyorum gittiğimde 9+5 falan olcak
Ya umarım bir sorun olmaz böyle olabiliyor tabi ama ben biraz olumsuz şeyler de okudum bugün ondan içim sıkıldı

Bencede stres yapma bana hiç hafta bile soylemiyo gidince doktor 😀😀 benimde açlık şekerim biraz yüksek cıktı diyetisyene yönlendirdi ama calismiyomus. Biraz dikkat ediyorum şimdi. Hiç tatlı yemiyorum.
Canmhoc tatlı yeme beyaz ekmek makarnayı da çok kaçırma

Başka bi açıdan alıp çektiyse yalan bi görüntü alıp seni rahatlatacak değildi ya koca doktor. Bence boşu boşuna stres yapma
Ay canım iyi dedin valla perşembe günü kontrolüm ins güzel ilerlemistir ama malesef stresimi atamıyorum 😔 çünkü burdakilerin resimlerine göre küçük bebeğin boyutu.umarim her şey yolundadır....

benim tatlıyı gözüm hiç görmüyor. Düşüncesi bile çıldırtıyor beni Kızlar hep tuzlu şeyler tost zeytin yoldaşım oldu😂

benim tatlıyı gözüm hiç görmüyor. Düşüncesi bile çıldırtıyor beni Kızlar hep tuzlu şeyler tost zeytin yoldaşım oldu😂
Valla bazen tatli basen eksii herseyi karisik yiom ben yaa sonrada bulanio midrm😂😂😂😂

Ay canım iyi dedin valla perşembe günü kontrolüm ins güzel ilerlemistir ama malesef stresimi atamıyorum 😔 çünkü burdakilerin resimlerine göre küçük bebeğin boyutu.umarim her şey yolundadır....
Buradakilerin resimleri ile neden kiyasliyorsjn ki .benim Sat ile ayni olduklarının haftalari bile asla aynı gitmedi. Ölçümlerde büyütme oranı var yakın uzak gösteriyorlar ona gore gozune buyuk ya da kucuk gorunuyor. Bir de cok agrin sizin kanaman yoksa bence yolundadir Her sey

Back
X