• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
iyi akşamlar arkadaşlar 1nisan son adet 5.3haftalik yaklaşık pazartesi günü dok.gidicem sizce kalp atışı duyulur mu duyan varmı aranızda geçen sefer gibi olur diye korkum var
Canim sanmıyorum ben 6 haftada kese 2 hafta sonrada kalp atisi icin gitmiştik.

Günaydınnnn arkadslar ya bilmiyorum neden ama bu son 3 gündür sabah 3 de uyanıp 4:30 a kadar uyuyamıyorum yatakta dön dön bir türlü rahat edemiyorum hali ile kocam da uyanıyor birşeyin mi var diye 😂 kesintisiz uyumayi şimdiden özledim ya
Canım o benim ilk gebeligim de vardı. Uyku nedir bilmezdim. Sabah da 8 de resmen gözlerim açılırdı çok şükür bunda iyiyim deliksiz uyuyorum😊

oyyy kiyamam yaaa parmakla örulen iplerde war onlarinda rengi cok guzel en fazla 1 saatte koca battaniye öruyosun yumusacik oluyo o da
Ay evet ben de onlardan sipariş verdim zaten 😍 açık sarı ve açık gri renkleri. 6 yumak yeterli olur gibime geliyo 😍 inşallah gelsin hemen başlıycam. 🤲

ne guzel 😍masallah rabbim ewlatlarina saglikli uzun omur wsrsin canim ama benim biseyler almak gibi hewesim yok ya bitek ben mi boyleyim bebek esyalari kiyafetleri ilgimi cekmiyo nedense dogmicakmis gibi geliyo bitek ben mi boyleyim😕
Amin canım 😍 ilk bebeğinse bu duygu karmaşası olabilir son aylara doğru o heves de gelir kendini durduramazsın az sabır ❤️

Ama hayırlı bir erkek çocuğun olsun bu defa inşaallah.
Madem kızların var.
Valla canım Rabbim yarattığı an cinsiyeti belli sadece biz bir süre öğrenemiyoruz en hayırlısını vermiştir şüphesiz Rabbim bakalım gönlümüzden erkek geçiyor ama sağlıklı olsun yeter ki kız veya erkek başımız üstüne 😍

Amin canım 😍 ilk bebeğinse bu duygu karmaşası olabilir son aylara doğru o heves de gelir kendini durduramazsın az sabır ❤
yok ikinci bebegim hatta dorduncu deyim 1 dusuk bi tanede 4 aylikken kalbi duranlar war cok zamansiz oldu bu bebis ewet cok istiyorum bisey olcak diye korkuyorum ama ne biliyim hissizim

8+5 im canım ben bi gidiyo bi geliyo bulantım kasık da ağrı batma da kesildi gibi senin nasıl belirtiler canım ?
Ben de 8+5 deyim canım bu sabah ac karnına istifra ettim gün içerisinde çok bulantım olmuyo her sabah da istifra etmiyorum acıkınca kötü oluyorum şükür iyiyim ya ac kalmamaya çalışıyorum 😊

Canım çok şükür ne güzel haber . Rabbim sağlıkla hep güzel haberler almayı nasip etsin. Bende yarın gideceğim akıntıda kırmızlık gördüm en iyisi gideyim içim rahat etsin. Bende inşallah güzel haberler alırım sen gibi
Git canım ihmal etme en ufak lekeyi hayırlı haberlerle gel inşallah

Back
X