• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Buradakilerin resimleri ile neden kiyasliyorsjn ki .benim Sat ile ayni olduklarının haftalari bile asla aynı gitmedi. Ölçümlerde büyütme oranı var yakın uzak gösteriyorlar ona gore gozune buyuk ya da kucuk gorunuyor. Bir de cok agrin sizin kanaman yoksa bence yolundadir Her sey
Haklısın canım. Şükür kanama ağrı gibi şeylerim yok.tamam kendime başka uğraş bulcam persembe kontrole kadar ultrason görüntusu hafta gelişim arastirmayi bırakıyorum 🙈zaten bir şey olacağı varsa ben ne yapabilirim ki

Canım senin kaç haftalık ki? Hızı bilmiyirum
Benim tüp bebek 31 mart transfer tarihim doktor ptesi gittiğimde haftadan falan bahsetmedi kalp atışını dinletti kese kalp atışı güzel kanama alanın yok herşey yolunda dedi 2 hafta sonra gel dedi yolladı beni 🤔

Benim tüp bebek 31 mart transfer tarihim doktor ptesi gittiğimde haftadan falan bahsetmedi kalp atışını dinletti kese kalp atışı güzel kanama alanın yok herşey yolunda dedi 2 hafta sonra gel dedi yolladı beni 🤔
Kalp atışını duymadım mı anlamadım canım . Benimde transfer günüm 27 Martdı aramızda pek bşe yokmuş kaçıncı gün embriyosuydu

Kalp atışını duymadım mı anlamadım canım . Benimde transfer günüm 27 Martdı aramızda pek bşe yokmuş kaçıncı gün embriyosuydu
Duydum kuzum 28 martta ilk duymuştum bu gittiğimde de dinletti ptesi günü ama haftayı hiç söylemedi 😂 bende heyecandan soru sormayı unutuyorum

Canım doktor bana da her şey yolunda spor yap istiyorsan plates yap dedi.Ama Ben başka doktora gitmistim gelisimi normal ilerlerken bu doktor 1 hafta geri söyleyince ondan endiselendim

Duydum kuzum 28 martta ilk duymuştum bu gittiğimde de dinletti ptesi günü ama haftayı hiç söylemedi 😂 bende heyecandan soru sormayı unutuyorum
Bende her gittiğimde şunu sormam bunu sorcam diyorum unutup geliyorum bu sefer yazıp gideceğim

Canım doktor bana da her şey yolunda spor yap istiyorsan plates yap dedi.Ama Ben başka doktora gitmistim gelisimi normal ilerlerken bu doktor 1 hafta geri söyleyince ondan endiselendim
Ya o ultrasondan ultrasona değişiyor, doktordan doktora da değerlendirmesi değişiyor ona takılma sen herşey güzelmiş işte sal kendini değiştiremiyoruz zaten hiçbir şeyi inşallah herşey Allahın izninle güzek gidecek 🤲🏻

Bende her gittiğimde şunu sormam bunu sorcam diyorum unutup geliyorum bu sefer yazıp gideceğim
Hahha bende öyle inan ki, kafam çorba gibi oluyor 🤦🏻‍♀️ Toplasan 10 dk bekliyoruz heyecandan kaç kere çişe gidiyorum hastane de 🤦🏻‍♀️

Kızlar dedem (babamın babası) bugün hakkın rahmetine kavuştu... Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşaallah. Sizleri kendime yakın gördüğüm için paylaşıyorum; bir Fatiha okuyabilirseniz çok memnun olurum.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun mubarek günde inşallah 🤲🏻 Okudum canım

Ya o ultrasondan ultrasona değişiyor, doktordan doktora da değerlendirmesi değişiyor ona takılma sen herşey güzelmiş işte sal kendini değiştiremiyoruz zaten hiçbir şeyi inşallah herşey Allahın izninle güzek gidecek 🤲🏻
Inşallah canım 🙏

Herkeste korku var... bendede var. Daha yeni subatta 17 haftalik erken dogumla bebegimi kaybettim. Tekrar ayni seyleri yasicam diye korku icindeyim. NASIP

Kızlar dedem (babamın babası) bugün hakkın rahmetine kavuştu... Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşaallah. Sizleri kendime yakın gördüğüm için paylaşıyorum; bir Fatiha okuyabilirseniz çok memnun olurum.
Allah rahmet eylesin canım basınız saolsun mekanı cennet olur inşallah

Herkeste korku var... bendede var. Daha yeni subatta 17 haftalik erken dogumla bebegimi kaybettim. Tekrar ayni seyleri yasicam diye korku icindeyim. NASIP
Allah tekrar yaşatmasın canım 🤲🏻 Rabbim hepimizin nerede varsa bizim gibi bekleyen endişelerini boşa çıkarsın kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Agiz kuruluğu çok normal. Ben ilk haftalarda sabah öyle uyanirdim
kaç çıktı canim banada takip edelim dedi

Canım açlık şekerim 103 cıktı çok yüksek değil üst sınırın az üstünde tokluk normalde 85 çıkardı hamile değilken 120 cıktı. Normalde de çok şu içerdim şuan çok beter durumdayım. Biraz dikkat ediyorum hiç tatlı yemiyorum. 3 aylık şekerim normal cıktı. Bu ay hamileliğin verdiği yetkiyle tatlıyı fazla kaçırmışım anlaşılan 😂

Canmhoc tatlı yeme beyaz ekmek makarnayı da çok kaçırma

Evet canım artık tam buğday ekmeği yiyorum. Beyaz ekmek çok çıkartıyormuş şekeri. Asıl korkum tiroitlerim. Sevk alıp gidecem bakalım endokrine. Kanamam yoksa çok endişelenme canım bu arada her bünye farklı bak bende 7. Haftaya bugün girdim daha 2.3 mm dedi doktor bebek için. Çok küçük ama bi sorun olsa der doktor. Sakin ol. Ben de bugün hiç rahat değildim. Yutkunurken ağrıyor çünkü tiroit bezim 😑

Back
X